12 lucruri pe care nu le stiai despre karma si cum aceasta te afecteaza chiar acum

karmic imprint1) Iubirea este starea de ARMONIZARE VIBRATIONALA dintre doi sau mai multi oameni sau lucruri,iar Karma este starea de DISONANTA VIBRATIONALA.

2) Miasmele karmice sunt „lumina inghetata” – particule incarcate de polaritate inversa (modele de energie rasucite in campul aurei) create de alegerile din PROPRIE VOINTA utilizand energiile personale ale unui individ in moduri INCONGRUENTE cu legile naturale ale campului unificat al psihicului si ordinea dreapta divina.

3) Cand o persoana intrupata/vie face alegeri din proprie vointa IMPOTRIVA legilor naturale ale campului unificat al psihicului, acestea FRACTUREAZA integritatea campului lor morfogenetic si creaza lacrimi care formeaza SCURGERI de energie si fragmentare.

4)Alegerile repetate care nu sunt in concordanta cu regula dreapta divina sunt absolut PERMISE datorita unui univers al vointei proprii. Totusi,eventual, sistemul se va AUTO-CORECTA si legea cauza efect va combate,creand consecinta karmica. Judecat de o persoana din afara,”comitetul” karmic sau „Dumnezeu” nu sunt un factor in karma. E ceva complet sistematic si matematic si nu exista ” bine” sau „rau”. noi nu avem nevoie de un Dumnezeu sau judecator sa se joace de-a „pazitorul” cand deja exista un SISTEM.

5) Crearea cristalelor miasmice in campul morfogenetic, ADN-ul, corpul fizic si consiinta, care iau amploare de la o viata la alta,din alegerile directe IMPOTRIVA legii drepte divine ,impiedica procescul natural evolutional,blocand procesul integrarii sufletului si suprasufletului, retinand o persoana in „bucla” mortii si renasterii. Corpul tau este stapanul actiunilor tale si alegerile tale sunt ceea ce ori iti va construi sau distruge abilitatea ta de a acumula lumina si a evolua. Chiar daca ai putea crede ca alegerile tale sunt CONGRUENTE acum,toate ALEGERILE TALE DIN TRECUT sunt depozitate in sistemul tau corp/minte/suflet si sunt PROIECTATE in realitatea ta holografica. Acesta este motivul pentru care lucrurile se intampla si tu te intrebi „cum am CREAT EU asta” ? De asemenea ai MULTIPLE reincarnari care se desfasoara in DIFERITE zone timp/spatiu si poti sa ai „sangerari” karmice de la aceste alte reincarnari din moment ce TOATE sunt conectate la sablonul ADN-ului tau.

6) Continuturile implanturilor tale karmice devin holografic proiectate in corpul si mintea ta si experimentezi viata tridimensioanla prin legile inerente ale manifestarii multi-dimensionale.

7) Deci ceea cu ce te confrunti acum in ACEASTA viata si realitate este un rezultat ale ALEGERILOR TALE DIN TRECUT,si aceste implanturi karmice sunt depozitate ca ENERGII -PATTERNS- rasucite in corpul tau.Din moment ce ele sunt doar forme de energie,pot fi COMBATUTE, cu energie. Modelele rasucite de energii creaza blocaje in sistemul tau circulator energetic care eventual se manifesta in BOLI fizice daca nu sunt curatate.

8) Implanturile karmice pot fi curatate prin combinarea frecventei EXACT OPUSE a implantului,transmutand-ul complet si permanent,asa incat tu sa nu trebuiasca sa iti ” cari karma” sau karma INERENTA a parintilor tai sau a liniei ancestrale.

9) karma poate fi vazuta ca HAOTICA, o dezorganizare energetica incoerenta, in timp ce ordinea dreapta divina reprezinta organizare energetica coerenta. Implanturile karmice sunt modele de energii rasucite care au reverse matematice in comparatie cu ce ar trebui sa aiba-si acestea blocheaza energia si creaza separare si polarizare in loc sa permita energiilor sa curga armonios.

10) Implanturile karmice TREBUIE transmutate in tine pentru  ca o mai mare sine-integrare si ascensiune dimensionala sa aiba loc. Poti sa te gandesti la implanturile karmice ca la niste becuri arse in campul tau auric care nu iti permit sa TE „activezi” complet.

11) Implanturile karmice sunt cauza fundamentale din care oamenii MOR, deoarece daca campul tau morfogenetic si ADN-ul sunt compuse din modele de energie rasucite si de joasa frecventa sau energia curge in SENS INVERS, atunci nu poti ACUMULA curentii de inalta frecventa a vietii primare din identitatea sufletului tau si eventual compactarea moleculara are loc.

12: Implanturile tale karmice complete si toate miasmele POT fi curatate intr-o SINGURA viata,fara sa fii nevoit sa iti ” duci/cari karma din trecut” , demonstrand ca intelegi si chiar TRANSMUTI aceste energii de vibratie joasa din campul tau in mod energetic.~Toby Alexander

Cu cat veti darui mai mult, cu atat veti primi mai mult, caci bogatia universului va continua sa circule astfel prin viata dumneavoastra. De fapt, tot ceea ce este cu adevarat valoros in viata nu face altceva decat sa se multiplice continuu atunci cand este daruit. Daca ceva nu se multiplica prin daruire, atunci nu merita sa fie daruit, nici primit!-Deepak Chopra

 

loading...

One Reply to “12 lucruri pe care nu le stiai despre karma si cum aceasta te afecteaza chiar acum”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.