Convingerile noastre legate de bani

BAnii-v2

Ioana: Bună dimineaţa, scumpul nostru ADIR, este o zi superbă şi îţi mulţumesc pentru că eşti aici cu mine şi mă ajuţi să merg pe o cale minunată, extraordinară şi să îi ghidez şi pe oameni să facă la fel.

Adir: Bună Ioana. Mă bucur şi eu că sunt aici cu tine. Să îţi explic anumite lucruri pe care probabil încă nu le-ai înţeles. Vrei să discutăm în mod special despre bani.

Ioana: Da, majoritatea oamenilor suferă din această cauză. Din cauza lipsei banilor în viaţa lor. La fel sunt şi eu şi milioane de oameni. Doar cei bogaţi nu cred că se plâng dar şi ei au momente când evită să cumpere anumite lucruri, deşi au cu ce. Acum de exemplu aş avea mare nevoie de bani ca să pornesc într-un turneu al Bucuriei şi acest proiect să aducă bucuria în sufletele oamenilor chiar şi pentru puţin timp.

Adir: Din start ai pornit cu o premiză greşită. AM NEVOIE de bani. Nu, nu ai nevoie. Banii sunt energie. Aşa să îi priviţi. ENERGIE. Când te pui seara la somn te gândeşti că ai nevoie de o casă unde să stai? NU. Deja o ai. Casa este parte din tine. Nu te gândeşti nici că ai nevoie de haine, decât în cazul în care îţi doreşti să cumperi haine noi. Nu te gândeşti că ai nevoie de apă pentru că ştii că ea există din belşug. La fel sunt şi banii. Curg din belşug în lumea voastră dar numai cei prin care curg energia lor sunt în stare să atragă banii în viaţa lor. Nu te mai gândeşti la ei decât că îi ai. Există. Banii există. Ce fel de sentiment îţi transmite acest gând?

Ioana: Un sentiment plăcut dar nu extraordinar.

Adir: Înseamnă că ai o convingere care nu îţi permite să simţi banii la fel cum ai simţi o rochie pe tine, sau la fel cum te bucuri de persoane, de animale, de orice vezi în jurul tău.

Ioana: Ok, dar nu putem compara o persoană cu banii de exemplu. Sunt diferenţe mari între bani şi persoane. Nu pot iubi banii precum iubesc o persoană sau cum mă iubesc pe mine. Nu mi se pare ok aşa.

Adir: Nu există nicio diferenţă între o persoană şi bani. Între un animal sau bani. Între o casă sau bani. Niciuna! Toate sunt energie! Energie. Tu eşti energie, prietenii tăi sunt energie, animalele sunt energie, orice vezi cu ochii tăi sunt energie. La fel şi banii! Aşa cum ai un calculator poţi avea şi bani. Aşa cum ai prietenii lângă tine poţi avea şi bani. Diferenţa este că nu ştiţi să vă purtaţi cu banii precum vă purtaţi cu voi sau cu persoanele iubite. Voi nu iubiţi banii. Îi consideraţi un “rău”, “rădăcina tuturor lucrurilor rele”, “trebuie să avem bani pentru că aşa este viaţă pe Pământ, pentru că aşa vrea guvernul”. Banii sunt o invenţie. La fel este şi rochia pe care o porţi. O creaţie mai bine zis. Aşa cum lucrurile le iubiţi, de ce nu puteţi iubi banii?

Ioana: Pentru că am fost învăţaţi să nu iubim banii. Am fost învăţaţi să nu cerem, să facem lucruri pe gratis, pentru că aşa este “spiritual”, am fost învăţaţi că banii sunt un lucru rău, cauza războaielor şi a crimelor, am fost învăţaţi că banii sunt doar un bun necesar şi atât. Avem bani pentru că aşa trebuie să avem. Nu pentru că ne dorim şi îi iubim.

Adir: Şi acum consideri că este adevărat? Din moment ce banii sunt o creaţie. O creaţie Divină. Dacă Dumnezeu nu ar fi de acord cu aceşti bani, ei nu ar exista. Dar El este de acord şi se bucură când voi aveţi bani. Aţi înţeles într-un mod greşit banii şi astfel v-aţi trezit că sunteţi săraci şi nu aveţi decât pentru supravieţuire. Odată ce veţi învăţa să iubiţi banii, îi veţi primi. Dar în primul rând trebuie să lucraţi la convingerile banilor. Vrei să spui că oamenii spirituali nu au bani? Ai văzut vreunul aşa? Oare Louis Hay, Esther Hicks, Rhonda Byrne, Neal Donald Walsch sunt oameni săraci? Sau din contră au bani foarte mulţi? Şi ei s-au luptat cu aceste convingeri. Nu le-a fost uşor. Dar odată ce şi-au schimbat convingerile banii au curs gârla în viaţa lor.

Ioana: Vorbeşte-mi te rog despre convingerile acestea. Cum le putem schimba?

Adir: În primul rând luaţi o foaie de hârtie şi un pix şi scrie-ţi toate convingerile voastre despre bani. Răspunde-ţi la următoarele întrebări:

CE PĂRERE AM DESPRE BANI?

CUM VIN BANII ÎN VIAŢA MEA, GREU SAU UŞOR?

CONSIDER CĂ TREBUIE SĂ MUNCESC PENTRU BANI SAU ÎI POT AVEA ŞI FĂRĂ MUNCĂ?

IUBESC BANII?

CE SUMĂ DE BANI M-AR FACE MULŢUMIT/MULŢUMITĂ ÎN MOMENTUL ACTUAL?

CE POVESTE DE VIAŢĂ AŞ TRĂI DACĂ MÂINE AŞ AVEA TOŢI BANII DIN LUME?

CUM AR TREBUI SĂ MĂ COMPORT CA SĂ VINĂ BANII ÎN VIAŢA MEA?

După ce v-aţi identificat convingerile eronate despre bani, răsuflaţi uşuraţi. Priviţi foaia de hârtie. Acum înţelegeţi de ce vă lipsesc banii? Există Legi în Univers care vă oferă o viaţă exact aşa cum o gândiţi voi. Scenariul vieţii voastre este scris de către voi. De nimeni altcineva.

Related:  Unele semnificaţii oculte ale corpului II

Ioana: Bun, după ce am identificat aceste convingeri care nu ne lasă să atragem banii în viaţa noastră, cum putem să le schimbăm, să le transformăm?

Adir: Următorul pas este să conştientizaţi unde sunteţi acum. Şi să acceptaţi. Simţiţi în sufletul vostru o linişte. Asta este viaţa după care v-aţi ghidat până acum. De acum înainte alege?i o altă poveste. Un alt scenariu. Cel mai bine este să începeţi să scrieţi o scrisoare către bani. Să le spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Să vă descărcaţi mintea şi convingerile către această scrisoare. Imaginaţi-vă că banii vă aud. Energia lor este prezentă lângă voi când le scrieţi o scrisoare. După ce aţi terminat răsuflaţi iar adânc şi staţi liniştiţi. Câteva momente.

Adevărata transformare începe de acum înainte. V-aţi analizat povestea de viaţă de dinainte, aţi identificat convingerile avute, le-aţi scris o scrisoare. Acum e timpul să o luaţi de la început, să vă împrieteniţi cu ei şi să începeţi să îi iubiţi aşa cum iubiţi orice pe lume. Aşa cum vă iubiţi pe voi, vă iubiţi partenerul/partenera, aşa cum iubiţi să trăiţi sau aşa cum vă iubiţi meseria/pasiunea. Vorbiţi în fiecare zi cu ei. Imaginaţi-vă energia banilor, o sferă colorată (în ce culori doriţi voi), care este atrasă de către voi de fiecare dată când simţiţi în suflet o bucurie vizavi de bani. Când aveţi un sentiment de tristeţe sau lipsă, aceea sfera se îndepărtează.

SIMŢIŢI EMOŢIA BUCURIEI CÂND VĂ GÂNDIŢI LA EI – SFERA SE MĂREŞTE ŞI SE APROPIE DE VOI

SIMŢIŢI EMOŢIA TRISTEŢII CÂND VĂ GÂNDIŢI LA EI – SFERA SE MICŞOREAZĂ ŞI SE ÎNDEPĂRTEAZĂ DE VOI

Faceţi acest lucru timp de o săptămână, cel puţin. Gândiţi-vă cu bucurie la ei, simţiţi că sunt acolo şi ei vor veni. Nu gândiţi: “voi fi fericit când am să am bani”. Fiţi fericiţi ACUM. Pentru că sfera aceea se îndepărtează şi mai mult de voi dacă vă gândiţi că “veţi fi fericiţi doar atunci”. Ei deja există dar merg spre alte persoane care chiar îi iubesc şi doresc să aibă parte de ei. Cei care trăiesc într-o stare a fericirii tot timpul. Cu cât vă gândiţi cu bucurie la ei cu atât ei vin mai mult spre voi. Cu cât vă gândiţi cu tristeţe sau sentiment de “nu am” cu atât ei se îndepărtează.

Pentru a scăpa de convingerile limitative vă dau un exerciţiu foarte bun pe care să îl faceţi de câte ori simţiţi o convingere negativă care vă influenţează viaţa.

“Staţi relaxaţi, respiraţi, expiraţi, aduceţi această convingere limitativă în faţa voastră, a ochilor minţii. Vedeţi cum această convingere vă influenţează viaţa. Priviţi câte lucruri urâte se întâmplă din cauza acestei convingeri. Acum ştergeţi tot acel peisaj pe care l-aţi văzut. Începeţi să pictaţi un alt peisaj care vă este pe plac. Pictaţi o altă convingere care să o înlocuiască pe cea negativă. Simţiţi o stare de fericire în timp ce pictaţi şi vă jucaţi cu culorile. Apoi faceţi o sferă din energie. Puneţi ce culori doriţi pe ea şi în ea. Această sferă este energia iubirii. Umpleţi-o cu iubire. Gândiţi-vă în timp ce o realizaţi la ce iubiţi voi cel mai mult. Puneţi aceea iubire în această sferă. Umpleţi de iubire această sferă. Jucaţi-vă cât vă doriţi cu ea. Acum împrăştiaţi sfera în peisajul pe care l-aţi făcut. Umpleţi desenul cu sfera plină de iubire. Acum ceea ce aţi desenat este realitate. Bucuraţi-vă. Cântaţi, dansaţi, fiţi bucurie şi iubire.”

Ceea ce aţi făcut prin acest exerciţiu a fost să integraţi în conştiinţa voastră noua convingere. De acum înainte de fiecare dată când vă veţi gândi la noua convingere ea va creşte tot mai mult. Aţi plantat noua convingere şi acum aveţi nevoie să o udaţi de fiecare dată pentru a creşte frumos şi armonios.

Ioana: Mulţumim ADIR, tocmai ne-ai dat un exerciţiu foarte valoros. Sunt curioasă ce efecte vor avea asupra mea. Spune-mi te rog încă ceva. Până acum am trăit cu convingerea că e bine să oferi oamenilor GRATUIT lucruri, să nu ceri bani, să le dai din dragoste şi oamenii la fel au convingeri că e foarte bine să oferi lucruri gratuite. Am văzut însă că oferind cărţi gratuite şi lucruri gratuite eu am rămas să nu mă pot descurca pe plan financiar. Şi lucrul acesta nu îmi place, sinceră să fiu. Îmi doresc să fiu independentă financiar şi oriunde m-am dus nu am primit nimic gratuit. Totuşi aveam înainte convingerea că oferind lucruri gratuite la oameni voi primi şi eu de undeva. Nu a fost aşa. Vreau să înţeleg aceste lucruri.

Adir: Draga mea Ioana, tu oferi lucruri gratuite dar nu primeşti atâta timp cât ai un gol interior. Tu nu ai bani fizici dar oferi oamenilor gratuit. Atunci nu ai cum să primeşti. După ce ai bani fizici şi doreşti să oferi din preaplinul tău celorlalţi atunci da, oferi din ceea ce ai. Dar tu ai oferit din nimic, ceva. Nu ai cum să primeşti în situaţiile astea. Oamenii care oferă din suflet lucruri, bani, materiale şi oferă din ceea ce au ei primesc înapoi de la Univers. Dar cei care oferă din ceea ce nu au, nu vor primi niciodată. Orice serviciu adus oamenilor, orice lucru creat are preţul său. Universul face întotdeauna un schimb valoros. Tu oferi energie şi primeşti energie. Întotdeauna. Energia în munca depusă pe care o faci, având conversaţiile cu mine de exemplu sau atunci când faci alte lucruri, timpul cât şi toate serviciile pe care le faci au nevoie de un schimb. La fel este cu toţi ceilalţi care muncesc şi aduc ceva pe pământ. De asta toţi marii autori de cărţi de spiritualitate au primit informaţia de a cere ceva în schimbul acestei energii. Iar în lumea voastră acel “ceva” este numit BANUL. Este frumos să oferi gratuit dar oferă atunci când AI DIN PLIN. La fel cum este cu iubirea. Nu poţi să iubeşti până nu eşti iubire. Nu poţi să iubeşti până nu te iubeşti pe tine. Nu poţi oferi gratuit oamenilor cărţi sau materiale până nu simţi valoarea pe care o oferi lor.

Related:  Cum să depăşiţi obstacolul ascuns care vă împiedică să aveţi ce doriţi?

Ioana: Aş vrea foarte mult să se schimbe aceste lucruri, scumpul meu Adir. De asta te-am şi rugat să mă ajuţi. Ştiu că ai vrea să facem un abonament lunar sau de fapt explică-mi despre ce este vorba.

Adir: Oamenii au nevoie acum mai mult ca niciodată de înţelegere, iubire, ajutor şi conştientizare. Eu prin tine şi atât SAMAGA prin Norbert putem oferi lucruri minunate cu efecte foarte rapide în viaţa oamenilor. Toţi caută acest lucru. Ceva foarte rapid. Noi suntem aici să le oferim această ofertă la preţuri foarte mici pe lună şi care le schimbă viaţa şi viziunea asupra vieţii. Vom avea astfel:

ABONAMENT 1 Euro – 5 lei care cuprinde:

– O meditaţie lunară pe temele vieţii pe care oamenii să le asculte seara sau noaptea în timp ce dorm (pentru efecte mai rapide).

– O convingere schimbată lunară într-un domeniu pe care îl doresc ei, la alegere.

– Un material PDF lunar cu tehnici şi secrete care să le ofere un plus şi o viaţă mult mai minunată.

ABONAMENT 5 Euro – 25 lei care cuprinde:

– O meditaţie lunară pe temele vieţii pe care oamenii să le asculte seara sau noaptea în timp ce dorm (pentru efecte mai rapide)

– O convingere schimbată lunară într-un domeniu pe care îl doresc ei, la alegere

– Un material PDF lunar cu tehnici şi secrete care să le ofere un plus şi o viaţă mult mai minunată

– Afirmaţii şi video cu imagini pe care să le vadă zilnic pentru o aliniere vibra?ională mai puternică (la alegere pe o anumită temă)

– Mesaje trimise în fiecare zi pe email care să motiveze, să încarce omul cu iubire, putere şi să îi schimbe ziua.

ABONAMENT 10 euro – 50 lei care cuprinde:

– O meditaţie lunară pe temele vieţii pe care oamenii să le asculte seara sau noaptea în timp ce dorm (pentru efecte mai rapide)

– O convingere schimbată lunară într-un domeniu pe care îl doresc ei, la alegere

– Un material PDF lunar cu tehnici şi secrete care să le ofere un plus şi o viaţă mult mai minunată

– Afirmaţii şi video cu imagini pe care să le vadă zilnic pentru o aliniere vibra?ională mai puternică (la alegere pe o anumită temă).

– Mesaje trimise în fiecare zi pe email care să motiveze, să încarce omul cu iubire, putere şi să îi schimbe ziua.

– Consiliere gratuită de doua ore pe skype unde vor discuta cu mine sau SAMAGA (la alegere)

– Program personalizat pentru fiecare client în parte unde vom rezolva problema specifică a lui.

Trebuie să spun că simpla meditaţie generală pe care o vom oferi va schimba deja viaţa omului care se va abona. În fiecare lună, începând cu luna a doua vom veni cu alte surprize şi lucruri inedite pe care să le integrăm în fiecare tip de abonament. Viaţa oamenilor se va schimba rapid odată ce vor avea aceste instrumente puternice pe care le oferim. Iar consilierea pe care o vom oferi separat de aceste abonamente vor costa 30 de lei/şedinţă, prima şedinţă este gratuită. Iar dacă vor şi meditaţie personalizată va costa 50 de lei.

Ioana: Îţi mulţumesc ADIR. Totuşi mă gândesc că unii oameni nu vor vedea cu ochi buni acest lucru. I-am obişnuit cu gratuitatea.

Adir: Ioana, oamenii simt ceea ce faci tu şi ştiu că prin tine curg mesaje extraordinare care să le schimbe viaţa. Schimbă-ţi convingerea. Cei care nu sunt de acord înseamnă că nu apreciază banii şi astfel nu vor avea şi vor rămâne în lipsuri. Cei care apreciază banii ştiu că oferă un preţ modic pentru o schimbare în viaţă care să le vină acum. Cu efecte rapide. Folosim energia, imaginaţia, cuvintele şi mergem până în conştiinţă cu aceste exerciţii. Iar în conştiinţă lucrurile se schimbă rapid. Ai încredere. Ştii că şi tu ai făcut acel exerciţiu şi deja lucrurile merg foarte bine.

Ioana: Aşa este. Îţi mulţumesc Adir. Abia aştept să văd schimbarea în oameni.

 

Adir: Nu uita ca prima dată să vezi schimbarea în tine. Te îmbrăţişez cu mult drag!

Sursa :Mesaje Celeste~Noi suntem o echipa formata din doi tineri care fac channeling si doua grupuri de entitati de unde vin informatiile si toate tehnicile si exercitiile, pe nume ADIR si SAMAGA. Suntem aici pentru a-ti reaminti ce este cel mai important pentru tine. Bucuria de a trai si de a crea o viata de vis. In acest grup vom posta tot ce are legatura cu Mesaje Celeste, abonamentele lunare, articolele de pe blog, inclusiv consiliere si ajutor acordat oamenilor care se vor inscrie aici. Adaugati in lista oameni care au nevoie de bucuria din viata lor si isi doresc sa experimenteze lucruri minunate.

Related:  Cele 10 reguli ale devenirii umane

……………………………………………………….

Revenind la spiritualitate…cine isi imagineaza ca spiritualitatea este ceva asa,ca o pilula pe care o inghiti si peste noapte te trezesti cu minuni in viata ta,se afla in eroare .Sa nu crezi ca daca ai facut nu stiu cate initieri,ai fost la n cursuri,seminarii,workshopuri …gata,toate sunt roz,eventual copii devin minunati,ai jobul nemaipomenit,ai prietenii cei mai buni,ai niste rude numai lapte si miere ,sau asa dintr-o data iti intalnesti sufletul pereche si fara niciun dubiu ai o sanatate perfecta. Nu, in nici un caz, spiritualitatea nu este o pilula. Viata spirituala are scopul de a te cunoaste tu pe tine, de a te schimba, de a-ti revizui atitudinea fata de viata, de a invata sa fiintezi corect. Si dupa ce treci de toate etapele astea evident ca te schimbi, ai o alta energie si atunci pe legea rezonantei lucrurile stau cu totul diferit in viata ta. Dar asta nu se intampla peste noapte, e un proces lung si anevoios. Faptul ca ti se fac niste curatari energetice si initieri nu inseamna ca ti se schimba destinul. Ti se usureaza anumite procese de evolutie dar tot TU trebuie sa evoluezi, tu trebuie sa vrei sa te schimbi. Un terapeut bun te ghideaza, te indruma , te sustine si te ajuta SA TE AJUTI TU PE TINE! Sigur, e bine sa inveti tehnici de acces la lumina, e bine sa primesti curatari energetice, e bine sa ai corpul energetic perfect functional si protejat, dar asta nu inseamna ca devii PERFECT instantaneu si fiecare clipa din existenta ta este ca o stea stralucitoare. Degeaba se ocupa cineva de energia ta daca tu a doua zi iar gandesti negativ, stai centrat in Ego si eventual traiesti in trecut sau viitor. Deci spiritualitatea este un mod de viata, nu este un tratament dupa care te imbeti din nou si revii la vechile obiceiuri! Este ca si cum dupa o operatie la inima ti s-a dat un regim iar tu dupa operatie intri in primul restaurant si te imbuibi cu tot ceea ce iti este interzis!

Nici sa nu crezi ca esti ferit de a gresi,sau ca nu ai perioade in care viata ta  se asemeana cu un Iad.Nici pe departe sa nu cazi in aceasta capcana.Pe langa ce ai de corectat din aceasta viata,vine peste tine si karma ta,pe care trebuie sa o platesti.Uitati-va la vietile sfintilor,a maestrilor inaltati,la viata lui Iisus.

Suntem departe de ei,insa acest fapt nu trebuie sa ne descurajeze,din contra ,sa ne motiveze.Daca ati citit din cartile celor enumerati de Adir (Louis Hay, Esther Hicks, Rhonda Byrne, Neal Donald Walsch) ati aflat ca si ei au trecut prin perioade de criza in viata lor.La fel ca si multi dintre cei care citesc pe acest site (si faptul ca imediat se apropie la 1.000.000 de vizitatori in cei 3 ani si jumatate de cand exista ,spune ca sunt foarte multi oameni interesati de evolutia lor ) nici eu nu am fost scutita de suferinta ,in ciuda faptului ca aveam oarecare idee despre ceea ce inseamna a merge pe un drum spiritual.Evenimentele s-au preciptat cand ma asteptam mai putin.Intr-o luna de zile am aflat ca am cancer si tot in acea luna sotul (dupa aflarea diagnosticului) a introdus cerere de divort.Ce am simtit atunci? Ca mi-a picat cerul pe cap.Au urmat doi ani pe care nici nu vreau sa mi-i amintesc,in care am pierdut tot .Dar dupa cum vedeti,sunt vie si aproape zilnic incerc sa aduc informatii interesante (sunt constienta ca nu imi si reuseste intotdeauna ,insa ma straduiesc sa gasesc informatie cat mai utila ) .Cum am iesit din acea perioada ? Mai puternica,mai echilibrata ,cu mai multa intelegere,constientizare. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot!

Revenind la subiectul principal ,banii.Da,m-as bucura daca munca mea ( cine considera ca nu este o munca ,ca nu necesita timp,consum de energie ,sau ca este usor ,sa incerce sa construiasca un site de la zero -fara cunostinte in domeniu- si sa rasfoiasca zilnic zeci/sute de pagini de carte si sa selecteze informatie pe care sa o publice,poate incerca sub forma de experiment macar 4-5 luni sa faca acest lucru) ar fi apreciata si cei care considera ca ceea ce au gasit pe acest site i-a ajutat in vreun fel,i-a facut sa constientizeze anumite lucruri,poate dona cate o suma de bani .

Stiu ca este deranjanta publicitatea pe site,ma deranjeaza inclusiv pe mine.Insa acest site nu este gazduit pe o platforma gratuita.Inca de la inceput platesc lunar hosting si anual domeniul.Nu intotdeauna banii din publictate (care apare pe site numai de 1 an ) acopera aceste cheltuieli.

 

 

Va multumesc si va doresc tuturor constientizare,sanatate,lumina si bunastare!

Cu drag,

daniela

 

 

2 Replies to “Convingerile noastre legate de bani”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.