Cum sa intarim plexul solar

plexul solarCeea ce perturba cel mai mult plexul solar si prin urmare organele interne: ficat, rinichi, stomac etc. sunt frica, furia, grijile, indoiala, dragostea dezordonata, gandurile si sentimentele haotice; cum plexul solar este rezervorul fortelor, consecinta acestor dezechilibre este o demagnetizare totala.
Dar, asa cum plexul solar se poate goli, el se poate si umple si acest aspect trebuie sa-l cunoasca fiecare: cum sa-si reincarce plexul solar.

Va voi da citeva metode:

loading...

1.Fiecare arbore este un rezervor de forte provenite de la apa si din pamant si noi putem extrage aceste forte.
a) Alegeti un copac mare : un cedru, un stejar, un fag, sau un brad
b) va sprijiniti cu spatele de el, plasindu-va mana stinga la spate, cu palma pe trunchiul copacului
c) in acelasi timp puneti palma mainii drepte pe plexul solar.
d) va concentrati asupra copacului, rugandu-l sa va dea o parte din fortele sale.
Se produce atunci o transfuzie a acestor energii pe care le veti receptiona prin mana voastra stanga si pe care le veti transmite prin mana dreapta in plexul solar. Dupa aceea multumiti copacului.

2.Va puteti fortifica plexul vostru solar ascultand si privind cum curge un izvor, o cascada, o fantana.
Este o metoda in aparenta nesemnificativa dar care da mari rezultate. Apa care curge influenteaza plexul solar care reincepe sa lucreze, eliminand substantele nocive.

3. Cand meditati asupra subiectelor inaltatoare si divine, va puteti pune mana la nivelul plexului solar pentru a-l alimenta cu forta si energie, pe care le veti putea utiliza mai tarziu. Cand va simtiti plini de bucurie sau de forta , nu le risipiti inutil in gesturi, cuvinte, in ganduri si sentimente, ci utilizati aceasta metoda: puneti-va mana dreapta pe plexul solar meditand si incarcati-l in liniste cu aceasta forta si bucurie.
Plexul nostru solar este banca unde putem strange banii care ne vor fi mai tarziu necesari. Putem face in fiecare zi acest exercitiu.

4. Ridicarea energiilor de la plexul solar la creier. Creierul este dinamic, activ, dar oboseste repede daca nu este sustinut de energiile plexului solar. De aceea, inainte de un efort intelectual, inainte de a medita, de a va concentra, trebuie sa actionati asupra plexului vostru solar. Masati-l de exemplu, in sens invers acelor de ceasornic. Dupa cateva minute veti simti ca gandul vostru este liber, usor si ca va puteti pune pe lucru.

5. Picioarele si plexul solar. Cand va simtiti demagnetizati, perturbati sau contractati, pregatiti apa calda, scufundati-va picioarele si incepeti sa le spalati cu atentie. Actionati astfel asupra plexului solar dandu-i forta, iar starea constiintei voastre se va transforma imediat. Daca intr-o zi, acasa, nu reusiti sa meditati, faceti o baie la picioare si veti avea o usurinta mult mai mare pentru a va concentra.

~O.M.Aivanhov

Interesant de citit si:
Related:  Un ajutor în meditaţie pentru descătuşarea tuturor forţelor benefice

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.