Suferința nu este necesară

suferințaNici una din suferințele vieții nu este necesară. Viața oferă provocări și oportunități care sunt captivante și interesante, ce ne fac să evoluăm pe toate planurile creației.
Viața oferă o gamă abundentă de activități ca parte integrantă a eternei desfășurări a creației.

loading...

Toată suferința se datorează ignoranței.

Ignoranța înseamnă a nu ști cine ești într-adevăr. Unii nu își știu rolurile în viață, și nu conștientizează puterile creative autentice, iar unii nu sunt întotdeauna conștienți de instrumentele pe care la au la dispoziție.
Suferința este un rezultat direct al utilizării minții fizice pentru a-ți realiza atât modul prin care se poate face ca ceva să se întâmple, cât și de a-l crea propriu-zis (manifesta),funcții pentru care mintea fizică nu a fost concepută vreodată să îndeplinească!
Atunci când supraîncărcam mintea fizică, manifestarea fizică nu se întâmplă așa cum s-a intenționat, conform intenției inițiale. Atunci înseamnă că nu utilizam instrumentele corespunzător, motiv pentru care suferim.
Rețineți, rolul minții fizice nu este de a controla realitatea exterioară.

Anumiti oameni pot sustine că: „Legea Atracției nu funcționează pentru mine! Universul nu-mi răspunde iar alegerile mele nu se manifestă.”
Aceasta deoarece oamenii nu acționează întotdeauna în mod corespunzător. Universul funcționează EXACT cum se cuvine. Legea Atracției întotdeauna funcționează. De fiecare dată. Este o lege Universală.
Noi nu am fost desemnați vreodată să lăsam întreaga greutate a vieții pe umerii minții fizice. Nu nu nu, nu acesta a fost vreodată planul. Totuși, atunci când nu ne utilizam ÎNTREGUL Sine, suferim. Experimentăm această suferință simțindu-ne singuri, separați, marginalizați, plini de teamă, dezgustați de noi înșine, copleșiți, triști și așa mai departe.

Cum să trăim în modul în care suntem concepuți:

Sarcina noastră este de a deveni pur și simplu PASIONAȚI vis-a-vis de ceea ce ne dorim cu adevărat, și să renunțăm la toate atașamentele, aversiunile și la rezistența față de viață și de moarte, permițând curgerea energiei Vieții prin noi în fiecare moment, fără restricție, simțind acea curgere lină a energiei Sursei prin întreg trupul, prin minte și suflet.

Noi, ca și Sine Înalt, suntem creați să ne ghidăm permanent ÎNTREGUL Sine către ceea ce dorim ca reprezentare fizică a ceea ce afirmăm acum că suntem și, drept urmare, să experimentăm acest lucru, fără nici un fel de obstrucție sau rezistență a Ego-ului (Sinelui inferior).
Este vorba despre un efort de echipă, în care toate componentele Sinelui nostru conlucrează perfect: minte, trup și suflet.

Doar atunci când toate „colaborează”și sunt coroborate într-un întreg și când ne infuzăm cu întreg entuziasmul și pasiunea posibilă,numai atunci vom observa că viața noastră EXPLODEAZĂ cu sincronicități și creații care sunt într-adevăr miraculoase.
Permite-ți să-ți petreci timpul călătorind în interiorul tău și reconectându-te în mod conștient cu numeroasele aspecte ale tale.

Deschide-te și permite componentelor înalte ale Sinelui tău să pătrundă în realitatea fizică și să te sprijine, să te susțină. Am fost destinați, încă de la început, să funcționam astfel. Permite-ți să devii întreg, „desăvârșit”.
Permite-ți să te menții continuu pe vârful valului bucuriei tale, experimentând desfășurarea continuă a celor mai înalte stări de entuziasm, fiind pasionat în legătură cu ceea ce ești și ce dorești, fiind chiar pasionat de a fi pasionat!
Apoi privește cum viața ta SE ÎNALȚĂ CĂTRE INFINITATE!
Ceea ce suntem capabili în Existență, este absolut ULUITOR, CU ADEVĂRAT INFINIT !
Bashar

Loading...

One Reply to “Suferința nu este necesară”

  1. Suferinta a fost rezultatul lipsei lui dumnezeu in inimile oamenilor ,dumnezeu inca ne iubeste ,intoarcerea trebuie facut de cel care l-a parasit pe creator in caz contrar suferita devine si mai mare si nu are alta vindecare decat prin iubire: Iubirea este LEGEA

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.