Iubirea este cea mai inalta frecventa vibrationala posibila

Iubirea esteIubirea inseamna eliminarea distantelor!

…Iubeste…

…Iubirea este cea mai inalta frecventa vibrationala posibila. De aceea, este bine sa gasim moduri de a iubi si de a ne afla cat de mult posibil pe frecventa iubirii. Trimite iubire altora. Inchide ochii si imagineaza-ti persoana careia vrei sa-i trimiti dragoste. Imagineaza-ti energia cum se misca din inima ta inspre a ei. Poate fi colorata in roz, verde, galben, alb. Imagineaza-ti fluxul de iubire dintre voi. E posibil ca persoana respectiva sa va contacteze mai tarziu sa va spuna ca s-a gandit la voi.

…Exprima-ti dragostea fata de ceilalti. Stiu toti oamenii din viata ta pe care ii iubesti ca ii iubesti? Si cand le-ai spus ultima oara? Si cand le-ai aratat? Printr-o imbratisare, strangere de mana, un zambet? Imparte permanent in jur aceste lucruri, pentru ca ceilalti sa stie permanent ca ii iubesti.

…Aminteste-ti de conexiunea ta cu Sursa. Nu esti niciodata singur(a). Sursa Universala este permanent langa tine si permanent accesibila. Inchide ochii si deschide-ti inima pentru a primi Iubirea Universala. Imagineaza-ti o raza de lumina care vine din Univers si intra direct in inima ta. Ea va fi acolo mereu. Nu trebuie sa faci ceva sa o castigi, ea pur si simplu este. Las-o sa-ti spele temerile, vina, rusinea, furia, depresia. Adu-ti aminte ca esti permanent conectat(a) cu Sursa de Iubire Universala. Conecteaza-te la aceasta energie atunci cand te simti rau.

…Iubeste-te pe tine insati/insuti. Acorda-ti timp pe parcursul zilei pentru a-ti oferi iubire. Trimite iubire celulelor tale si corpului tau. Fa o lista cu lucruri pe care iti place sa le faci, si fa-le cat mai des cu putinta. Nu astepta ca ceilalti sa-ti ofere dragoste! Hraneste-te singur(a) ca sa ii poti hrani pe altii. Acorda-ti timp sa-ti echilibrezi energiile, pentru a avea capacitatea sa imparti dragostea ta cu ceilalti.

…Creeaza un mediu pozitiv acasa si la locul de munca. Totul incepe cu tine! Gandeste-te la cate lucruri poti face daca ai grija de nivelul tau energetic. …Si adu-ti aminte ca esti iubit(a)! Intotdeauna!

Related:  Iubirea este puterea care conecteaza totul

Erin Pavlina

One Reply to “Iubirea este cea mai inalta frecventa vibrationala posibila”

  1. sint sigura ca cele citite mai sus functioneaza , e nevoie de concentrare maxima sa l simti persoana aproape si sint sigura si el simte la fel

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.