Regasirea echilibrului

16487Când sunteți neliniștiți, tulburați, singura metodă cu adevărat eficace de a vă regăsi echilibrul și liniștea este de a intra în contact cu lumina. Veți spune, poate, că ați încercat deja fără prea mari rezultate, în timp ce, înghițind niște pastile sau anumite poțiuni, simțiți o ameliorare imediată și nu vreți să vă pierdeți vremea cu niște metode ale căror efecte sunt atât de lente. Ei bine, chiar dacă constatările voastre sunt exacte, concluziile voastre sunt greșite.
Deoarece nu obțineți niște rezultate spectaculoase cu metodele luminii, vă închipuiți că ele sunt ineficace. Nu, pur și simplu fiindcă nu ați învățat încă să lucrați. Vă mulțumiți să vă gândiți puțin la lumină, din când în când, ca un fapt divers… Bineînțeles, ce ați vrea să se întâmple? Învățați însă să vibrați la unison cu ea, să o atrageți la voi, să o faceți să pătrundă în cea mai mică celulă a voastră, redând-o mereu mai vie în voi, și veți constata că nici o putere nu o egalează pe cea a luminii.

Omraam Mikhaël Aïvanhov

 

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Related:  Vrei să fii iubit? Iubește.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.