Meditatie pentru Purificarea si Echilibrarea Chakrelor

vivre.ro
circulon.bucataras.ro

wb051432Gandurile tale creaza propria realitate.
Daca iti umpli continuu mintea cu ganduri negative, una sau mai multe dintre chakrele tale se pot dezechilibra sau bloca. Pamantul are o atmosfera foarte densa si negativa, si de-a lungul zilei noi putem avea multe ganduri negative si inspaimantatoare. Este important sa-ti amintesti ca gandurile care au creat aceste blocaje au pur si simplu nevoie de corectie, nu de judecata. Atunci cand ai un gand negativ, constientizeaza-l mai intai, iar apoi inlocuieste-l. Tu ai puterea de a opri un gand negativ si de a-l inlocui cu unul pozitiv doar gandindu-te din nou.
Pentru unii este greu sa inteleaga in totalitate conceptul ca TOTUL ESTE ENERGIE.
Atomii si moleculele care roiesc in jurul lui sunt esenta tuturor lucrurilor. Oamenii de stiinta au descoperit abia de curand ca putem controla acesti atomi si aceste molecule prin gandurile noastre. Gandul este energie, si nu poate fi distrus, si gandul creaza totul.
Sunt mai multe modalitati de a determina daca o chakra este blocata, asa cum sunt multe si posibilitatile de a echilibra acest blocaj. In randurile urmatoare veti gasi o meditatie-ghid cu ingerul GALGALIEL, care va va ajuta sa va energizati si sa va echilibrati atat in viata materiala, cat si in cea spirituala. GalGaliel este ingerul care guverneaza miscarea energiei si a vibratiilor.
Daca nu puteti sa meditati, atunci cititi meditatia urmatoare fie cu voce tare, fie in gand, si faceti tot posibilul pentru a simti purificarea si echilibrarea energiei.

 *Gasiti un loc linistit, unde sa nu va deranjeze nimeni.

 Asezati-va ambele picioare pe pamant, si pregatiti-va mental pentru meditatie.

 Incepeti prin a va impamanta si a va centra. Inchideti ochii si imaginati-va cum va cresc radacini din talpi, in Mama-Pamant.

edenboutique.ro/

 Urmati acest exercitiu simplu de respiratie, pentru a va relaxa corpul fizic: inspirati pe nas,tinati-va respiratia pentru 7 secunde, apoi expirati foarte incet pe gura. Repetati acest exercitiu de 3 ori. Apoi continuati sa respirati astfel pe toata durata meditatiei, in mod constient.

 Daca observati orice clevetire a mintii, imaginati-va cum gandurile dumneavoastra plutesc intr-un balon inspre univers. (nu va ingrijorati daca pare dificil la inceput, este nevoie de practica pentru a reusi sa va reduceti mintea la tacere; veti fi totusi in masura sa meditati).

 Spuneti ego-ului dumneavoastra sa se aseze pe umarul stang . Lasati-l sa inteleaga ca este doar un observator pe toata durata meditatiei, si asigurati-va ca asa si este.

 Cereti ingerilor si ghizilor dumneavoastra spirituali sa va insoteasca in aceasta meditatie acum.

 Cereti Creatorului sa va trimita o raza alba de lumina protectoare . Creatorul aude cererea dumneavoastra, si cu ochii mintii vedeti imediat o taza de lumina coborand din univers.
Priviti raza cum va inconjoara intr-o stralucire protectoare.

Acum sunteti pregatiti sa va purificati si sa va echilibrati chakrele. Spuneti mental:
“GALGALIEL, te rog vino la mine acum si ajuta-ma sa-mi purific si sa-mi echilibrez chakrele.” GalGaliel va fi instantaneu langa voi, pregatit sa va asiste.
Galgaliel directioneaza raza de lumina alba catre dumneavoastra, inspre Chakra Coroanei, deasupra capului. Aceasta lumina va patrunde corpul fizic prin centru, coboara apoi catre picioare, catre talpi, apoi in pamant, dupa care se intoarce la Creator. Simtiti si vizualizati acest ciclu energetic strabatandu-va corpul intr-o continua miscare.
1) Acum concentrati-va asupra Chakrei RADACINA, care se afla la baza coloanei vertebrale. Chakrele seamana cu niste cercuri de lumina miscatoare. Vizualizati Chakra Radacina– este frumoasa, si radiaza o lumina de un rosu-rubin.
Daca chakra Radacina nu se roteste, rugati-l pe GalGaliel sa o activeze, si priviti-o cum se invarte in sensul acelor de ceasornic (de la stanga la dreapta). Simtiti vortexul de energie cum se roteste si emana o lumina straluciroare rosie.
Vizualizati raza de lumina alba miscandu-se prin Chakra Radacina. Daca observati orice pete intunecate, rugati-l mental pe GalGaliel sa le curete pentru dumneavoastra. Priviti lumina alba cum va curata toate petele intunecate, facand Chakra Radacina mai frumoasa, mai stralucitoare.
Daca chakra nu sta dreapta sau este instabila, rugati-l pe GalGaliel sa o echilibreze, si priviti-o cum se stabilizeaza.
In timp ce va concentrati pe acest vortex, imaginati-va ca sunteti capabili sa va atingeti obiectivele dorite, si ca atrageti catre dumneavoastra sanatate, si orice altceva considerati necesar pentru a supravietui.

2) Urcati acum spre Chakra SACRALA, care se afla aproape de zona osului pubian.
Vizualizati chakra – este magnifica, si radiaza o lumina portocalie, ca cea a apusului de soare.
Daca chakra nu se invarte, rugati-l pe GalGaliel sa o activeze, si priviti-o cum se roteste in sensul acelor de ceasornic. Simtiti vortexul de energie invartindu-se si emanand o lumina puternica, stralucitoare, portocalie.
Vizualizati raza de lumina alba miscandu-se prin Chakra Sacrala. Daca observati pete intunecate, rugati-l mental pe GalGaliel sa o curete pentru dumneavoastra. Priviti lumina cum curata toate petele intunecate si cum face Chakra Sacrala si mai frumoasa, si mai stralucitoare.Daca chakra nu sta dreapta sau este instabila, rugati-l pe GalGaliel sa o echilibreze si priviti cum se stabilizeaza.In timp ce va concentrati asupra acestei chakre, simtiti cum deveniti mai increzatori in fortele proprii, cum va conectati cu energia sexuala, cu creativitatea voastra si cu bucuria.Constientizati ca in timp ce Chakra Sacrala este purificata si se roteste, voi sunteti bucurosi, si capabili sa va conectati cu ceilalti la un nivel intim.

3) Concentrati-va acum pe Chakra PLEXULUI SOLAR, care este pozitionata putin deasupra ombilicului. Vizualizati chakra ca fiind minunata, radiind o lumina galbena.
Daca chakra nu se invarte, rugati-l pe GalGaliel sa o activeze, si priviti-o cum se roteste in sensul acelor de ceasornic. Simtiti vortexul de energie invartindu-se si emanand o lumina puternica, stralucitoare, de un galben minunat.
Vizualizati raza de lumina alba miscandu-se prin Chakra Plexului Solar. Daca observati pete intunecate, rugati-l mental pe GalGaliel sa o curete pentru dumneavoastra. Priviti lumina cum curata toate petele intunecate si cum face Chakra Plexului Solar si mai minunata, si mai stralucitoare.
Daca chakra nu sta dreapta sau este instabila, rugati-l pe GalGaliel sa o echilibreze si priviti cum se stabilizeaza.
In timp ce va concentrati asupra acestei chakre, simtiti conexiunea cu puterea personala, cu scopurile dumneavoastra si cu corpul fizic. Constientizati ca in timp ce Chakra Plexului Solar este purificata si se roteste, voi va traiti viata cu intensitate, la maxim, iar puterea personala si puterea vointei sunt inviorate, energizate.

4) Acum concentrati-va pe Chakra INIMII, situata in mijlocul pieptului, langa inima.Vizualizati-o ca fiind nemaipomenita, glorioasa, stralucitore, de un verde-smarald.
Daca chakra nu se invarte, rugati-l pe GalGaliel sa o activeze, si priviti-o cum se roteste in sensul acelor de ceasornic. Simtiti vortexul de energie invartindu-se si emanand o lumina puternica, de un verde stralucitor.
Vizualizati raza de lumina alba miscandu-se prin Chakra Inimii. Daca observati pete intunecate, rugati-l mental pe GalGaliel sa o curete pentru dumneavoastra. Priviti lumina cum curata toate petele intunecate si cum face Chakra Inimii si mai minunata, si mai stralucitoare, si mai glorioasa.
Daca chakra nu sta dreapta sau este instabila, rugati-l pe GalGaliel sa o echilibreze si priviti cum se stabilizeaza.
In timp ce va concentrati asupra acestei chakre, simtiti conexiunea voastra cu iubirea absoluta, perfecta, cu compasiunea si devotamentul. Constientizati ca in timp ce Chakra Inimii se roteste, voi va simtiti vindecati, echilibrati, armoniosi, naturali si blanzi.

5) Mutati-va atentia asupra Chakrei LARINGELUI. Imaginati-va energia albastra luminoasa a acestei chakre curgand si rotindu-se.
Daca chakra nu se invarte, rugati-l pe GalGaliel sa o activeze, si priviti-o cum se roteste in sensul acelor de ceasornic. Simtiti vortexul de energie invartindu-se si emanand o lumina puternica, albastra ca cerul.
Vizualizati raza de lumina alba miscandu-se prin Chakra Laringelui. Daca observati pete intunecate, rugati-l mental pe GalGaliel sa o curete pentru dumneavoastra. Priviti lumina cum curata toate petele intunecate si cum face Chakra Laringelui si mai stralucitoare, si mai glorioasa.
Daca chakra nu sta dreapta sau este instabila, rugati-l pe GalGaliel sa o echilibreze si priviti cum se stabilizeaza.
In timp ce va concentrati asupra acestei chakre, simtiti conexiunea cu centrul comunicarii,inspiratiei si expresivitatii voastre. Constientizati ca in timp ce Chakra Laringelui se roteste, voi va puteti comunica gandurile, ideile si adevarul atat voua, cat si celorlalti, in mod clar.

6) Acum mutati-va atentia si concentrati-va atentia asupra Chakrei FRUNTII (Chakrei Celui de-al III-lea Ochi). Simtiti-va fruntea deschisa, si extinzandu-se in timp ce energia intensa, violeta, curge prin acest vortex.
Daca chakra nu se invarte, rugati-l pe GalGaliel sa o activeze, si priviti-o cum se roteste in sensul acelor de ceasornic. Simtiti vortexul de energie invartindu-se si emanand o lumina puternica. .
Vizualizati raza de lumina alba miscandu-se prin Chakra Fruntii. Daca observati pete intunecate, rugati-l mental pe GalGaliel sa o curete pentru dumneavoastra. Priviti lumina cum curata toate petele intunecate si cum face Chakra Fruntii si mai stralucitoare, si mai glorioasa.
Daca chakra nu sta dreapta sau este instabila, rugati-l pe GalGaliel sa o echilibreze si priviti cum se stabilizeaza.
In timp ce va concentrati asupra acestei chakre, simtiti cum intuitia dumneavoastra este activata, si cum sunteti capabili sa “vedeti” prin intermediul Ochiului interior. Constientizati ca in timp ce Chakra Fruntii se roteste, voi sunteti deschis, si dornic sa primiti mesaje intuitive, si va fi mai usor aveti viziuni relevatoare.

7) Concentrati-va acum atentia asupra Chakrei COROANEI. Simtiti cum coroana capului este deschisa, si cum se extinde, in timp ce lumina stralucitoare de un alb-violet se roteste in sensul acelor de ceasornic.
Daca chakra nu se invarte, rugati-l pe GalGaliel sa o activeze, si priviti-o cum se roteste in sensul acelor de ceasornic. Simtiti vortexul de energie invartindu-se si emanand o lumina puternica, alb-violeta.
Vizualizati raza de lumina alba miscandu-se prin Chakra Coroanei. Daca observati pete intunecate, rugati-l mental pe GalGaliel sa o curete pentru dumneavoastra. Priviti lumina cum curata toate petele intunecate si cum face Chakra Coroanei si mai stralucitoare, si mai glorioasa.
Daca chakra nu sta dreapta sau este instabila, rugati-l pe GalGaliel sa o echilibreze sipriviti cum se stabilizeaza.
In timp ce va concentrati asupra acestei chakre, simtiti cum conexiunea dumneavoastra cu Dumnezeu este puternica.. In timp ce Chakra Coroanei se roteste, sunteti constient ca sunteti important, ca va este potentata cunoasterea spirituala si ca sunteti eliberati de orice frica.

 Acum centrati-va atentia pe toate cele 7 chakre pe care le-ati purificat si le-ati echilibrat.
 Rugati-l pe GalGaliel sa aduca toate chakrele la aceeasi marime, pe cat de mari sau de mici le doriti. Vizualizati cum toate cele 7 vortexuri stralucitoare devin de aceeasi marime.
 Acum rugati-l pe Galgaliel sa faca in asa fel incat toate chakrele sa se invarta cu aceeasi viteza, nici prea rapid, dar nici prea incet. Simtiti toate cele 7 chakre cum se invart si vibreaza de energie.
 Simtiti cum raza de lumina alba energizeaza si preia toata negativitatea si toate blocajele, ducandu-le in pamant, si apoi din nou catre Sursa, pentru a le curata si a le transforma.
 Simtiti aceasta energie pentru un moment, si savurati Viata se manifesta prin voi.
 Multumiti -I lui GalGaliel si tuturor ghizilor si ingerilor pentru curatarea si echilibrarea chakrelor dumneavoastra.
 Concentrati-va pe impamantare si pe centrare imaginandu-va radacinile care va cresc din talpi si se duc catre Mama-Pamant si respirand lent si profund.
 Faceti pauza pentru un moment, deschideti-va incet ochii si bucurati-va de pace.
Daca puteti face aceasta meditatie zilnic, este minunat, dar daca sunteti prea ocupat, faceti-o atunci cand aveti timp si cand considerati ca este nevoie. Cu cat veti face acest exercitiu de meditatie mai des, cu atat va veti simti mai bine.

Dr. Doreen Virtue

vivre.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.