Numerologia numelui

vivre.ro
circulon.bucataras.ro

Energia vibratională a numelui tău vorbeste si despre personalitatea ta. Caută în tabel, nr corespunzător fiecărei litere care compune numele tău si apoi fă o adunare simplă, până obtii un rezultat. Dacă rezultatul este o cifră formată din două numere, adună-le până obtii unul singur.

10487312_610788115709604_5001520960007676262_nDe exemplu: Maria Bicu.
MARIA=4+1+9+9+1=24=2+4=6
BICU=2+9+3+3=17=1+7=8
MARIA+BICU=6+8=14=1+4=5
Obtinem cifra numelui 5

NR 1 -Se află sub influenta Soarelui.
Este numarul lider. Persoana influentată de acest nr este o persoană cu abilităti de lider, de conducător. Va avea succes in tot ceea ce face. De asemenea, nr simbolizează siguranta de sine.Nr 1
are o vibratie foarte puternică.

NR 2-Se află sub influenta Lunii. Este numărul mediatorului. Persoana influentată de acest nr iubeste pacea si are o dorintă mare pentru armonie.

edenboutique.ro/

NR 3-Se află sub influenta planetei Jupiter. Este numărul prieteniei. Persoana influentată de acest nr este sociabilă, prietenoasă si cu o energie vibratională debordantă.

NR 4-Se află sub influenta planetei Uranus. Este numărul muncitorului. Persoana influentată de acest nr este muncitoare, practică si are o răbdare până în cele mai mici detalii.

NR 5-Se află sub influenta planetei Mercur. Este numărul iubirii si poartă de asemenea cu sine si vibratia intelectualitătii. Persoana influentată de acest nr este iubitoare de frumos, de natura, de poezie si au abilitatea de a se adapta în majoritatea situatiilor.

NR 6-Se află sub influenta planetei Venus.Este numărul păcii. Persoana influentată de acest nr este iubitoare, stabilă si are o energie vibratională armonioasă.

NR 7-Se află sub influenta planetei Neptun. Este numărul gânditorului. Persoana influentată de acest nr este gânditoare, tăcută si calmă , cu o legătură foarte puternică cu divinitatea.

NR 8-Se află sub influenta planetei Saturn. Este numărul menegerului. Persoana influentată de acest nr este puternica, de succes, bun meneger, norocos la bani si detine vibratia materialului.

NR 9-Se află sub influenta planetei Marte. Este numărul inovatorului. Persoana influentată de acest nr este tolerantă, empatică, creatoare si stie să se reinventeze ori de câte ori viata o pune la încercare.

vivre.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.