Iubirea este cea mai inalta frecventa vibrationala posibila

vivre.ro
circulon.bucataras.ro

Iubirea esteIubirea inseamna eliminarea distantelor!

…Iubeste…

…Iubirea este cea mai inalta frecventa vibrationala posibila. De aceea, este bine sa gasim moduri de a iubi si de a ne afla cat de mult posibil pe frecventa iubirii. Trimite iubire altora. Inchide ochii si imagineaza-ti persoana careia vrei sa-i trimiti dragoste. Imagineaza-ti energia cum se misca din inima ta inspre a ei. Poate fi colorata in roz, verde, galben, alb. Imagineaza-ti fluxul de iubire dintre voi. E posibil ca persoana respectiva sa va contacteze mai tarziu sa va spuna ca s-a gandit la voi.

…Exprima-ti dragostea fata de ceilalti. Stiu toti oamenii din viata ta pe care ii iubesti ca ii iubesti? Si cand le-ai spus ultima oara? Si cand le-ai aratat? Printr-o imbratisare, strangere de mana, un zambet? Imparte permanent in jur aceste lucruri, pentru ca ceilalti sa stie permanent ca ii iubesti.

edenboutique.ro/

…Aminteste-ti de conexiunea ta cu Sursa. Nu esti niciodata singur(a). Sursa Universala este permanent langa tine si permanent accesibila. Inchide ochii si deschide-ti inima pentru a primi Iubirea Universala. Imagineaza-ti o raza de lumina care vine din Univers si intra direct in inima ta. Ea va fi acolo mereu. Nu trebuie sa faci ceva sa o castigi, ea pur si simplu este. Las-o sa-ti spele temerile, vina, rusinea, furia, depresia. Adu-ti aminte ca esti permanent conectat(a) cu Sursa de Iubire Universala. Conecteaza-te la aceasta energie atunci cand te simti rau.

…Iubeste-te pe tine insati/insuti. Acorda-ti timp pe parcursul zilei pentru a-ti oferi iubire. Trimite iubire celulelor tale si corpului tau. Fa o lista cu lucruri pe care iti place sa le faci, si fa-le cat mai des cu putinta. Nu astepta ca ceilalti sa-ti ofere dragoste! Hraneste-te singur(a) ca sa ii poti hrani pe altii. Acorda-ti timp sa-ti echilibrezi energiile, pentru a avea capacitatea sa imparti dragostea ta cu ceilalti.

…Creeaza un mediu pozitiv acasa si la locul de munca. Totul incepe cu tine! Gandeste-te la cate lucruri poti face daca ai grija de nivelul tau energetic. …Si adu-ti aminte ca esti iubit(a)! Intotdeauna!

Related:  Etape pe care omul le atinge in evolutia sa spirituala

Erin Pavlina

vivre.ro

One Reply to “Iubirea este cea mai inalta frecventa vibrationala posibila”

  1. sint sigura ca cele citite mai sus functioneaza , e nevoie de concentrare maxima sa l simti persoana aproape si sint sigura si el simte la fel

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.