De azi ma dedic scopului pentru care am venit in aceasta viata

10264961_694894430547889_5468883622981480931_n“Mai devreme sau mai tarziu, atunci cand ne ignoram darurile si ne straduim sa facem ceea ce alti oameni vor ca noi sa facem, fie dam gres, fie ne deprimam. In acest caz, esecul este, de obicei, o binecuvantare, deoarece ne trezeste si ne forteaza sa constientizam ca trebuie sa ne schimbam prioritatile.
Uneori ne imbolnavim, ne accidentam sau relatia in care ne aflam se destrama, din acelasi motiv. Vietile noastre s-au dezechilibrat si a venit vremea pentru a ne trezi.
Cei mai multi dintre noi se obisnuiesc sa faca lucrurile intr-un anumit fel. Vietile noastre se afla pe pilot automat. Intram intr-un tipar si, in scurta vreme, devine o rutina din care nu putem iesi.
Obiceiurile nesanatoase si comportamentul dependent ne rapesc din flexibilitate si forta. Ele ne blocheaza legatura cu centrul nostru spiritual si ne deconecteaza de energiile creatoare. Cand experimentam rigiditate fizica, emotionala sau mentala, adesea avem nevoie de o criza pentru a ne debloca energia inghetata si pentru a ne ajuta sa ne reconectam la cine suntem cu adevarat. poate ca suntem concediati de la slujba, sau avem un accident in drumul spre serviciu. Viata ne spune: “STOP! Nu mai merge asa. A venit vremea pentru o schimbare.”
Putem uri actiunea care ne incetineste, sau care ne forteaza sa fim atenti. S-ar putea sa ne plangem de mila, sau sa ne suparam pe Dumnezeu pentru aparenta palma peste fata. S-ar putea sa dam din picioare si sa tipam pentru o vreme.
Dar daca si cand depasim aceasta stare, daca si cand ne acceptam viata asa cum este si incepem sa culegem raodele, ne dam seama ca ne-a fost oferit un dar pretios. Ne-a fost data o sansa de a cobori din carusel si de a ne aminti ce anume am venit sa facem in aceasta viata.
Acesta e momentul de “AHA”, cand intelegem si ne dedicam scopului nostru spiritual. Acum nu mai trebuie sa depunem efort degeaba. Directia noastra este clara. Trebuie doar sa facem cate un pas.
 Paul Ferrini

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.