Orice lucru este posibil

blue_beamImensa majoritate a oamenilor nici măcar nu bănuiesc faptul că ei înşişi sunt cei care deţin controlul asupra experienţelor trăite. În general, ei adoptă o atitudine de victimă. La acest nivel este uşor să învinuieşti pe altul şi să te eschivezi de la responsabilităţi. Dar nu-i nimic. Toţi trebuie să începem de undeva.La un nivel imediat superior, apare ideea că viaţa poate fi şi altfel. Începeţi să vă gândiţi că puteţi avea,puteţi fi sau puteţi realiza mai mult.Un alt nivel, superior acestuia, începe odată cu însuşirea ideii că nu putem spune niciodată cu siguranţă că un anumit lucru este imposibil. Vă surâde gândul că viaţa poate fi mai bună, poate chiar minunată, ba chiar că şi viaţa dumneavoastră ar putea fi mai frumoasă şi plină de bucurie.Cu încă un nivel mai sus conştientizăm faptul că orice este posibil. Puterile psihice se apropie de cele ale unei adevărate zeităţi. Începeţi să înţelegeţi că totul –absolut totul – este posibil cu adevărat. Singurele limite sunt cele impuse de propria dumneavoastră gândire.Nu vă opriţi, urcaţi până la nivelul superior. Totul este posibil.

Crearea viitorului cu ajutorul unui creion
Secretul secretelor este acela că vă puteţi crea viitorul cu un simplu creion, folosindu-vă imaginaţia.
Iată cum:
Luaţi o foaie de hârtie sau aşezaţi-vă în faţa computerului.
Pretindeţi că vă aflaţi în aceeaşi zi, dar cu un an mai târziu, şi scrieţi o scrisoare unui prieten, căruia îi povestiţi că aţi realizat tot ce v-aţi propus pentru anul care a trecut. Detaliaţi. Simţiţi emoţiile pe care vi le trezeşte bucuria reuşitei. Împărtăşiţi-i şi celuilalt starea minunată de înfiorare, în timp ce-i descrieţi detaliat succesul.
Această unică acţiune, pe care o puteţi repeta oricât de des doriţi, poate da universului comanda să vă procure tot ce aveţi nevoie pentru a vă transforma dorinţa într-o nouă realitate.
Începeţi chiar acum, cu ajutorul unui creion.

Atingerea scopurilor este uşoară
Iată cum puteţi realiza uşor ceea ce vă propuneţi:
Trebuie să ştiţi bine ce vreţi.
Trebuie să vă simţiţi ca şi cum v-aţi fi realizat deja obiectivul.
Trebuie să daţi curs următoarei ocazii care vi se prezintă pentru a reuşi să-l împliniţi.
Atât şi nimic mai mult.

Mintea funcţionează potrivit propriei concepţii
„Mintea funcţionează potrivit propriei concepţii despre ea însăşi.”
Vă sfătuiesc să mai citiţi încă o dată fraza de mai sus, cu atenţie.Ce semnificaţie are? Oricare ar fi concepţia căreia alegeţi să-i daţi crezare,aceasta va fi cea care vă va domina mintea. La ce vă gândiţi chiar acum, după ce aţi citit că „Mintea funcţionează potrivit propriei concepţii despre ea însăşi”? Indiferent de răspunsul dat, acesta reprezintă concepţia dumneavoastră actuală – şi vă dirijează gândirea.
Sunteţi mulţumit de ceea ce gândiţi?
Scăpaţi de fantezia că sunteţi doar un efect şi aflaţi că sunteţi Cauza însăşi!

Cum să vă schimbaţi în bine starea într-un singur minut
Viaţa nu trebuie să vă doboare. Există un secret pentru a reuşi să vă simţiţi mai bine după un singur minut.
Iată-l: Respiraţi încet, profund, complet, apoi oftaţi.
Procedaţi în felul următor:
Inspiraţi adânc. Simţiţi-vă plămânii.
Păstraţi aerul în plămâni câteva secunde.
Eliberaţi-l cu un oftat prelung şi lent, de uşurare.
Repetaţi.
Dacă este necesar, mai repetaţi o dată.Evacuarea oxigenului vă va ajuta să vă eliberaţi de orice stare de blocaj.

Cuvintele rostite pot atrage împlinirea lor
Nu înjuraţi. Când înjuraţi, trimiteţi în exterior o vibraţie negativă care tinde să atragă şi mai multă negativitate.
Respectaţi-vă cuvântul dat. Când spuneţi că veţi face un anume lucru şi nu-l faceţi, îi învăţaţi pe alţii (inclusiv pe dumneavoastră) că nu sunteţi un om de încredere.Urmăriţi felul în care cuvintele rostite se transformă în realitate.
Tot ce spuneţi are tendinţa să se materializeze. Când afirmaţi că puteţi sau nu puteţi realiza ceva, începeţi deja să transformaţi vorbele în fapte. Atenţie la ceea ce vorbiţi. Dincolo de comportamentul fiecăruia se află o convingere personală
Oricând sunteţi nedumerit de comportamentul pe care l-aţi avut într-o anumită împrejurare, căutaţi să vedeţi care vă este convingerea din spatele comportamentului cu pricina.
Convingerile, sau credinţele personale, vă împing să faceţi unele lucruri care altfel vi s-ar părea stupide.
Credinţa nu este stupidă. Este pur şi simplu o credinţă. Schimbaţi-vă convingerile şi vă veţi schimba comportamentul. Majoritatea oamenilor habar nu au că felul în care se poartă provine din propriile convingeri. Ei au mereu tendinţa să învinovăţească pe câte cineva – pe preşedinte, starea economiei, familia, prietenii, copilăria şi aşa mai departe. Este mai simplu să găseşti o vină altcuiva, pentru că astfel eşti tu ferit de responsabilitate.
Recunoscând că modul de comportare este provocat de o anumită convingere, veţi putea să vă alegeţi alte convingeri, mai benefice pentru dumneavoastră.
În acelaşi timp, veţi fi ajutaţi să-i înţelegeţi pe ceilalţi.~Joe Vitale~

 

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

loading...

2 Replies to “Orice lucru este posibil”

 1. Buna seara.
  Nu pot sa citesc de pe ecranul computerului, si as vrea sa printez dar nu reusesc .Gresesc eu undeva?

  1. Buna seara , Mihaela

   Pentru a printa ai doua alternative posibile pe site .
   1 . Mergi la butonul PShare , cum ajungi cu mouse-ul pe el se deschide o fereastra micuta , unde pe al doilea rand vei gasi butonul Print .
   2 . Folosind butonul Mai mult , la fel vei descoperi acolo un buton pentru listare .
   Succes ! <3

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.