Cum sa vindecati

vindecatiCum sa va vindecati pe dumneavoastra sau pe altii,cum sa va bucurati de sanatate,bunastare si fericire.

Iata doua cai Ho’oponopono verificate in practici pentru ca dumneavoastra sa va vindecati pe dumneavoastra insiva  in interior (sa-i vindecati pe altii) sau sa vindecati ceva ce observati  in exterior. Nu uitati ca ceea ce vedeti in altii exista si in propria fiinta, asa ca orice vindecare este de fapt o autovindecare.
Dumneavoastra trebuie doar sa aplicali acest proces.Intreaga lume se afla in mainile dumneavoastra.

In primul rand, iata o rugaciune  pentru a vindeca mii de oameni. Este pur si simplu minunata:

Creator Divin, tata, mama si fiu deopotriva… Daca
eu, familia, rudele sau stramosii mei ti-am gresit tie, familiei
tale, rudelor sau stramosilor tai prin ganduri, cuvinte,
fapte sau actiuni, de la inceputul creatiei si pana
astazi, iti cerem iertare… Curata, purifica, elibereaza, indeparteaza
toate amintirile, blocajele, energiile si vibratiile
negative si transforma aceste energii nedorite in
lumina  pura… Asa sa fie.

 

In al doilea rind, modul preferat de a se vindeca al dr. Hew Len consta in a spune mai intai ,,imi pare rau”si ,,te rog sa ma ierti”. Faceti asta pentru a realiza ca un aspect nedorit – fie ca sunteti sau nu constienti de asta -a intrat in sistemul mintii si al corpului dumneavoastra. Nu stiti cum a ajuns acolo. Nici nu trebuie sa stiti.

Daca sunteti supraponderali, inseamna ca ati activat programul care va face sa fiti astfel. Spunind ,,imi pare rau”, ii transmiteti Divinitatii faptul ca doriti sa fiti iertati pentru ceea ce v-a facut sa ajungeti astfel. Nu ii cereli Divinitatii sa va ierte; ii cereti sa va ajute ca dumneavoastra insiva sa va puteti ierta.

Apoi spuneti ,,multumesc” si ,,te iubesc”. Cand spuneti ,,multumesc”, va exprimati recunostinta ,va exprimati increderea ca problema se va rezolva spre binele tuturor celor implicati in ea. ,,Te iubesc” elibereaza energia blocata si ii permite sa curga, va reconecteaza la sursa Divinitatii. Cum
starea zero este una a iubirii pure si are zero limite, incepeti sa va indreptati catre acea zona exprimandu-va  dragostea.

Related:  Urmeaza-ti propria cale

Ce se intampla apoi depinde de Divinitate. S-ar putea sa va simtiti inspirati sa actionati cumva. Oricare ar fi impulsul pe care il primiti, actionati. Daca nu  sunteti siguri ca trebuie si actionati, folositi metoda de purificare pentru a va  elibera de confuzie. Cind va veti clarifica, veti sti ce aveti de facut.

~Joe Vitale

7 Replies to “Cum sa vindecati”

  1. Da,e o gindire pozitiva tot ce e relatat aici,e o rugaciune de suflet si e aducatoare de energie pozitiva% !Mereu am procedat asa pentru a avea puterea necesara de a invinge raul si a primi binele,pentru a-mi curati si sufletul,caci el este baza vietii! Multumim frumos!

    1. Am citit cartea lui Joe Vitale +Zero limite+, am aplicat si aplic tehnica…m-a ajutat enorm… Multumim Joe Vitale, multumim ca promovati !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.