Rugaciune de curatare cu ajutorul ingerilor celor patru elemente

Doamne Dumnezeule Atotputernic, Creatorul Cerului si al Pamintului , Tata indurator si atotstiutor, trimite-mi cei patru Ingeri ai Tai: Ingerul Pamintului, Ingerul Apei, Ingerul Aerului , Ingerul Focului . Pentru ca vointa Ta sa se manifeste prin mine.
Fie ca Ingerul Pamintului sa preia toate deseurile corpului meu fizic pentru a fi absorbite si transformate in sanatate si putere!Sa curete intregul meu corp pentru ca viata sa poata circula in abundenta in venele si arterele mele : Ca intreaga mea fiinta sa fie alinata, degajata. eliberata, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamint iar Era de Aur printre oameni!
Fie ca Ingerul Apei sa spele inima mea de toate impuritatile ! Pentru ca dragoastea dezinteresata sa se instaleze in inima mea si sa-mi aduca fericirea, bucuria si implinirea totala. Pentru ca inima mea sa fie limpede , cristalina, transparenta, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamint iar Era de Aur printre oameni.
Fie ca Ingerul Aerului sa purifice intelectul meu introducind in ea intelepciunea si lumina! Ca gindul meu sa devina patrunzator , clar, luminos, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamint,iar Era de Aur printre oameni.!
Fie ca Ingerul Focului , nimeni altul decit Ingerul Soarelui sa-mi sfinteasca Sufletul si Spiritul ! Fie ca Adevarul Absolut sa intre in fiinta mea intreaga! Ca sufletul si spiritul meu sa cunoasca viata eterna si sa fie lacasul Atotputerii Divine Creatoare, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamint , iar Era de Aur printre oameni !
Amin, Amin, Amin!
Asa sa fie, asa sa fie, asa sa fie!

O.M.Aivanhov

Vrem să fim iertaţi dar nu suntem dispuşi să iertăm şi noi. Vrem să ni se acorde atenţie şi să ne fie luate în seamă toate drepturile, dorinţele, de nu şi capriciile, luăm însă foarte grăbit şi împrăştiat aminte la nevoile, doleanţele şi solicitările celorlalţi. Ceilalţi! Ei ne apar undeva, departe, un soi de fantome pierdute în ceaţă. Ni se pare de fapt, că toţi cei din jurul nostru au obligaţii faţă de noi, iar noi faţă de nimeni, niciodată. Toate ni se cuvin, tot ce facem e bun şi îndreptăţit, numai noi avem întotdeauna dreptate.
Nicolae Steinhardt

loading...

4 Replies to “Rugaciune de curatare cu ajutorul ingerilor celor patru elemente”

  1. Multumesc,Multumesc,Multumesc,MAESTRE !

    in opinie personala EPOCA DE AUR reprezinta o NOUA ERA creata de o NOUA STARE DE SPIRIT,PURA,DESAVARSITA pe care o accesam vibrational cu totii din adancurile fiintei noastre divine si marete …un NOU SALT EVOLUTIV in INFINITUL UNIVERSULUI unde ne contopim unii cu altii intr-UN TOT SUBLIM …e o STARE DE SPIRIT ELEVATA….asa cred eu si asa o percep, cu drag,IUBIRE,PACE si LUMINA CEA ADEVARATA !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.