Spiritualitate

Harta traseului unui maestru

maestru Vreau sa va uitati peste aceste afirmatii:
Sunt plin de puterea radianta a Spiritului Sfant.
Sunt cu treizeci de ani mai tanar (sau cu cinci ani mai  batran).
Sunt sanatate perfecta.
Manifest instantaneu in palma orice vreau.
Sunt bogatie fabuloasa.
Stiu gandurile altora.
Manifest dupa voie tot ce imi este necesar.
Ii vindec pe altii si pe mine insami.
Sunt cu cinsprezece kilograme mai usor (sau mai greu ).

Loading...

Daca va intereseaza cu adevarat ca acestea sa se formeze in mintea voastra , vreau sa le cititi cu voce tare, foarte lent si fara emotii. Veti spune toate acestea cu pasiune, dar fara emotie, la fel de natural ca lucrurile pe care le ganditi zilnic – dar faceti-o in mod directionat. Ele poruncesc creierului sa treaca la actiune, iar subconstientului de aici i se va parea ca juriul de sus a ajuns la o hotarare si ca acum da ordine. Cand vorbiti cu mintea subconstienta, e ca si cum ati vorbi cu un copil – si chiar asa si e, pentru ca mintea lui Dumnezeu este ca un copil. Cand ii vorbesti, ea nu iti intoarce vorba. Ea detine toate secretele, toata cunoasterea despre cine ati fost, despre tot ce ati facut – si are si planul deja facut, in corelatie cu sufletul. Ea stie totul. Si totusi , atunci cand vorbesti cu ea, ai sentimentul ca vorbesti cu cea mai mareata fiinta, insa ea se afla in corpul unui copil, pentru ca e asa de dulce. Iti va raspunde. N-o sa se certe cu tine. Se va angrena de indata in ceea ce ii ceri si va manifesta acel lucru. Este puterea care a creat universuri.

Nu isi exprima parerile, asa cum cei mai multi copii nu-si exprima niciodata parerile. Mintea subconstienta este Dumnezeu ca si copil -iar aici, avem ridicola minte matura, care trebuie sa se ciorovaiasca despre cele mai mici chestiuni pana sa ajunga sa vorbeasca macar cu un copil, lucru pe care il face foarte rar. In acest cod, noi conversam cu mintea subconstienta, cu puternicul copil. In cazul greutatii corporale atunci cand spuneti: „Iti poruncesc”, ea va spune: „Asa sa fie” si va va reglementa corpul imediat, in asa fel incat sa slabiti. Metabolismul si caldura corporala vor creste peste noapte. Energia neastamparata cu care va veti trezi in dimineata urmatoare este rezultatul muncii acelui Dumnezeu. De asemenea, veti vedea ca o sa vreti sa mancati mancarea pe care acest Dumnezeu a determinat-o ca fiind necesara acestui corp. Daca mergeti si va contracarati propria voastra pretentie asupra ei, ea va va da voie sa faceti asta, dar va urma ordinele atata timp cat ii veti spune sa o faca . In ziua in care va treziti si nu ii spuneti sa faca asta, se va opri. Se afla acolo ca sa va slujeasca, dar stie cu mult mai multe decat voi, iar puterea sa este nemasurata.
Cand Dumnezeului dinlauntrul vostru i se spune sa ia in greutate, el asta va face . Va incetini metabolismul corpului. Va asimila mancarea si nu o va arde rapid, caci asta o face un metabolism nervos. Combustibilul preluat de corp nu va mai fi ars pe anxietati. Va fi stocat. Va face exact asa cum ii cereti sa faca , pentru ca este Dumnezeul acestui corp. O va face pentru ca stie ca ati luat o hotarare. Gandul obisnuit este hotararea pe care ati luat-o in fiecare zi si care il face pe acest copil sa actioneze in conformitate cu ceea ce ganditi. Gandul obisnuit este legea lui.

Noi ne adresam Dumnezeului dinlauntru. De aceea, toate astea sunt spuse cum sunt spuse si li se acorda o atentie deplina si agila. El se apuca de treaba. Nu exista nicio intarziere cand il invocam. Vreau ca aceasta parte sa fie importanta pentru voi, pentru ca vreau sa invocati puterea dinlauntrul vostru, ca sa stiti pe ce stati, in creierul vostru.Si mai vreau sa intelegeti ca acest copil dinlauntrul vostru, Dumnezeul maret dinlauntrul vostru, acceseaza si spatiul liber. Iata dilema. Atunci cand sustinem confuzia si luam ceea ce este minunat si il descompunem in limbaje analitice,suntem asa de ocupati sa analizam si sa presupunem potentiale, ca nu dam Dumnezeului dilauntru nimic de facut niciodata, asa ca el sta acolo , in spatiul liber nefolosit. Noi vrem sa accesam ceea ce este spatiul liber. Obtinem potentialele nefolosite din spatiul liber numai atunci cand le cautam fara a le judeca emotional si fara a le schimba ca sa corespunda propriului nostru plan, propriilor noastre criterii sau credinte. Atunci cand acceptam potentialul, pur si simplu, asta declanseaza actiunea imediata. Motivul pentru care ceea ce este frumos se afla inafara , nu in interiorul creierului vostru este ca nu l-ati luat niciodata inauntru. Acolo, undeva afara, ceea ce este frumos este nepervertit.
Toate minunile la care v-ati putut gandi vreodata ca le puteti avea se afla la distanta de numai o clipa -si singurul mod in care le obtineti este sa le luati fara a le modifica.

Atunci cand vorbim cu Dumnezeul dinlauntru, el ne asculta si ne accepta opinia si indrumarea. El crede ca noi am ajuns la o concluzie. Nu stie ca ceea ce se da nu a fost prelucrat. El doar face. Si eu vreau sa experimentati cat de aproape este Dumnezeul vostru si cat de rapid se intampla transformarea, atunci cand luam aceasta forma-gand , aceasta Lista pe care am creat-o pentru voi, cand o sustinem in forma ei absolut pura si o folosim pentru a porunci Dumnezeului dinlauntru sa modifice si sa transforme ceea ce se afla pe Lista voastra (Sunt sanatate perfecta; sunt bogatie fabuloasa; stiu gandurile altora, etc. Lista este o disciplina predata de Ramtha , in care studentii invata sa se concentreze pe o lista de lucruri pe care acestia le aleg si doresc sa devina si sa le experimenteze in viata lor . ).

Sanatatea este intotdeauna perfecta pentru Dumnezeul dinlauntru, pentru ca starea de a fi care sunteti este exact ceea ce ati cerut sa fie , asa ca el o considera perfecta. El nu face decat sa va dea corpul , in conformitate cu ordinele pe care le transmiteti prin fiecare gand pe care il aveti .Trebuie sa il informati in alt fel. Conform Dumnezeulu dinlauntru, aveti un ceas biologic in functiune.El este predispus genetic sa aiba o anumita durata de viata, tinand seama de mediul ostil in care existati. Acest Dumnezeu dinlauntru stie deja momentul mortii voastre si e deja pregatit pentru el. Pana sa fi ajuns la varsta de douazeci si unu de ani, hormonul mortii deja este secretat in corpul vostru, din ceea ce se numeste maretul sigiliu al saptelea. Deja se deplaseaza prin corpul vostru. Hormonul mortii opreste capacitatea celulelor de a trai pentru totdeauna si incepe procesul de eroziune si de degenerare. El este aliniat perfect cu cultura voastra, aliniat perfect cu ceea ce ganditi si aliniat perfect cu o multime de oameni care nu sunt nimic altceva decat un sac de substante chimice, care se adora pe ei insisi.

In Lista am abordat sanatatea , greutatea corporala, nutritia si faptul de a fi nelimitat. I-am spus Dumnezeului dinlauntru ca vrem sa angajam spatiul liber . Spatiul liber inseamna mintea nemarginita. In prezenta a ceea ce se numeste Spiritul Sfant, voi ii porunciti corpului vostru sa aiba energie radianta. De ce sa nu asculte Dumnezeul dinlauntrul vostru? Voi ii porunciti.Copilul va face exact ceea ce spuneti. Nu o sa va intoarca vorba. O sa va porunceasca sa aveti energie radianta. Ziua in care va treziti si sunteti prea obositi ca sa ii porunciti Dumnezeului vostru sa aiba energie radianta este ziua in care nu o veti avea. Daca veti spune : „Sunt prea obosit , prea obosit sa ma ridic si sa poruncesc energie radianta. Nu cred ca astazi pot sa ma ocup de energia radianta ” -nicio problema ,n-o sa aveti. Culcati-va la loc. Asa merge treaba.
Lista pe care v-am dat-o este o linie a timpului. Este o harta a traseului care va afirma, care va pozitioneaza in fiecare zi pe linia de timp si, ca manifestare, stabileste ca fiecare dintre aceste intamplari sa fie indeplinite in decursul inaintarii voastre. Aceasta este Lista destinului. Cand este facuta in fiecare zi, ea trece peste lista genetica a destinului si modifica aceasta lista pe care o purtati genetic in fiecare celula din corpul vostru si la care reactioneaza hormonii vostri. De asemenea, ea trece peste orice gandire si peste orice atitudini care v-au tinut pe o anumita linie a timpului inainte sa aflati de Lista. Lista aceasta, facuta in fiecare zi, va mentine intr-o calatorie si va impiedica sa va abateti de la ea.

Ascultati-ma , minunatii mei. Nu sunteti primii care au avut vreodata harta sacra.Aceasta este harta sacra, care pare foarte simpla, foarte cosmopolitana, foarte normala, dar e o Lista sacra. Este ceea ce a folosit fiecare mare maestru ca sa manifeste nu doar viata vesnica, ci si dorintele pe care a vrut sa le manifeste in evolutie. Fiecare maestru intelege ca toate potentialele vietii sale exista in fiecare clipa si ca, pentru a ajunge la destinul maret pe care si-l doreste , trebuie sa aiba o harta. Invocarea zilnica a hartii il plaseaza pe o linie a timpului si ii permite sa experimenteze aceste lucruri. El pune pe lista numai ceea ce doreste sa experimenteze. Aceasta este o lista pentru neofiti. Un maestru deja a facut toate aceste lucruri. Nu va puteti imagina cum arata harta unui maestru , dar el a facut deja toate aceste lucruri. Deja a ajuns la varsta la care a dorit sa ajunga . Deja a trait peste doua sute cincizeci de ani. Deja este constient de toate puterile lui paranormale. Poate sa transceada timpul si materia, este capabil de bilocare si poate sa mearga oriunde vrea sa fie, sa calatoreasca inainte si inapoi in timp – si a inceput cu aceasta Lista. Intelegeti Lista in termeni de gand obisnuit, de gandirea voastra de zi cu zi .Aceste ganduri, aceste cuvinte pe care le rostiti au fost deja sculptate de judecatorul si de juriul din creier. Maestrii accepta ca aceasta Lista este gand obisnuit. Asta e legea.Ea vine din voi si va reafirma destinul.

In fiecare zi in care va treziti si va simtiti rau, o sa va fie rau. In fiecare zi in care va treziti si spuneti : „Nu am niciun pic de energie”, nu o sa aveti niciun pic de energie. In fiecare clipa din zi , daca judecati pe altcineva, veti fi judecati. Daca va indoiti de voi insiva o clipa, in timpul zilei, toate experientele o sa va arate ca ar trebui sa va indoiti de voi. Daca , in timpul zilei, aveti fantezii legate de moarte, atunci o sa va intalniti cu moartea. Daca in fiecare zi ganditi ganduri netrebnice despre altul, acele ganduri sunt pe cale sa se intoarca la voi, pentru ca voi va aflati pe linia de timp pe care o sa le intalniti.Ei bine,asa merg lucrurile.Daca va agatati intr-o atitudine sau intr-un obicei si ala e tot ce cautati, daca sunteti in primele trei sigilii si daca nu va ganditi la nimic altceva, atunci va aflati pe o linie a timpului pe care veti intalni tot destinul pe care il implca asta .

Nimeni nu va trimite la Hanul Calutului Saltaret. Ajungeti acolo in urma propriei voastre alegeri. Nimeni nu va pune la pat, bolnavi. Ajungeti acolo in urma alegerii voastre, in matricea gandirii voastre formate din ganduri obisnuite. Intelegand puterea incorporarii zilnice a Listei, foarte curand veti incepe sa ganditi ca Lista. Veti vedea pe Dumnezeu in toti. Veti gasi frumusetea in toti oamenii. Veti iubi si veti fi daruitorul de iubire, fara a cere iubire in schimb. Veti vedea ca , in fiecare zi, veti incepe sa ganditi in mod obisnuit ca Lista aceasta – si cand se intampla asta, atunci sunteti pe linia ei de timp, iar ea se manifesta in fiecare zi.

E usor. Puteti alege sa va treziti dimineata si sa aveti incredere in propriul vostru proces de gandire, ca o sa va ofere o zi buna si sa aveti incredere in propriile voastre reactii de-a lungul zilei, care sa stabileasca oarecum dispozitia pentru seara si pentru dimineata urmatoare. Puteti sa aveti incredere in propria voastra gandire si sa vedeti daca puteti sa mergeti pe ea in urmatorii cinci ani. Puteti sa vedeti daca propria voastra gandire este suficient de buna ca sa va pazeasca din calea raului in urmatorii cinci ani. Puteti avea incredere in acea gandire sau puteti sa faceti Lista asta. Atunci, foarte curand, ca toti maestrii, veti incepe sa ganditi ca Lista, iar cand se intampla asta , ce altceva mai poate ea sa faca , decat sa va manifeste viata in mod corespunzator.

Cei mai multi sunt crescuti cu credinta ca imaginatia e un soi de efect secundar al emotiei omenesti si ca nu ar trebui considerata ca fiind ceva adevarat. Ei bine, asta este o invatatura stupida.Darul imaginarii este exact modul in care este creata realitatea, nu numai in viata personala, ci si in ceea ce se numeste societate si cultura ,ca intreg. Fiecare cultura care exista in lume si pe care o puteti numi , din prezent sau din trecut, a fost creata printr-o retea de teorii filozofice si vise.N-au aparut asa ,pur si simplu;au fost create intentionat.In lumea voastra modernizata, exista amenintarea ca mintea sa fie distrusa ca minte care viseaza , ca si constiinta visatoare, pentru ca nu este perceputa ca fiind intelept din punct de vedre tehnic. Eu va spun ca, fara constiinta visatoare a barbatului si a femeii, tehnologia pe care astazi o ridicati atata in slavi nu ar fi fost inventata niciodata.E ca si cum ar incerca sa distruga mama.

Exista multi oameni care au vise si dorinte, dar care nu au pasiunea necesara pentru a le urma.Pasiunea inseamna dorinta de a le sustine mereu in prim-planul constiintei voastre, capacitatea de a va deplasa prin labirintul zilelor lumesti de suferinta si plictiseala fara sa va abandonati visele. Asta inseamna pasiune.Toata lumea viseaza , dar foarte putini au pasiunea sa isi vada visele implinite .
Ramtha

Continuare – lista .

  

loading...

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.