Puteţi realiza orice dacă aveţi un ajutor

 

loading...

988933_780097132070310_7773272967571411966_nVeţi descoperi că puteţi obţine mai uşor rezultatele dorite dacă primiţi o mână de ajutor.
Nu mă refer la sprijinul financiar, deşi aţi putea considera că nici acesta nu este de lepădat. Vorbesc mai ales despre suportul emoţional.
Indiferent că vreţi să slăbiţi, să vă lăsaţi de fumat, să vă măriţi veniturile, să construiţi o afacere, să întemeiaţi o familie sau aproape orice altceva, dacă aţi avea o echipă care să vă sprijine, totul ar decurge mult mai uşor.
Cei mai mulţi oameni vor să realizeze ceva pe cont propriu. În ultimă instanţă, orice realizare se va datora propriilor eforturi, dar dacă veţi fi încurajaţi de cineva vă va fi mult mai uşor să faceţi tot ce este necesar pentru a obţine succesul. Aceasta este diferenţa între a alerga la maraton de unul singur sau a fi în mijlocul unei mulţimi care să vă anime.
Mecanismul acesta funcţionează şi în sens invers.
Ajutându-i pe alţii, oferindu-le încurajări, veţi avea şi dumneavoastră de câştigat. Reuşitele lor vă vor aduce satisfacţii, iar energia personală va spori pe măsură ce veţi dărui din ea şi altora.
Pe scurt, găsiţi-vă dispoziţia necesară pentru a cere sprijinul altora şi pentru a-l ofer pe cel personal pentru a vă putea împlini visurile.

Joe Vitale

Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.