A iubi la infinit

163255-com255d1În clipa în care un bărbat și o femeie se întâlnesc și se iubesc, ei au tendința să uite de întreaga lume, nimic nu mai există pentru ei. Ei nu s-au obișnuit încă să trăiască iubirea de o manieră mai vastă, și fără să știe o sărăcesc, o mutilează.

Adevărata iubire îmbrățișează toate creaturile, fără să se limiteze, să se îngrădească lângă una singură. De acum înainte, bărbații și femeile trebuie să aibă niște concepții mai largi, să arate mai puțină posesivitate și gelozie, ceea ce nu îi va împiedica să rămână fideli unul altuia.

Atunci când două ființe cu adevărat evoluate se aleg, eleși-au lăsat deja această libertate mutuală: fiecare se bucură să poată iubi toate creaturile în cea mai mare puritate.

loading...

Fericirea nu constă în a te opri asupra unei ființe, două, zece sau o sută…ci de a iubi la infinit.

Continuați să îi iubiți deci pe cei care îi iubiți, dar lărgiți-vă mai mult cercul iubirii, Lărgiți-l până când veți face schimburi cu toate entitățile luminoase ale lumii invizibile, cu îngerii, cu arhanghelii…

Familia, prietenii voștri se vor îmbogăți, se vor întări, se vor purifica astfel din cauza a tot ceea ce trăiți frumos în inima și sufletul vostru.

O.M.Aivanhov

Loading...
Related:  Spune nu manipularii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.