Ce este realitatea ?

625647_417805828316446_1883374511_nConstiinta si energia creeaza natura realitatii.Ei bine,ce anume este realitatea? Realitatea voastra este compusa din toti oamenii,locurile ,lucrurile,momentele si intamplarile din viata voastra.Toata viata voastra este asa cum ati creat-o sa fie. Nu puteti sa invinovatiti pe nimeni altcineva ca a participat la asta.Noi nu suntem victime;noi suntem creatori.Asta este starea noastra naturala de a fi.Nu suntem victime.Acum pe unii dintre voi,asta o sa va faca sa va simtiti prost,pentru ca aveti toate incurcaturile astea sentimentale si toate vinovatiile astea.Nu aveti nevoie de nimic din toate astea.De ce le mai aveti? Pentru ca le tineti pe loc si credeti ca cineva v-a facut ceva.Cineva v-a facut sa faceti asta,sau le-ati facut voi ceva,sau i-ati obligat la ceva.Ei au cedat,iar acum va pare rau.Toate actiunile sunt autodeterminate.Vreau sa retineti asta.Este cea mai minunata si mai datatoare de putere afirmatie pe care o puteti face .Si totusi ,e nevoie de o entitate destul de avansata ca sa poata sa spuna :”Eu am creat dezordinea asta.Nimeni altcineva. „Si asta e greu de spus,nu-i asa,pentru ca e cu mult mai bine sa ii invinuim pe altii,decat pe noi insine.

Invinovatirea este unul dintre motivele pentru care suntem prinsi pe roata reincarnarii.Va intoarceti aici pentru ca trebuie sa intelegeti asta cum se cuvine.E usor sa arati cu degetul pe altcineva si sa spui: „E vina ta”.Asta e o fiinta imatura,un mort in picioare.Si ce este o fiinta iluminata ? E dureros,dar este cea care,in cele din urma,spune: „Eu am creat aceasta viata si imi asum responsabilitatea deplina pentru tot ce am facut si nu mai dau vina pe altcineva.Eu am facut-o „.Si de ce este eliberator sa spuneti asta ? Pentru ca ,in aceeasi clipa ,va arata cat sunteti de puternici,in realitate.Voi sunteti observatorii.

Cum vreti sa manuiti in viata puterea unui maestru? Calea pentru a manui puterea unui maestru este sa va eliberati mintea de invinovatire si de victimizare – in esenta ,de trecutul in sine.Eliberarea este datatoare de putere,pentru ca,daca este posibil ca voi sa fi creat genul asta de suferinta,daca viata aceasta nu a fost nimic altceva decat vinovatie,nesiguranta,frica si rusine,daca v-ati irosit o viata cu asta,inseamna ca in cercul asta v-ati sustinut concentrarea voi,ca Observatori.Si ce se intampla cand va dati seama de asta?Toate se dizolva.Nu stiti ca arta iertarii nu este sa cereti cuiva sa va ierte,ci sa ii dati drumul.Nicio fiinta spirituala adevarata nu va lancezi vreodata intr-o minte a vinovatiei si a rusinii ,ci se va ocupa de toate astea de indata ,deoarece cunoasterea aprinde beculetul.

Asa ca,ce se intampla cand spuneti:”Eu am creat asta ? ” Ganditi-va la asta.Care a fost prima trecere,prima promovare a Spiritului vostru,atunci cand a intrat aici?Ce anume erati inclinati sa faceti? Poate ca lucrurile pe care le-ati facut trebuia sa le faceti.Poate ca asta a fost prima trecere.Asta e treaba neterminata – si cei mai multi dintre voi nici macar n-ati trecut de aceasta prima trecere,sa va ocupati de treaba aceea si sa mergeti mai departe.

Ce se intampla atunci cand spuneti dintr-o data :”Eu mi-am creat viata! ” ?Ah,inlauntrul vostru se rascoleste si se zvarcoleste ceva,care are un surub pe care vi-l strange in suflet,dar pe care nu-l puteti scoate,pentru ca sunteti mandri de suferinta voastra. Oamenii aroganti sunt cei care sufera cu mandrie,iar mandria nu va lasa sa cedati ,pentru ca ea este o ocazie sa va plangeti.O sa spuneti,”Ei bine,asta sunt „.Si eu o sa va spun:” Cu siguranta ca asa este -n-ai decat- e creatia ta”. Insa daca ati depasi chestia asta si ati arunca-o cat colo – oare ce vi s-ar intampla? Foarte multe lucruri,pentru ca nu v-ati gandit vreodata in felul asta.

Ramtha

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.