Suferința nu este necesară

vivre.ro

10806364_1017192738297085_6359352920842716402_nNici una din suferințele vieții nu este necesară. Viața oferă provocări și oportunități care sunt captivante și interesante, ce ne fac să evoluăm pe toate planurile creației.
Viața oferă o gamă abundentă de activități ca parte integrantă a eternei desfășurări a creației.

Toată suferința se datorează ignoranței.

Ignoranța înseamnă a nu ști cine ești într-adevăr. Unii nu își știu rolurile în viață, și nu conștientizează puterile creative autentice, iar unii nu sunt întotdeauna conștienți de instrumentele pe care le au la dispoziție.
Suferința este un rezultat direct al utilizării minții fizice pentru a-ți realiza atât modul prin care se poate face ca ceva să se întâmple, cât și de a-l crea propriu-zis (manifesta),funcții pentru care mintea fizică nu a fost concepută vreodată să îndeplinească!
Atunci când supraîncărcam mintea fizică, manifestarea fizică nu se întâmplă așa cum s-a intenționat, conform intenției inițiale. Atunci înseamnă că nu utilizam instrumentele corespunzător, motiv pentru care suferim.
Rețineți, rolul minții fizice nu este de a controla realitatea exterioară.

edenboutique.ro/

Anumiti oameni pot sustine că: „Legea Atracției nu funcționează pentru mine! Universul nu-mi răspunde iar alegerile mele nu se manifestă.”
Aceasta deoarece oamenii nu acționează întotdeauna în mod corespunzător. Universul funcționează EXACT cum se cuvine. Legea Atracției întotdeauna funcționează. De fiecare dată. Este o lege Universală.
Noi nu am fost desemnați vreodată să lăsam întreaga greutate a vieții pe umerii minții fizice. Nu nu nu, nu acesta a fost vreodată planul. Totuși, atunci când nu ne utilizam ÎNTREGUL Sine, suferim. Experimentăm această suferință simțindu-ne singuri, separați, marginalizați, plini de teamă, dezgustați de noi înșine, copleșiți, triști și așa mai departe.

Cum să trăim în modul în care suntem concepuți:

Sarcina noastră este de a deveni pur și simplu PASIONAȚI vis-a-vis de ceea ce ne dorim cu adevărat, și să renunțăm la toate atașamentele, aversiunile și la rezistența față de viață și de moarte, permițând curgerea energiei Vieții prin noi în fiecare moment, fără restricție, simțind acea curgere lină a energiei Sursei prin întreg trupul, prin minte și suflet.

Noi, ca și Sine Înalt, suntem creați să ne ghidăm permanent ÎNTREGUL Sine către ceea ce dorim ca reprezentare fizică a ceea ce afirmăm acum că suntem și, drept urmare, să experimentăm acest lucru, fără nici un fel de obstrucție sau rezistență a Ego-ului (Sinelui inferior).
Este vorba despre un efort de echipă, în care toate componentele Sinelui nostru conlucrează perfect: minte, trup și suflet.

Doar atunci când toate „colaborează”și sunt coroborate într-un întreg și când ne infuzăm cu întreg entuziasmul și pasiunea posibilă,numai atunci vom observa că viața noastră EXPLODEAZĂ cu sincronicități și creații care sunt într-adevăr miraculoase.
Permite-ți să-ți petreci timpul călătorind în interiorul tău și reconectându-te în mod conștient cu numeroasele aspecte ale tale.

Deschide-te și permite componentelor înalte ale Sinelui tău să pătrundă în realitatea fizică și să te sprijine, să te susțină. Am fost destinați, încă de la început, să funcționam astfel. Permite-ți să devii întreg, „desăvârșit”.
Permite-ți să te menții continuu pe vârful valului bucuriei tale, experimentând desfășurarea continuă a celor mai înalte stări de entuziasm, fiind pasionat în legătură cu ceea ce ești și ce dorești, fiind chiar pasionat de a fi pasionat!
Apoi privește cum viața ta SE ÎNALȚĂ CĂTRE INFINITATE!
Ceea ce suntem capabili în Existență, este absolut ULUITOR, CU ADEVĂRAT INFINIT !
Bashar

Dacă doriţi să rămână cu adevărat ceva bun din trecerea voastră prin lume, obişnuiţi-vă să dăruiți. Priviţi un izvor: animalele vin aici să-şi potolească setea, lângă el cresc plantele şi arborii, iar oamenii îşi clădesc locuinţele. De ce? Fiindcă el nu încetează să ofere tuturor apă curată. Izvorul ne învaţă că există o singură metodă adevărată pentru a crea şi întreţine viaţa, aceea de a dărui, de a da ce avem mai bun în inima şi sufletul nostru. Veți spune: „Dar de ce să dăm mereu? Atâția oameni sunt nerecunoscători! Ei nu recunosc nici măcar ce li se dăruiește.” Ei bine, este păcat că sunt ingraţi: ei vor rămâne săraci; şi cu atât mai bine pentru voi dacă sunteţi un izvor abundent: vă veţi îmbogăţi!”
Omraam Mikhaël Aïvanhov

 

melimeloparis.ro savonnerie.ro

1 thought on “Suferința nu este necesară

  1. Suferinta a fost rezultatul lipsei lui dumnezeu in inimile oamenilor ,dumnezeu inca ne iubeste ,intoarcerea trebuie facut de cel care l-a parasit pe creator in caz contrar suferita devine si mai mare si nu are alta vindecare decat prin iubire: Iubirea este LEGEA

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro