O tehnica de vindecare la purtator

Reiki Image with wordsCe este si ce nu este Reiki?
O tehnica de vindecare la purtator.
Reiki imbina utilizarea fortei vitale ( ki),existenta in toate fiintele,cu caldura ,increderea si puterea de vindecare a atingerii umane.
Reiki este cunoscut, in general, ca tehnica de vindecare prin atingere.El poate deveni pentru cei care au fost intiati o parte a vietii.Este util pentru sanatate,dar acest lucru constituie doar o mica parte a minunatelor sale insusiri.Va poate ajuta in absolut orice domeniu al vietii.
Cuvantul „Reiki” inseamna „Forta universala a vietii” si exact asta si este.Se afla peste tot,fara limite,din abundenta,este ecologica,favorabila mediului,lipsita de cruzime ,gratuita si disponibila pentru oricine a fost acordat pentru a o capta.Procesul de acordaj seamana cu reglarea unui aparat de radio pentru a transmite un anumit post. Retineti faptul ca exista si alte tipuri de unde de vindecare,care pot fi captate de persoane neinitiate. Pentru acest tip de unde este obligatoriu sa fiti acordati.Persoanele care practica vindecarea spirituala si au fost initiate pentru Reiki spun ca diferitele energii determina in noi perceptii care le sunt caracteristice.

In vremuri stravechi,pe cand nu era numit asa ,Reiki facea parte dintr-un intreg care includea tehnici de vindecare si autoconstientizare ,dezvoltare,perfectionare si mijloace de trai in armonie si fericire ( Principiile Reiki ).Nu este nevoie sa credeti sau sa aveti insusiri deosebite pentru a lucra cu acest sistem.Este necesar totusi sa va doriti sa lucrati cu el,iar practica perseverenta sporeste rezultatele.Autotratarea are o importanta absoluta in cadrul dezvoltarii persoanei initiate pentru Reiki si reprezinta o cale aparent simpla de dezvoltare si obtinere de beneficii la toate nivelurile : mental,fizic,emotional si spiritual.

Caracter spiritual ,dar nu religios
Este important sa nu amestecam conceptul de spiritualitate cu cel de religie. Reiki nu are nicio legatura cu religia.Oameni din toate tipurile de sisteme religioase si culturi sunt initiati pentru Reiki si beneficiaza zilnic de el.In multe culturi actuale s-a pierdut legatura dintre proprie spiritualitate si Divinitate. Pierderea acestei legaturi naturale si necesare a determinat multe probleme,pe care le putem vedea in jurul nostru.Reiki va poate ajuta sa refaceti aceasta legatura.

Related:  Chakrele

Reiki Symbolls 1Energia Reiki- o forta vitala
Reiki este o anumita energie care ne ajuta sistemul de vindecare sa functioneze la potential maxim.Ne ajuta sa avem vitalitate si sa ne echilibram. Cuvantul vindecator,folosit deseori pentru oamenii care practica Reiki ,sugereaza ca ei realizeaza vindecarea.Nu este asa.Eu sunt prudenta in folosirea acestui termen deoarece poate provoca ingamfare.Prefer sa folosesc in locul lui sintagma practicant Reiki,intrucat o astfel de persoana capteaza si asigura transferul de energie,adica o pune la indemana pacientului-a celui tratat-pentru ca el s-o absoarba ,si controleaza fluxul acesteia.De obicei nu se face in mod constient,cei mai multi oameni isi propun ca tel sa se insanatoseasca,prin urmare este o actiune automata.Prin Reiki primesc energia vitala ,care le alimenteaza sistemul propriu de vindecare si il face sa actioneze mai eficient.

Vindecarea
Cand ne gandim la vindecare,consideram ca inseamna indepartarea simptomelor si a bolii.Totusi ar trebui avuta in vedere vindecarea la toate nivelurile (minte,emotii,trup,spirit) deoarece lipsa de armonie la orice nivel si neconcordanta intre niveluri vor genera un dezechilibru,iar,in cele din urma,boala cu simptomele ei intr-o parte oarecare a intregului.Este posibil sa contracaram acest fapt prin restabilirea armoniei generale a intregului.Reiki poate fi de ajutor in acest sens.Atunci cand va ocupati de simptome,este util sa va amintiti faptul ca multe afectiuni fizice reprezinta manifestarea unor dezechilibre de durata existente la o persoana privita ca intreg si ca boala constituie un strigat de ajutor.De aceea trebuie sa privim persoana in totalitate,ca un ansamblu de componente,nu partile sale luate separat.Daca inlaturam doar semnele bolii,cauza lor va transmite alt strigat de ajutor,prin mutarea simptomelor in alta zona .

Reiki este un exemplu de simplitate si acest lucru ne inseala uneori in ce priveste eficacitatea sa-mai ales in Occident,unde ne place ca lucrurile sa fie tehnicizate,sa poata fi demonstrate,sa existe manuale cu instructiuni detaliate si sa se lucreze rapid.Ne putem insusi bazele Reiki-ulu intr-un weekend si ,din momentul acordarii,il putem folosi ,doar ca fiecare are nevoie de un timp propriu pentru a asimila energiile.Acest lucru se petrece in mod natural si este facilitat de o practica regulata si constanta.

Related:  Calităţile aurei şi metodele de a o curăţa

Pentru cei interesati de initieri Reiki (la distanta),voi face sesiuni de initieri astfel:

1. Reiki Usui -gradele I,II si III ( toate odata ) la pretul de 50 euro toate (sau contravaloarea in lei).

2.Karuna Reiki gradele I si II (odata) -50 euro ambele ( pentru initiere in Karuna este necesar minim gradul III Reiki Usui ).

3.Reiki Usui -gradul de maestru -50 euro .

4.Karuna Reiki-maestru-70 euro

5.Gendai Reiki Ho (toate gradele,inclusiv maestru )-100 euro toate intierile .La aceste initieri pot participa doar cei care au minim gradul de maestru pentru Reiki Usui.

Toate initierile vor avea loc in perioada 27-30 ianuarie,la data si ora stabilita de comun acord.Initierile se fac la distanta ,individual. Intre intierile face to face si cele la distanta nu exista nicio diferenta.Ba chiar s-ar putea spune ca initierile la distanta sunt mai puternice datorita faptului ca nu exista disconfortul creat de deplasare,oboseala,emotii si fiecare isi creeaza atmosfera dorita in propriul camin.Plus eliminarea cheltuielilor legate de transport,cazare,masa care nu sunt deloc de neglijat.

Cum se procedeaza pentru a primi o initiere la distanta- descrierea este AICI .

Ce primesti in urma initierii? Capacitatea de a te vindeca si a vindeca pe cei dragi cu ajutorul Energiei Universale folosindu-te de propriile palme.Manualul corespunzator gradelor si sistemului pe care ai facut initierea in Reiki.

Relatia maestru -initiat nu se incheie odata cu initierea.Oricand exista o nelamurire,intrebare imi scrieti si va raspund.

Pentru alte detalii si intrebari/inscrieri folositi cu incredere pagina de Contact.

Zi binecuvantata tuturor!

Cu drag!

Namaste!

Modalitati de plata:in bara laterala,butonul Paypal sau a se vedea pagina Initieri reiki si terapie(subsolul paginii).

One Reply to “O tehnica de vindecare la purtator”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.