Cum sa intarim plexul solar

loading...

plexul solarCeea ce perturba cel mai mult plexul solar si prin urmare organele interne: ficat, rinichi, stomac etc.sunt frica, furia, grijile, indoiala, dragostea dezordonata, gindurile si sentimentele haotice;
cum plexul solar este rezervorul fortelor, consecinta acestor dezechilibre este o demagnetizare totala.
Dar, asa cum plexul solar se poate goli, el se poate si umple si acest aspect trebuie sa-l cunoasca discipolul: cum sa-si reincarce plexul solar.

Va voi da citeva metode:

1.Fiecare arbore este un rezervor de forte provenite de la apa si din pamint si noi putem extrage aceste forte.
a)Alegeti un copac mare : un cedru, un stejar, un fag, sau un brad
b) va sprijiniti cu spatele de el, plasindu-va mina stinga la spate, cu palma pe trunchiul copacului
c) in acelasi timp puneti palma miinii drepte pe plexul solar.
d) va concentrati asupra copacului, rugindu-l sa va dea o parte din fortele sale.
Se produce atunci o transfuzie a acestor energii pe care le veti receptiona prin mina voastra stinga si pe care le veti transmite prin mina dreapta in plexul solar. Dupa aceea multumiti copacului.

2.Va puteti fortifica plexul vostru solar ascultind si privind cum curge un izvor, o cascada, o fintina.
Este o metoda in aparenta nesemnificativa dar care da mari rezultate. Apa care curge influenteaza plexul solar care reincepe sa lucreze, eliminind substantele nocive.

3. Cind meditati asupra subiectelor inaltatoare si divine, va puteti pune mina la nivelul plexului solar pentru a-l alimenta cu forta si energie, pe care le veti putea utiliza mai tirziu. Cind va simtiti plini de bucurie sau de forta , nu le risipiti inutil in gesturi, cuvinte, in ginduri si sentimente, ci utilizati aceasta metoda puneti-va mina dreapta pe plexul solar meditind si incarcati-l in liniste cu aceasta forta si bucurie.
Plexul nostru solar este banca unde putem stringe banii care ne vor fi mai tirziu necesari. Putem face in fiecare zi acest exercitiu.

4. Ridicarea energiilor de la plexul solar la creier. Creierul este dinamic, activ, dar oboseste repede daca nu este sustinut de energiile plexului solar. De aceea, inainte de un efort intelectual, inainte de a medita, de a va concentra, trebuie sa actionati asupra plexului vostru solar. Masati-l de exemplu, in sens invers acelor de ceasornic. Dupa citeva minute veti simti ca gandul vostru este liber, usor si ca va puteti pune pe lucru.

5. Picioarele si plexul solar. Cand va simtiti demagnetizati, perturbati sau contractati, pregatiti apa calda, scufundati-va picioarele si incepeti sa le spalati cu atentie. Actionati astfel asupra plexului solar dandu-i forta, iar starea constiintei voastre se va transforma imediat. Daca intr-o zi, acasa, nu reusiti sa meditati, faceti o baie la picioare si veti avea o usurinta mult mai mare pentru a va concentra.

~O.M.Aivanhov

Loading...

Lasă un răspuns