(Video) Adevarata putere a Chi-ului

Energia fortei de viata, de asemenea cunoscuta si sub numele de chi sau prana, se regaseste peste tot pe Pamant. Aceasta energie subtila este omniprezenta si este declarata a fi blocul vital al materiei, atat a celei fizice cat si a celei spirituale. Foarte multe traditii cred ca o aprovizionare constanta de chi este necesara pentru sustinerea tuturor fiintelor vii. Prin intelegerea ritmului si caltiatilor aceste energii, o varietate de exercitii si practici de vindecare au fost dezvoltate cu scopul de a ne imbunatati sanatatea, vitalitatea si longevitatea. Aceste practici sunt intalnite in intreaga lume si in toate culturile, inclusiv Reiki, Qi Gong, Vindecarea Pranica si in multe altele.

In anumite cazuri, rare, au fost dovedite efectele uluitoare pe care aceasta energie le poate produce. In urmatorul video, un vindecator chinez demonstreaza adevarata putere a acesti energii, atunci cand aceasta este valorificata si controlata cu maiestrie.

In procesul de vindecare, energia acestuia este atat de puternica incat uneori aceasta provoaca socuri si spasme incontrolabile in corpul pacientului. Adevarata putere a acestei energii poate fi cu adevarat vizibila atunci cand vindecatorul poate aprinde un foc, folosindu-se doar de cateva pagini ale unui ziar.

Echipa de cercetatori a fost chemata pentru a se incerca masurarea si intelegerea acestei energii, dar  acestia nu au putut face acest lucru cu succes. Chiar daca chi-ul a fost pe deplin simtit de catre acestia, aparatele de masurare nu au inregistrat aceasta energie. Acest lucru demonstreaza ca stiinta mai are in continuare lacunele sale, in special in domeniul energiilor subtile.

Poti sa simti aceasta energie subtila – chi – chiar acum. Freaca-ti in mod viguros mainile una de cealalta timp de 30 de secunde, iar apoi, lasa un spatiu de 10 cm intre ele.  Simti o energie subtila intre palmele tale?

Adevarata putere a CHI-ului este incredibila!

e-dimineata.ro

Related:  Accept vindecarea şi sănătatea perfectă aici şi acum

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.