Orice ati spune dupa „Sunt”defineste ceea ce veti deveni

evomag.ro

10322526_799134830098789_9215284453400254077_n„Eu sunt” este cea mai puternică afirmaţie creatoare din univers. Indiferent de ce gândeşti, indiferent de ce spui, după cuvintele „eu sunt” se pun în mişcare, se pornesc, vin către tine experienţele. Universul nu cunoaşte nici un alt mod de a acţiona. Nu cunoaşte nici un alt drum pe care s-o apuce. Universul răspunde la „eu sunt” aşa cum o face duhul din sticlă.

N.D.Walsch

 

loading...

O lectie importantã de retinut este faptul ca atunci cand rostiti un anume termen dupa cuvântul „Sunt”, începeti un proces de autocreare a propriei persoane.
Nu ma refer în mod special la ceea ce pronuntati cu glas tare, desi bineînteles ca este si aceasta o parte componenta.
Ma gandesc mai ales la cuvintele pe care le rostiti în intimitatea mintii dumneavoastra.
„Sunt gras” sau „Sunt prost” ar putea parea constatari ale unei situatii în sine. Dar de fapt sunt comenzi care va îndreapta catre situatia din realitatea curenta.
Începeti sa afirmati ca sunteti cel care doriti sa deveniti si foarte curand veti vedea ca sugestiile se transformã în fapte

Joe Vitale

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi 

ecco-shoes.ro
Loading...

2 comments for “Orice ati spune dupa „Sunt”defineste ceea ce veti deveni

 1. Donna Donna
  22/05/2017 at 10:17

  Nu stiu ce sa zic, e bine sa gandesti pozitiv despre tine….
  Am cunoscut persoane care gandeau eu sunt desteapta si nu era, eu sunt slaba si era grasa…. cred ca e mai mult o acceptare a ceea ce esti, cu iluzia ca esti altfel!!!!
  Nu sunt inteleapta lumii, nici macar specialist in domeniu, dar permiteti-mi sa spun ca eu cred toata lumea se misca in fata lui ,,EU pot sa…” bine’ nteles apoi actionand in acest sens!

 2. vaceanu adrian
  22/05/2017 at 15:34

  continuati cu ce faceti.felicitari si succes

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.