100 chei de aur ale practicii spirituale

vivre.ro
circulon.bucataras.ro

100 chei de aur ale practicii spirituale care va asigura eliberarea si ascensiunea in acesta viata.
ascension1. Cea mai importanta cheie de aur, in opinia mea, este sa priviti fiecare persoana, animal, planta sau minerala ca pe Dumnezeu care va viziteaza in forma fizica. Primiti pe toti si toate ca pe o incarnare a Sinelui Etern, inclusiv pe voi insiva.

2. Prima cheie conduce la cea de-a doua cheie de aur care este „Iubiti-L pe Domnul Dumnezeu cu toata inima, sufletul si mintea. Pretuiti-va si iubiti-va aproapele ca pe voi insiva.” Este mai usor sa practicati iubirea neconditionata atunci cand va amintiti ca Dumnezeu este intrupat in toate formele.

3. Ce-a de-a treia cheie de aur este definitia devenita celebra pe care Sfintia Sa, Lord Sai Baba a dat-o lui Dumnezeu: „Dumnezeu este egal cu omul minus ego.” Egoul negativ este ca un munte enorm care sta intre voi si realizarea de sine. Muriti pentru sinele vostru inferior si va veti realiza sinele cel mai inalt. La inceputul caii spirituale, egoul negativ este la control. In mijlocul caii, se da o lupta dramatica pentru control. La finalul caii, egoul negativ care este intrupat ca cel intre lumi (Farmecul, Maya, Iluzia) este stapanit si subjugat.

4. „Meditati” zilnic si cu regularitate. Prin rugaciune vorbiti cu Dumnezeu, prin meditatie il ascultati si il experimentati pe Dumnezeu.

edenboutique.ro/

5. Cereti zilnic si cu consecventa ajutor de la Dumnezeu, de la Maestrii Ascendenti si de la ingeri. Dumnezeu si Forta Divina va pot ajuta doar daca cereti acest lucru. De ce sa faceti totul singuri cand exista atat de mult ajutor disponibil? Fortele din Manualul Ascensiunii Dimensiunile Superioare evolueaza doar servind umanitatea, astfel incat sunt mereu nerabdatore si incantate sa ajute, dar datorita Liberului Arbitru, ele trebuie invitate.

6. Invatati sa fiti un canal. Practica spirituala va accelera evolutia voastra spirituala de mii de ori. Nu trebuie neaparat sa faceti channeling, dar invatati cum sa canalizati energia spirituala constient in cat mai multe forme si moduri astfel incat sa fie in consecventa cu calea voastra spirituala individuala unica.

7. Invatati sa va mentineti mintea cu consecventa in lumina. Acest lucru inseamna sa va mentineti mintea cu consecventa in suflet si in spirit. Marea majoritate a discipolilor si aspirantilor sunt in mod cert racordati la suflet, dar nu reusesc sa se mentina acolo. Aceasta este adevarata provocare.

8. Invatati sa va controlati corpul fizic si toate poftele acestuia. Aceasta este regula de aur ca sa puteti trece de prima initiere.

9. Invatati sa va controlati corpul emotional si dorintele. Acesta este regula de aur ca sa puteti trece de a doua initiere. Nu permitati emotiilor sa va conduca. Voi sunteti Dumnezeu si trebuie sa invatati sa va alegeti propriile emotii. Cand aceasta regula de aur este insusita, veti experimenta perioade din ce in ce mai lungi de liniste interioara continuua, de liniste si bucurie.

10. Invatati sa va controlati corpul mental. Voi nu sunteti mintea voastra. Mintea voastra este doar o unealta cu ajutorul careia va creati realitatea. Learn to master your mental body. You are not your mind. Aceasta este regula de aur ca sa puteti trece de cea de-a treia initiere si care va conduce la contopirea cu sufletul si la integrarea totala a personalitati.

11. Scapati si eliminati toate dorintele, mai putin dorinta de eliberare, ascensiune si realizare a lui Dumnezeu. Dorinta materiala este unul dintre cele mai mari blocaje pentru discipolii si aspirantii aflati pe calea spirituala.

12. Faceti din invocarea numelor lui Dumnezeu o practica zilnica pe parcursul intregii voastre vieti. Cand faceti acest lucru, vizualizati-L pe Dumnezeu in orice forma doriti. Aceasta este una dintre cele mai importante practici pentru realizarea de sine. Faceti aceasta practica pe parcursul intregii zile: cand mergeti pe strada, cand stati la coada la magazin, cand conduceti etc. Oricare ar fi provocarile voastre in aceasta viata, acesta este „antidotul spiritual”.

13. Niciodata sa nu va predati puterea personala nimanui! Nu dati puterea personala altor oameni! Nu dati puterea personala Maestrilor Ascendenti! Nu dati puterea personala mintii voastre subconstiente, copilului interior, egoului negativ, dorintelor, celor cinci simturi, corpurilor psihic, emotional sau mental. Aceasta lectie poate fi cea mai importanta lectie dintre toate. Calea spirituala incepe atunci cand voi incepeti sa detineti puterea personala. Fara putere personala veti fi o victima sigura in viata si veti fi complet disfunctionali. Fara putere personala nu puteti iubi si nu puteti face celelalte practici. Aceasta cheie este atat de importanta incat ea nu poate fi niciodata suficient de mult scoasa in evidenta.

14. Urmatoarea cheie de aur o urmareste indeaproape pe precedenta. Folositi-va puterea personala exclusiv in serviciul iubirii neconditionate, in serviciul lui Dumnezeu si al umanitatii. Astfel nu trebuie sa va sperie sa detineti aceasta putere in proportie de 100%.

15. Fiti siguri sa constientizati ca aveti un copil interior si invatati sa il dezvoltati in mod corect. Multi oameni spirituali devin atat de implicati in realitatile spirituale si in Dumnezeu incat uita ca detin un copil interior care are nevoie sa fie iubit si protejat. Dumnezeu si Maestrii nu vor face asta pentru voi. Aceasta este treaba voastra. Aceasta este o parte a fiintei integrata ca persoana. Vorbiti cu copilul interior si asigurati-va ca primeste ceea ce are nevoie. Ideal este sa va tratati copilul interior cu iubire si fermitate.

16. Dedicati-va viata in serviciul umanitatii. Asigurati-va ca intai va impliniti pe voi insiva, astfel incat sa serviti din preaplinul vostru si nu din goliciunea voastra.

17. Cititi carti si scripturi din toate religiile si caile spirituale. Lectura spirituala devine un vagabond gonit de multi care au apucat calea spirituala si nu ar trebui sa se intample asa. Este o practica foarte importanta.

18. Ramaneti in echilibru tot timpul. Invatati sa traiti in ‘Tao’ (Calea). Tao este ca atunci cand faceti surfing pe un val. Nu vreti sa o luati inaintea valului deoarece va va rasturna. Nu vreti nici sa fiti prea lent si sa ramaneti in urma valului deoarece il veti pierde. Invatati sa traiti mereu in Tao si in armonie cu viata. Fiti moderat in toate lucrurile. Eliminati extremismul. Urmati „calea de mijloc”.

19. Practicati vindecarea prin atitudine. Cand incepeti sa va simtiti rau, examinati-va atitudinile si credintele care sunt cauza modului in care va simtiti. Nu uitati niciodata ca gandurile voastre sunt cele care va creeaza realitatea si aici intra si emotiile. „Asa cum un om gandeste, asa este el.” „Fie facut pentru tine, asa cum tu crezi.” Practicati afirmatiile si vizualizarile pozitive.

20. Fiti ancorati si conectati cu mama Pamant. Multe persoane spirituale nu sunt impamantate si nu se pot integra cu aspectul pamantesc si material al lui Dumnezeu. Dumnezeu este tot atat de prezent in materie cat este si in dimensiunile superioare. Ideea este sa aduceti raiul pe pamant.

21. Invatati sa echilibrati aspectele sinelui vostru feminin si masculin. Aceasta e o cerinta necesara pentru ascensiune.
22. Invatati sa integrati cele trei minti. Toate trebuie sa fie utilizate si integrate la putere maxima la fiecare nivel. Nu va bazati prea mult doar pe o singura minte.

23. Demonstrati si practicati tot ce stiti si veti primi din ce in ce mai mult. Multi oameni citesc o multime de carti, dar totusi nu demonstreaza si nu practica ceea ce au invatat. Astfel, ceea ce invatati este absolut inutil daca nu aplicati in viata de zi cu zi.

24. Faceti zilnic rugaciuni de protectie, vizualizari sau afirmatii ca pe o practica spirituala standard in cursul vietii. Aceeasta este o cheie de baza foarte simpla pe care toti cei aflati pe calea spirituala ar trebui sa o faca.

25. Invatati sa asigurati un echilibru celor patru corpuri ale voastre: fizic, mental, emotional si spiritual. Aceasta este o alta conditie necesara pentru ascensiune.

26. Practicati orice forma de exercitiu fizic zilnic sau cel putin odata la doua zile. Daca deveniti spiritual, nu inseamna ca puteti opri disciplina corpului fizic.

27. Iertati pe toti si toate, inclusiv pe voi insiva. Cum spune si „Cursul de Miracole”, „Iertarea este cheia fericirii”. Ranchiuna nu face decat sa va raneasca si sa va tina legati in procesul reincarnarilor.

28. Transcedeti dualitatea. Acest fapt inseamna ca trebuie sa invatati sa ramaneti echilibrati si calmi, indiferent daca traiti o pierdere sau un profit, o placere sau o durere, o boala sau sanatate, o victorie sau o infrangere, daca oamenii va lauda sau va critica. Aceasta este constiinta Sinelui Divin. Este constiinta ancorarii in pacea interioara, in fericirea si bucuria interioara indiferent de ceea ce se intampla in afara acestei constiinte. Evenimentele din afara nu va fac sa simtiti nimic. Atitudinea voastra fata de aceste evenimente este cea care va conduce la implicarea sentimentelor.

29. Invatati sa dezvoltati dragostea de sine. Daca nu va iubiti pe voi insiva, veti sfarsi prin a cauta dragostea, meritul, aprobarea sau acceptarea din partea celorlalti oameni, iar acest fapt va va scoate definitiv din starea de echilibru.

30. Atunci cand intervine moartea fizica, chiar daca ati ascensionat, lasati-va cuprinsi de un singur gand: acela de fuziune cu „Lumina Pura a lui Dumnezeu”. Cand muriti, aveti grija ca ultimul gand in mintea voastra sa fie numele lui Dumnezeu. Asa dupa cum a spus Bhagavad Gita, ultimul gand pe care il aveti in momentul mortii reprezinta locul in care veti merge dupa moarte. Cand va parasiti corpul fizic, faceti-o prin chakra coroanei.

31. Fiti vigilenti pentru Dumnezeu si Regatul Sau. Aceasta este o cheie de aur cruciala. Prea multi oameni opereaza pe „pilot automat” si nu sunt destul de vigilenti cu energiile si gandurile carora le permit sa intre in mintile lor.

32. „Pentru a avea totul, renuntati la tot”. Cand aveti retineri in a oferi fata de orice aspect al creatiei, de fapt aveti retineri fata de voi insiva. „Voi toti faceti parte din creatie”, iar identitatea voastra adevarata este sinele etern si nu corpul fizic.

33. Priviti lumea prin intermediul ochilor spirituali si nu prin intermediul ochilor fizici care apartin egoului. Ori priviti viata prin intermediul mintii Christice, ori prin intermediul mintii egoului negativ. Nu exista alte posibilitati. Ceea ce vedeti este o oglinda a ceea ce va oferiti voua insiva. Nu il veti realiza pe Dumnezeu daca nu va priviti surorile si fratii ca pe Dumnezeu. Ceea ce vedeti in ceilalti este de fapt ceea ce vedeti in voi insiva. Ceea ce oferiti celorlalti este de fapt ceea ce va oferiti voua insiva si lui Dumnezeu.

34. Dezvoltati compasiunea. Nu uitati niciodata ca suferinta celorlalti este de fapt suferinta voastra. Aceasta nu este simpla vorbarie. Daca sunteti sinele etern care reprezinta constiinta ascensiunii, atunci sunteti intrupati in aceeasi masura in corpurile fizice ale celorlalti cat si in propriul vostru corp fizic. Sinele Etern sau Christul traieste in toti oamenii. Nu exista decat Un Singur Sine Etern. Dumnezeu nu are decat un Fiu si noi toti suntem, parte din acest Fiu.

35. Practicati renuntarea. Aceasta cheie va ajuta sa treceti de initierea a patra, care reprezinta eliberarea din roata reincarnarilor. Aceasta inseamna „sa renuntati la dorintele materiale si la atasamentele fata de lumea materiala”. Inseamna sa traiti in aceasta lume, dar sa nu apartineti acestei lumi. Este juramantul de a trai in viata cu detasare totala, dar implicati in servirea si realizarea lui Dumenzeu.

36. Calea spirituala este de fapt foarte simpla. Daca va doriti sa ajungeti langa Dumnezeu in Rai, atunci purtati-va ca El. Fiti Dumnezeu. Fiti Christul. Fiti Buddha, fiti Atma, fiti Sinele Etern pe pamant.

37. Cultivati un caracter impecabil si virtuti permanente in tot ceea ce intreprindeti. 41. Purificati toate cele patru corpuri de toxinele fizice, emotionale, mentale si energetice.

38. Iubiti-va dusmanii.

39. Vizualizati doar perfectiune. Cand vi se infatiseaza orice altceva in afara perfectiunii, rugati-va la Puternica Prezenta Eu Sunt sa vindece si sa remedieze situatia respectiva sau practicati afirmatii despre perfectiunea situatiei respective asa cum este ea relevata de Dumnezeu. Aceasta stare de constienta va determina sa fiti o prezenta vindecatoare si constienta in orice situatie.

40. Fiti cauza finala si creatorul propriei realitati. Nu fiti victima sau efect.

41. Invocati cele douasprezece raze pe parcursul zilei in functie de culoarea si calitatea energiei de care aveti nevoie intr-un anumit moment. Razele si energia lor vin imediat ce le invocati, cu conditia sa le invocati.

42. In orice situatie din viata prin care va blocati intr-un moment nesanatos, intrebati-va „Il vreau pe Dumnezeu sau il vreau pe egoul meu in aceasta situatie?” Doar lasandu-va controlati de egoul negativ puteti fi scosi din starea de unitate, echilibru, dragoste neconditionata, bucurie si realizare a lui Dumnezeu. Intr-adevar sunteti pururea in unitate cu Dumnezeu. Dar, puteti fi desprinsi din realizarea acestei unitati cu Dumnezeu, cu fratii si surorile voastre daca alegeti egoul negativ.

43. Priviti toate greselile ca fiind experiente de pe urma carora aveti de invatat. Castigati-va globul de aur al intelepciunii. Iertati-va si mergeti mai departe. Nu pierdeti timpul cu vina si regrete. Greselile sunt un lucru pozitiv, nu unul negativ. Nu va parasiti calea ca sa le comiteti. Dar, atunci cand greselile apar, ele reprezinta oportunitati de a invata.

44. Practicati religia bazata pe „premize universale”. Aceasta inseamna ca toate religiile si caile sunt egale si ca toate conduc catre acelasi loc. Nici o competitie sau comparatie intre religii nu este necesara sau de dorit.

45. Fiti eclectici in educatia voastra spirituala. Dumnezeu este mult prea complex si nelimitat pentru a fi inteles doar intr-o singura forma.

46. Transcedeti sexualitatea carnala. Pornografia apartine eului inferior. Invatati sa practicati moderatia in viata sexuala si invatati sa va ridicati energiia sexuala in chakrele superioare.

47. Ajutati-i pe cei saraci, bolnavi sau nevoiasi. Amintiti-va ca nu sunteti in acea pozitie doar datorita gratiei Divine.

48. Renuntati la toate gandurile negative sau agresive. Agresivitatea nu vine de la Dumnezeu. Vine de la frica, iar frica este esenta egoului negativ. Un atac nu este altceva decat un strigat dupa dragoste.

49. Predati-va viata complet lui Dumnezeu, dar simultan pastrati-va puterea personala.

50. Pastrati un jurnal si notati toate visele in fiecare dimineata la trezire. Acestea reprezinda ghidari primite de la mintile subconstienta si supraconstienta.

51. Pastrati-va mediul intern si extern curat.

52. In fiecare noapte inainte de culcare cereti sa primiti cunostinte la nivel interior de la sufletul vostru, monada voastra si de la Maestrii Ascendenti. Profitati de perioada de somn pentru a accelera calea catre ascensiune.

53. Renuntati la orice fel de drog, cafea, alcool, stimulanti artificiali si reduceti zaharul si dulciurile. Asa cum lucram sa invingem mintea negativa la nivel psihologic, tot asa trebuie sa luptam sa invingem tot ce este negativ la nivelul corpului fizic.

54. Indepliniti-va dharma si misiunea personala in timpul acestei vieti. Nu permiteti egoului negativ sau altor persoane sa va deturneze de la calea pe care v-o indica sufletul si monada voastra. Aceasta viata este prea pretioasa si importanta.

55. Cautati sa va echilibrati karma, construind doar karma pozitiva prin fiecare gand, cuvant sau fapta.

56. Edgar Cayce a spus „De ce sa va faceti griji, cand puteti sa va rugati!”

57. Aveti rabdare si incredere implicita in Dumnezeu si in legile divine.

58. Nu uitati ca „mintea voastra creaza limitari si tot mintea voastra creaza libertate”.

59. Depasiti orice prejudecata cum ca ati fi superior sau inferior oricarei alte fiinte. In esenta, toti suntem Sinele Etern, indiferent de nivelul de initiere.

60. Cautati sa cooperati si niciodata sa concurati. Niciodata sa nu va comparati cu altii, comparati-va doar cu voi insiva.

61. Nu uitati niciodata ca valoarea voastra vine de la Dumnezeu. Este posibil ca Dumnezeu sa creeze ceva fara valoare? Voi sunteti Sinele Etern. Bineinteles ca sunteti valorosi. Egoul negativ va va spune ca trebuie sa faceti un lucru sau altul ca sa aveti valoare. Dar sa nu il credeti.

62. „Nu judecati pe altii si voi nu veti fi judecati.” „Acela care este fara de pacate sa arunce primul cu piatra.” „Nu incercati sa cautati aschia in ochiul fratilor vostrii cand voi aveti un mare par in proprii ochi.”

63. „Mainile care ajuta sunt mai sfinte decat buzele care se roaga.”

64. Intr-un colt al casei voastre creati un altar spiritual unde sa meditati, sa va rugati si sa practicati.

65. Scapati de obiceiurile rele acum astfel incat sa nu trebuiasca sa le luati cu voi in planul interior cand veti trece in lumea spiritelor.

66. Intrebati-va in mod constant „Cine Sunt Eu?” Eu sunt Sinele Etern, Eu sunt Brahma, Eu sunt Dumnezeu.

67. Beti sase pana la opt pahare mari de apa pe zi, relaxati-va cat mai des la soare si la aer proaspat.

68. Faceti mereu diferentierea intre real si ireal, permanent si trecator, intre adevar si iluzie, forma fizica si realitatea eterna din spatele tuturor formelor.

69. Cultivati constant „amintirea lui Dumnezeu”.

70. Spiritualizati toate activitatile, ceea ce inseamna sa va priviti ca un instrument in mainle lui Dumnezeu. Voi sunteti mainile, ochii, gura si picioarele lui Dumnezeu care actioneaza aici pe pamant. Voi sunteti Dumnezeu care interactioneaza cu Dumnezeu. Sinele Etern care il serveste si il conduce pe Sinele Etern intrupat.

71. Iubiti cu delicatete si bunatate toate fiintele simtitoare.

72. Luati-va responsabilitatea de a fi fratele mai mare sau ghidul spiritual al regatului animalelor, plantelor si mineralelor.

73. Cultivati o dorinta absoluta de „a realiza ascensiunea si eliberarea” si de a putea fi in cel mai inalt serviciu pentru toate fiintele simtitoare.

74. Practicati „umilinta”. Iisus Christos a spus „daca cineva te palmuieste pe un obraz, intoarce-i si celalat obraz.”

75. Binecuvantati persoanele care va blesteama.

76. Transmutati o mare parte a energiei sexuale in „Ojas Shakti” (iluminarea mintii).

77. Faceti legamant cu nemurirea fizica.

78. Faceti juramantul Bramacharya (puritatea gandurilor, cuvintelor si faptelor).

79. Mancati dupa diete vegane (mai multa mancare naturala si organica).

80. Practicati zilnic si intensiv analiza de sine, introspectia, examinarea interioara, mai ales inainte de a merge la culcare.

81. Fiti un cautator de iubire si nu de vinovatie.

82. Pastrati jurnale si tabele cu dezvoltarea spirituala, in acelasi fel in care ati tine contabilitatea bugetului si a taxelor in finante.

83. Serviti pe ceilalti dezinteresat, fara a va gandi la o recompensa.

84. Incantati mantra „OM” cu orice ocazie. (Bhagavad Gita spune ca acela care invoca mantra OM in momentul mortii atinge starea suprema)

89. Faceti legamantul de non-violenta.

90. Incantati „So Ham” si imaginati-va cum devine „OM”. Spuneti So Ham in concordanta cu respiratia pe parcursul zilei.

91. Practicati negarea si afirmatiile. In „Cursul de Miracole” se spune „Negati orice gand care va vine in minte si care nu este de la Dumnezeu.” Imediat dupa, focalizati-va atentia pe o imagine/gand pozitiv asemeni lui Christos.

92. Construiti-va antakarana catre suflet, monada si apoi sus catre Dumnezeu.

93. Invatati sa calatoriti constient cu sufletul si cultivati abilitatea de visare lucida.

94. Studiati intens pasii exacti pe care ii aveti de parcurs pentru fiecare nivel al celor sapte initieri.

95. Controlati si supuneti nivelele inferioare (mirajul, maya, iluzia).

96. Chiar daca nu ati luat initierea, practicati ceea ce inseamna sa fiti un Maestru Ascendent si o fiinta care a atins realizarea lui Dumnezeu. Actionati ca si cand ati realizat deja acest lucru.

97. Decoperiti structura voastra energetica, razele monadei, sufletului, personalitatii, ale mintii, emotiilor si corpului ca sa puteti intelege mai bine si corect misiunea personala in aceasta viata si conexiunea voastra ashramica.

98. Invocati chakrele voastre superioare pentru ca ele sa se ancoreze in chakra voastra coroana.

99. Inlaturati toate „separarile” de constiinta la toate nivelele.

100. Fiti „politicos” activ la un anumit nivel ca parte integranta a practicilor voastra spirituale.

101. Recunoasteti ca fiintele extraterestre de pe toate planetele din Universul infinit al lui Dumnezeu sunt ca fratii si surorile unei familii universale.

102. Onorati si venerati pe Pan si Echipa de Spirite ale Naturii in acelasi mod in care ii onorati si venerati pe Maestrii Ascendenti si pe Dumnezeu.

103. Dupa ce treceti de a treia initiere (unirea cu sufletul), incepeti sa va polarizati constiinta in monada (Prezenta Eu Sunt), in triada spirituala superioara si in cei trei atomi permanenti superiori. Pe masura ce evoluam si inaintam in procesul de initiere, ne polarizam la nivele din ce in ce mai inalte dupa fiecare initiere.

104. Curatati-va toate implanturile extraterestre (Terri Sue poate face acest serviciu si va recomand cu foarte mare incredere sa faceti acest lucru ori cu ajutorul ei ori cu ajutorul oricarei alte persoane calificate).

105. Nu uitati niciodata ca reprezentati sufletul si monada intrupate in corpul vostru fizic.

106. Traiti cu integritate absoluta suprema deoarece daca inselati alta persoana il inselati pe Dumnezeu si pe voi insiva pentru ca toti suntem UNUL.

107. Cautati si gasiti-va un invatator spiritual sau mai multi invatatori spirituali in acest plan sau in planul ascendent sau in ambele. Nu recomand aici un guru, ci mai degraba un invatator. Intotdeauna va exista cineva deasupra noastra de la care putem invata si intotdeauna va exista cineva sub noi pe care il putem servi. Aceasta este adevarata ierarhie spirituala a vietii.

108. Afirmati ca va creati in corpul fizic si activati cele douasprezece helixuri ADN pe care le veti folosi pentru ascensiune.

109. Vizitati locuri sfinte sau locuri cu energii spirituale de pe planeta.

110. Dezvoltati „viziune echilibrata” indiferent de ceea ce vedeti.

111. Practicati juramantul de tacere pentru anumite parti din zi si controlati-va vorbirea. In scoala de mistere a lui Pitagora (Kuthumi) din Crotona, discipolii trebuiau sa practice tacerea pentru trei ani inainte de a li se permite initierea in misterele secrete. Deci, cu siguranta puteti practica acest juramant cate putin in fiecare zi.

112. Cand apar tentatii, abateti-va constiinta de la ele si intorceti-o inapoi catre Dumnezeu. Pacatul nu inseamna sa nu aveti nici o tentatie, ci sa cadeti in tentatie.

113. Incetati sa va mai contraziceti. Trebuie sa va intrebati „Imi doresc iubire sau imi doresc sa castig?” Nu le puteti avea pe amandoua.

114. Mancati usor. Mancati ca sa traiti, nu traiti ca sa mancati.

115. Identificati-va cu Sinele vostru Superior si muriti pentru sinele inferior. Aceasta este calea lui Dumnezeu.

116. Faceti juraminte si anagajamente spirituale si respectati-le. Aceasta este una dintre cheile de aur care va accelera cel mai rapid ascensiunea voastra. Juramintele spirituale va ajuta sa fiti permanent ancorati, astfel incat constiinta sa fie libera pentru a lucra pe urmatorul nivel de rafinare si purificare.

117. Dezvoltati concentratia absoluta a mintii pe un singur punct, concentratia mistica in cucerirea spirituala a ascensiunii si a eliberarii si va veti atinge scopul in termenul stabilit.

118. Dezvoltati calitatea de a fi un „luptator spiritual” curajos in viata. Asta si sunteti, un luptator spiritual care invinge mirajul, maya, iluzia si cauta doar Sinele.

119. Petreceti timp in compania oamenilor elevati spiritual (satsang). Mergeti la cursuri si seminarii de evolutie spirituala, cititi carti spirituale. Mergeti sa ii vedeti pe sfinti si intelepti atunci cand vin in orasul vostru. Evitati compania de rau augur si pe oamenii care sunt condusi de egoul inferior. Totusi, cand sunteti in compania unor astfel de oameni, faceti-va protectie psi.

120. Nu risipiti nici macar un moment de timp sau energie. Moartea este dupa colt pentru oricine si poate avea loc in orice moment. Nu pierdeti timpul lucrurile trecatoare. Se poate compara placerea hedonistica cu realitatea realizarii lui Dumnezeu?

121. Simplificati-va viata. Reduceti dorintele si nevoile voastre.

122. Primul gand cand va sculati de dimineata sa fie Dumnezeu, iar ultimul gand cand mergeti la culcare sa fie tot Dumnezeu. Daca doriti intr-adevar sa va accelerati ascensiunea, lasati ca Dumnezeu sa fie singurul vostru gand pe parcursul intregii zile.

123. Fiti intransigenti in ceea ce priveste dieta voastra mentala, emotionala si spirituala. Nu va pierdeti timpul citind novele proaste, vizionand filme cu violenta sau emisiuni TV proaste si violente. Absolut tot ceea ce experimentati creaza o amprenta in mintea voastra subconstienta. Viata este prea scurta si prea pretioasa. Cel mai pretios lucru, bucurati-va, dar faceti-o in contextul „in serviciul lui Dumnezeu”. Ascensiunea presupune o dedicare totala, 24 de ore din 24, chiar si in timpul somnului. Odata ce dezvoltati aceste obisnuinte de constienta, veti vedea ca nu este ceva greu de realizat. Este chiar amuzant si distractiv pentru ca adevarata placere este sa il servesti pe Dumnezeu.

124. Daruiti 10% din salariul vostru sau din energia voastra pentru cauze caritabile. Pentru a fi prosperi, trebuie sa fim generosi cu ceilalti, astfel incat universul sa fie generos cu noi.

125. Pentru tot ce vi se intampla in viata spuneti „Nu este voia mea, ci voia Domnului. Multumesc pentru lectie.”

126. Ramaneti la acelasi nivel de constienta, chiar daca oamenii va critica sau va flateaza. Daca cedati intr-una dintre cele doua extreme, va reintoarceti in sistemul egoului negativ, in loc sa transcedeti egoul negativ. Nu uitati „dupa mandrie, vine caderea”.

127. „Cunoasteti-va Sinele Divin” ceea ce inseamna sa Il cunoasteti pe Dumnezeu pentru ca asta este ceea ce sunteti.

128. Practicile voastre spirituale trebuie sa fie constante, graduale, pline de sinceritate, de bun simt si perseverenta.

129. Nu folositi numele lu Dumnezeu in van si renuntati la a injura.

130. Stergeti din constiinta voastra egoismul si negativitatea.

131. Stabiliti o rutina spirituala sau un regim care sa nu fie pentru voi nici prea usor, dar nici prea greu si apoi tineti-va de ele. Aceasta include disciplina fizica, precum exercitii fizice, dieta si asa mai departe, dar si practicile spirituale.

132. Nu uitati ca in esenta exista doar doua emotii: iubirea si frica. Nu exista ganduri neutre. Toate realitatile provin din una dintre cele doua.

133. Evitati sa priviti oamenii de sexul opus cu ganduri senzuale. Priviti intai Sinele Etern si Christic inainte de a privi latura lor fizica.

134. Cheia este „efortul neincetat”, indiferent de obstacole. „Cauta si vei gasi.” „Bate si usa ti se va deschide.”

135. Ramaneti ascultator in fata lui Dumnezeu si respectati legile divine. Prin intelegerea acestora, evitam suferinta.

136. Salvarea voastra depinde de voi, nu de Dumnezeu. Dumnezeu v-a dat deja totul. Intrebarea esentiala este ce sunteti dispusi sa va oferiti voi insiva.

137. Fiti pozitivi si optimisti in toate.

138. „Fii nemiscat si cunoaste cu Eu sunt Dumenzeu.”

139. Invocati cea de-a douasprezecea raza aurie, si energiile Mahatma pentru ca acestea sunt cele doua energii de cea mai inalta vibratie care sunt accesibile pe pamant.

140. Lucrati in mod regulat cu echipa de vindecare MAP (Programul de Asistenta Medicala al Maestrilor Ascendenti) pentru a va mentine sanatatea fizica. (cititi cartea mea „Psihologia Sufletului” pentru mai multe informatii)

141. Afirmati in mod regulat ca glanda voastra pituitara a incetat producerea hormonului mortii si ca produce doar hormonul vietii.

142. Zilnic cereti „alinierea axiotonala” asa cum este descrisa in cartea „Cheile lui Enoch” pentru a va echilibra intregul sistem de meridiane, de campuri spirituale si electromagnetice.

143. Invocati zilnic Sinele vostru Ascensionat de dimensiunea a cincea (care a atins deja ascensiunea in realitatea in care nu exista timp si spatiu) pentru a fuziona constiinta sa cu constiinta si aura voastra.

144. Invocati energiile Mahatma zilnic pentru a fuziona si a se amesteca cu energiile si aura voastra de pe Pamant. Aceasta este o metoda sigura de a accelera calea spre ascensiune de cel putin o mie de ori.

145. Priviti-va pe voi insiva ca pe monada, iar pe invatatorul vostru ca fiind Dumnezeu. Monada si Prezenta Eu Sunt nu sunt deasupra voastra. Constiinta ascensiunii inseamna ca voi va identificati cu monada. Voi sunteti Prezenta Eu Sunt pe Pamant.

146. Practicati zilnic meditatia si tratamentul ascensiunii prezentat in aceasta carte. Daca veti face acest lucru pentru cel putin trei luni, veti vedea transformarea voastra completa.
Dr. Joshua David Stone,Manualul Ascensiunii

vivre.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.