Fiinţa mea Interioară comunică prin intermediul emoţiilor

FiinţaVoi sunteţi cu mult mai mult decât vedeţi aici în acest corp fizic, pentru că deşi creaţi, intr-adevăr, în mod minunat,în planul fizic, existaţi simultan şi într-o altă dimensiune.
Există o parte din voi care nu este materială – pe care o numim Fiinţa Interioară – şi care există chiar acum în timp ce vă aflaţi în acest corp fizic.

Emoţiile voastre sunt indicatorul fizic al relaţiei pe care o aveţi cu Fiinţa Interioară.
Cu alte cuvinte, în timp ce voi vă concentraţi asupra unui subiect şi aveţi propria voastră perspectivă şi opinie asupra lui, Fiinţa voastră Inferioară este de asemenea focalizată asupra acelui subiect;şi are o anumită perspectivă şi părere despre el. Emoţiile pe care le simţiţi sunt indicatorul care vă arată modul în care se potrivesc sau nu aceste opinii. De exemplu, s-a petrecut ceva şi părerea voastră curentă despre voi înşivă este că ar fi trebuit să vă descurcaţi mai bine sau că nu sunteţi prea deştept sau că nu meritaţi.
Deoarece părerea Fiinţei voastre Interioare este că vă descurcaţi bine şi că sunteţi deştept şi că întotdeauna meritaţi, există o nepotrivire evidentă între aceste opinii, şi veţi resimţi această nepotrivire sub forma unei emoţii negative. Pe de altă parte, atunai când vă simţiţi mândru de voi înşivă sau vă iubiţi sau iubiţi [pe altcineva], părerea voastră curentă este mult mai aproape de ceea ce simte Fiinţa voastră Interioară în acel moment; şi în acest caz, veţi simţi emoţii pozitive (mândrie, dragoste sau apreciere).

Fiinţa voastră Interioară sau Sursa de Energie oferă întotdeauna o perspectivă care vă este în cea mai mare măsură avantajoasă, şi atunci când perspectiva voastră se potriveşte cu aceasta, apare atracţia pozitivă. Cu alte cuvinte,cu cât vă simţiţi mai bine, cu atât va fi mai bun punctul de atracţie, şi cu atât mai bine se vor aranja lucrurile pentru voi. Vibraţiile comparative dintre perspectiva voastră şi cea a Fiinţei voastre Interioare sunt responsabile de această magnifică Ghidare ce vă stă întotdeauna la dispoziţie.
Deoarece Legea Atracţiei răspunde întotdeauna şi intră în acţiune pentru orice vibraţie îi oferiţi, este extrem de util să înţelegeţi că emoţiile voastre vă lasă să ştiţi dacă vă aflaţi în faza de a crea ceva ce vă doriţi sau ceva ce nu vă doriţi.

Related:  Totul este proiectie din interiorul d-voastra

Adesea, atunci când prietenii voştri din planul fizic află de puternica Lege a Atracţiei şi încep să înţeleagă că ei atrag lucruri către ei în virtutea a ceea ce gândesc, ei încearcă să îşi monitorizeze fiecare gând, adesea simţindu-se în siguranţă în ceea ce priveşte gândurile lor. Dar monitorizarea gândurilor este un lucru dificil deoarece există atât de multe lucruri la care aţi putea să vă gândiţi, şi Legea Atracţiei aduce în permanenţă şi mai multe.
In loc să încercaţi să vă monitorizaţi gândurile, noi vă încurajăm să fiţi pur şi simplu atenţi la ceea ce simţiţi.
Pentru că dacă aţi alege un gând care nu este în armonie cu modul în care vă vede Fiinţa Interioară cea iubitoare, care este mai înţeleaptă, mai bătrână şi mai cuprinzătoare, veţi simţi nepotrivirea, şi atunci veţi putea cu uşurinţă să vă redirecţionaţi gândul către ceva care vă face să vă simţiţi mai bine şi care, aşadar, vă este mai de folos.

Voi aţi ştiut, atunci când aţii luat decizia de a vă încarna în acest corp fizic, că veţi avea acces la acest minunat Sistem de Ghidare Emoţională pentru că atunci ştiaţi că prin intermediul emoţiilor voastre minunate, în permanenţă
prezente, veţi putea să ştiţi dacă vă rătăciţi de această cunoaştere mai largă sau curgeţi împreună cu ea.
Atunci când vă orientaţi gândul în direcţia a ceva care vă doriţi, veţi simţi o emoţie pozitivă. Atunci când vă veţi gândi la ceva ce nu vă doriţi, veţi simţi o emoţie negativă.
Şi astfel, doar fiind atenţi la modul în care vă simţiţi, veţi şti întotdeauna direcţia din care puternica voastră Fiinţă atrage subiectul gândurilor voastre.

Omniprezentul meu Sistem de Ghidare Emoţională

Minunatul vostru Sistem de Ghidare Emoţională este un mare avantaj pentru voi, deoarece Legea Atracţiei funcţionează în permanenţă, fie că ştiţi sau nu. Şi astfel, de câte ori vă gândiţi la ceva ce nu vă doriţi şi rămâneţi focalizaţi asupra acelui gând, prin Lege atrageţi mai mult şi mai mult şi mai mult şi mai mult, până când în cele din urmă veţi atrage chiar în viaţa voastră evenimente sau circumstanţe care să fie pe măsură.

Related:  Seminţele spirituale

Totuşi, dacă sunteţi conştienţi de Sistemul Vostru de Ghidare Emoţională, şi dacă sunteţi sensibili la modul în care vă simţiţi, atunci veţi observa, chiar în fazele incipiente,subtile, că vă focalizaţi asupra a ceva ce nu vă doriţi, şi veţi putea schimba cu uşurinţă gândul pentru a începe să atrageţiceea ce vă doriţi cu adevărat. Dacă nu sunteţi prea atenţi la modul în care vă simţiţi, atunci nu veţi sesiza conştient că vă îndreptaţi gândurile către ceea ce nu vă doriţi, şi veţi putea foarte bine să atrageţi ceva nedorit care să fie foarte mare şi puternic şi cu care vă va fi mai dificil să vă descurcaţi mai târziu.

Atunci când vă vine o idee şi vă simţiţi nerăbdători vis-a-vis de ea, aceasta înseamnă că Fiinţa voastră Interioară se potriveşte vibraţional cu ideea, şi emoţia voastră pozitivă indică faptul că în acel moment vibraţia gândului vostru se potriveşte cu cea a Fiinţei Interioare.
Aceasta este, de fapt, inspiraţia: voi sunteţi în acel moment,într-o perfectă potrivire vibraţională cu perspectiva mai largă a Fiinţei voastre Interioare, şi datorită acestei alinieri, acum comunicaţi limpede sau primiţi Ghidare din partea Fiinţei Interioare.
Abraham Hicks

Cu cat veti darui mai mult, cu atat veti primi mai mult, caci bogatia universului va continua sa circule astfel prin viata dumneavoastra. De fapt, tot ceea ce este cu adevarat valoros in viata nu face altceva decat sa se multiplice continuu atunci cand este daruit. Daca ceva nu se multiplica prin daruire, atunci nu merita sa fie daruit, nici primit!-Deepak Chopra

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.