Programare cu puterea mintii

Corpul nostru este un biocomputer, gândurile noastre sunt programul, viaţa noastră este printarea celor două. Schimbaţi programarea, rescrieţi sau modificaţi programul şi vă schimbaţi viaţa. Este atât de simplu!

Combinăm cunoaşterea fizicii cuantice.

Descoperim Legile Universale şi recunoaştem că ele guvernează toată energia şi toată materia şi stau la baza întregii ştiinţe şi a întregii religii. înţelegem că aceste legi sunt imuabile. Ele sunt Legile Creaţiei şi, când lucrăm cu ele, se petrece ceva magic. Noi gândim, noi punem în practică, noi creăm conştient. Cunoscând faptul că noi creăm realitatea prin viziunea noastră, monitorizăm cu sârguinţă procesele noastre de gândire, ştergând în întregime totul, cu excepţia gândirii nelimitate. Noi îmbunătăţim totul, noi re-programăm, noi vedem cum legile energiei răspund şi implementează acest nou model în realitatea noastră de zi cu zi. Meditaţia aduce darul detaşării şi devenim martori şi creatori, experimentând şi trăind în cadrul propriei noastre creaţii.

Am înţeles că impactul de A FI şi a trăi ceea ce înţelegem în mod intelectual dă în continuare forţă realităţii Asta, deoarece un fascicul din energia gândului este mai puţin puternic decât cunoaşterea profundă la nivel celular, care emană din fiecare celulă, din fiecare fibră a fiinţei noastre, modificând electromagnetic modelele energiei din jurul nostru. Tot corpul emite spre exterior o frecvenţă care, prin rezonanţă, transmite ceva unui univers fluid care răspunde, la rândul lui. Se spune că, literalmente, universul se rearanjează el însuşi, pentru a găzdui modelul realităţii noastre – întrucât aceasta este Legea Rezonanţei în acţiune.

Creând conştient, prin acordare şi reprogramare, descoperim că Mintea Universală ne vorbeşte, pe măsură ce ne racordărm la panoul Cosmic Divin de circuite. Pe măsură ce programăm conştient, cu bucurie, graţie, uşurinţă şi în multe alte moduri, suntem eliberaţi de nevoia de hrană sau de somn, eliberaţi de suferinţa pentru divinitatea noastră pierdută. Treziţi şi întăriţi prin intenţie, programând şi jucând după regulile jocului Divin, noi creăm o punte între lumi, între paradigme şi experimentăm Unimea în toate. Vedem ritmul în care acţionează Lucrătorii întru Lumină şi care este curentul principal din cadrul societăţii. Mulţi caută să se distreze, să facă bani, iar acum ,să facă bine’. Mulţi doresc, pur şi simplu, să creeze un model care să le permită să-şi trăiască viaţa la cel mai înalt potenţial fizic, emoţional, mental şi spiritual, într-un mod în care să le facă cinste tuturor – ei sunt modelele pozitive, paradigmele pentru o nouă eră. Modelele pozitive pot fi create prin programare intenţionată, specifică.

spiralaProgramarea este învăţare repetitivă.

Întrucât corpurile fizic şi emoţional sunt guvernate de corpurile mentale – mintea înaltă şi cea joasă – în fiecare moment de acum, programarea eficientă ne eliberează şi, de asemenea, ne ghidează în viaţă. Ea permite ca supravieţuirea să fie simplificată, astfel încât noi să putem evolua armonios.

Ceea ce urmează este un program pe care mulţi l-au găsit a fi foarte puternic:

„Dragă Dumnezeu Creator Mamă/Tată, eu cer ca fiecare moment al fiecărei zile să se desfăşoare în concordanţă totală şi perfectă cu Voinţa Divină, în perfectă sincronizare Divină.”

[Acest program garantează împlinirea cu succes a tuturor viselor şi a viziunilor aliniate şi ne opreşte să ne întrebăm, în permanenţă, dacă ,ar trebui’ să facem ceva. De asemenea, ne permite să ştim că, dacă ceva nu se manifestă, înseamnă că nu este în concordanţă, sau nu este conform Programării Divine – deci putem renunţa la el.]

„Eu cer ca tot ceea ce dau altora în fiecare moment să fie pentru binele maxim al celorlalţi şi al meu însumi.”

[De ce am vrea ca ceea ce împărtăşim să aibă alt scop decât cel mai înalt bine? Aceasta dă relaţiilor noastre permisiunea de fi tot ceea ce pot fi, eliberăndu-le de ceea ce ne aşteptăm de la ele.]

„Eu cer ca toate câmpurile energetice ale corpurilor mele fizic, emoţional, mental şi spiritual să fie aliniate perfect, pentru ca Sinele meu Divin să se manifeste conştient şi pe deplin în planul fizic şi în toate planurile existenţei, într-un mod care să-mi aducă bucurie deplină, linişte, graţie, plăcere şi abundenţă.”

[Cea mai puternică forţă creatoare şi de transmutare din întregul univers este cea a Sinelui nostru Divin (Sine Superior sau Monada EU SUNT).]

Ceea ce am prezentat mai sus constituie programul director şi este destinat să ne ajute să îndeplinim ce dorim să creăm. Programele pot fi pe termen lung – directoare – sau pe termen scurt, pentru atingerea unui anumit rezultat. Oricum, după reprogramare trebuie să fim vigilenţi cu gândurile noastre şi să acceptăm numai gândirea care este aliniată la nemărginire. Motivul pentru care mulţi trăiesc experienţa unei vieţi care nu este perfectă se datorează memoriei celulare şi a ţintei pe care alegem să ne concentrăm în fiecare moment de acum.

Dr. Deepak Chopra spune că celulele sunt doar memorie îmbrăcată în materie.

Cei înălţaţi au sugerat că, dacă o fiinţă a avut 1000 de încarnări de circa 30 de ani fiecare (pentru a folosi o cifră rotundă), atunci păstrează 30.000 de ani de informaţie celulară bazată pe memorie – şi aceasta numai din ciclul Pământului nostru! Deci, a intra în memoria celulară fără o programare precisă, ne poate bloca enorm de mult timp şi, de asemenea, ne deturnează de la ce avem de făcut. Dacă ne străduim să ne cunoaştem şinele nostru adevărat, să experimentăm nelimitarea, atunci cea mai logică abordare ar fi să ne concentrăm asupra Sinelui nostru Divin nemărginit – amintindu-ne, în acelaşi timp, că orice lucru asupra căruia ne concentrăm creşte şi devine realitatea noastră!

Un program specific de menţinere pentru cei care sunt deja acordaţi şi care este destinat să ne ţină în formă, atunci când suntem ocupaţi şi nu putem face ceea ce dorim, este cel tipărit în revista noastră, Programare pentru nemărginire:

„Toate corpurile mele sunt acordate, armonizate, în formă şi sănătoase. Ele vibrează şi se exprimă în armonie perfectă şi sincronizată cu pulsul Dumnezeului Creator Mamă/Tată. Acest lucru este adevărat, chiar şi atunci când mănânc, dorm, fac exerciţii fizice sau meditez.”

Acest program rescrie „conversaţia cu noi înşine” – bandă pe care o rulăm continuu, despre obiceiurile de mai sus şi despre orice vină sau gânduri limitative pe care le-am putea avea – de exemplu, despre alimentaţie, somn, exerciţii, meditaţie sau alte obiceiuri. Dacă folosiţi deja programarea, inseraţi propriile voastre puncte. Programul de mai sus rescrie, pur şi simplu, totul. Una dintre provocările în manifestare – după ce ne-am aliniat voinţa la imaginea mai cuprinzătoare (Voinţa Divină) – este sincronizarea. Fără îndoială că mulţi au descoperit că simpla aliniere nu înseamnă că lucrurile se vor manifesta exact atunci când se aşteptă, deoarece există alte piese (şi oameni) din puzzle care mai trebuie încă să se reveleze, să fie create, aşezate pe poziţii etc.

Eu am folosit cu mare succes următorul program, întrucât el garantează o aliniere perfectă, pas cu pas. El permite ca totul să se desfăşoare neîntrerupt, în cadrul Timpului Divin:
„Cer să mi se reveleze clar următorul pas/aspect perfect din Planul Divin şi să-mi aducă şi jucătorii perfecţi cu care să realizez crearea şi implementarea acestui plan – astfel încât să se poată manifesta fizic, ACUM.”

Mulţi sunt conştienţi acum că trecem printr-o „Iniţiere de grup”, în care învăţăm să lucrăm împreună, într-un mod armonios, în acest plan fizic. Acest program solicită, de asemenea, oamenii potriviţi (cei care se alătură nouă în realizarea părţii noastre din acest plan) cu care să lucrăm împreună, pentru a ne realiza misiunea acum.

Celor care lucrează cu modelele timpului simultan, sau le înţeleg, următorul program le permite să reacceseze darurile din trecut şi din viitor, pentru a căpăta forţa necesară ca să-şi îndeplinească partea ce le revine din planul mai mare şi care a fost acceptată anterior.

„Dispun ca Sinele meu Superior EU SUNT să aducă în conştiinţa mea conştientă toate talentele, darurile şi informaţiile din toate vieţile din trecut, din prezent şi din viitor, care îmi vor da apoi forţa pentru a-mi îndeplini în acest plan fizic, ACUM, partea ce-mi revine din Planul Divin.”

Principalul beneficiu obţinut din stăpânirea asupra minţii şi din crearea conştientă prin programare, concentrare şi intenţie, este capacitatea de a atrage, a stăpâni şi a direcţiona puterea creativă neprelucrată! Când această putere este aliniată la Jocul Divin’, ea este nelimitată, prin capacitatea ei de a aduce beneficii tuturor, într-un mod magic!

 ~Jasmuheen~

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi

Related:  Tu esti liber sa optezi pentru tot ceea ce iti doresti

2 comentarii

  • Nera

    Multumesc pentru articolele publicate. Rezonez cu majoritatea lor si le recitesc atunci cand simt ca pierd calea.
    An Nou Fericit cu Sanatate si Pace in Suflet !

  • Florian

    Imi pare rau ca nu lasi posibilitatea de copiere de pe paginile blogului tau. Ma interesa sa pot copia pasajele cu rugaciuni din acest program de reprogramare, pentru un fisier in care adun astfel de rugaciuni…Multumesc !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro