Cum sa va refaceti energiile in timp ce faceti baie

baie-relaxantaUrmatoarele exercitii pot transforma o simpla baie intr-o minunata ocazie de refacere a energiei. Iata ce aveti de facut :

1. Puneti in cada urmatoarele :
– un pumn de sare grunjoasa neiodata ,sarea are capacitatea de a colecta energiile negative ,contribuie la refacerea aurei;
– continutul unui plic de bicarbonat de sodiu,pentru alcalinizare si purificarea aurei;
-cateva(2-3) picaturi dintr-un ulei esential( busuioc,bergamota,lavanda,etc ) pentru imbunatatirea starii de spirit.Uleiurile esentiale se aduga chiar in momentul in care intram in baie deoarece sunt foarte volatile si in contact cu apa firbinte se evapora.

2.Lasati-va usor pe spate in cada si relaxati-va profund,apasand proeminentele frontale (sunt cele doua ridicaturi netede situate pe frunte de o parte si de alta a liniei mediene,denumite si tuber frontale)timp de cel putin un minut.

3.Puteti masa usor in partea superioara a labei pciorului,in spatiile dintre oasele care corespund degetelor,se gasesc „reflexele mersului”.Energia tinde sa se blocheze acolo.Plasati degetele de la maini sub fiecare dintre labele picioarelor si degetele mari pe punctul reflex al mersului,apoi masati si impingeti cu degetele mari energia in josul fiecaruia dintre cele cinci puncte reflexe ale mersului.

Related:  Energia unui om care dăruiește

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.