Adevărata natură a spiritualităţii tale

10339949_623461954426965_6763294212003996575_nAdevărata ta natură este cea a unui spirit liber, îmbrăcat în haina pământească a corpului fizic. Sufletul tău se adaptează energiilor fizice care îţi permit existenţa într-un mediu fizic. Reîncarnarea se face în vederea echilibrării karmei, a învăţării lecţiilor de viaţă şi a îndeplinirii scopurilor propuse pentru a face sufletul să treacă pe nivele din ce în ce mai ridicate de conştienţă. În fiecare reîncarnare dobândeşti cunoaşterea care îţi permite să-ţi exprimi spiritualitatea în decursul experienţei tale pământeşti.

Reîncarnarea este un pas pe cărarea care duce la perfecţiunea sufletului tău. Prin procesul de căutare a adevărului şi cunoaşterii, îţi ridici nivelul conştienţei şi te urci deasupra limitelor şi restricţiilor energiilor fizice. Această conştienţă îţi permite să înţelegi cum poate fi sufletul tău liber oricând, chiar atunci când îţi asumă temporar energiile existenţei fizice.

loading...

În timp ce dobândeşti adevăr şi cunoaştere în cadrul experienţei tale pământeşti, te expandezi în energiile spirituale şi universale. În timp ce îţi exprimi natura spirituală prin intermediul energiilor fizice ale experienţelor tale şi îţi ridici nivelul de conştienţă, capeţi şi o înţelegere completă a sufletului tău şi a raţiunii existentei tale fizice.

Prin aceasta dobândeşti înţelepciune spirituală şi atingi iluminarea.

Sufletul tău vibrează pe energiile spirituale şi universale,transcendând mediul fizic înconjurător prin însăşi natura sa.

Sufletul tău este în rezonanţă cu energiile naturii şi universului, mişcându-se în ritm cu cunoaşterea şi adevărul, în armonie cu lumina. Sufletul are abilitatea de a se deplasa printre energii cu uşurinţa dată de înţelegere. În timp ce sufletul înaintează prin energiile fizice şi intră în domeniul energiilor spirituale şi universale, el devine liber şi îşi atinge starea sa naturală de existentă, în forma lui adevărată.

În cadrul energiilor universului tu iţi înţelegi pe deplin atât natura ta fizică, cât şi pe cea spirituală şi înţelegi în acelaşi timp adevărul despre sufletul tău. Înţelegi pământul şi universul şi, pentru că le înţelegi, ştii că sunt unul şi acelaşi lucru, singura diferenţă constând în modul de exprimare a nivelelor superioare de energie.

Devii conştient că universul de deasupra este la fel cu pământul de dedesubt şi că numai cunoaşterea este aceea care îţi permite să transcenzi energiile fizice.

 

Related:  Sublimarea fortei sexuale

Gloria Chadwick

Interesant de citit si:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.