Totul e posibil in Dumnezeu

Vreau sa va spun ca totul este posibil in Dumnezeu – totul.Lipsa voastra de cunoastere va opreste de la ceva ce simtiti ca va scapa. Va scapa numai ceea ce nu cunoasteti .Daca ati simtit ca v-a scapat ceva ,atunci asa este .V-au scapat multe .Ce anume n-ati putut sa stiti pentru ca nu aveati cunoasterea necesara ca sa intelegeti ce anume va scapa ? Deja v-au scapat multe in aceasta viata ,pentru ca nu ati stiut si nu ati avut instrumentele cunoasterii necesare pentru a intelege cum trebuie. Daca le-ati fi avut,ati fi fost mult mai departe.

Stiind deja ca ati ratat multe,de ce sa vreti sa mai ramaneti in limitarile voastre? De ce ati mai vrea sa stati sa discutati despre cat sunteti de dati peste cap? De fiecare data cand spuneti asta ,asta devine legea si destinul vostru.Cand o sa renuntati la asta ? Acele declaratii prostesti,pline de mandrie,degradante,prin care va victimizati – ele va neaga maretia , iar asta este cauza initiala care va face sa pierdeti trenul catre glorie.

Cand o sa luati hotararea sa nu fiti zapaciti si sa nu fiti bolnavi? Cand o sa luati hotararea sa fiti genii ,ca sa nu trebuiasca sa va mai chinuiti? Cand o sa va dati seama ,in sfarsit ,ca toate grijile din lume n-o sa impiedice ceea ce ati ales sa fie ,pentru ca voi sunteti cei care ati pus acel lucru in miscare?

De ce sa va ingrijorati pentru ceva ce ati putea sa corectati cu mintea voastra intr-o clipa ? Cate zile trebuie sa mai fiti slabi si sa ratati o realitate incredibila ? Manifestarile voastre legate de bogatie si de sanatate ,de Dumnezeu realizat ,de nemurire ,de o minte nu numai frumoasa ,dar si plina de intelepciune ,de onoare si de neinfricare – cate zile o sa mai amanati toate astea in viata voastra? Daca imi spuneti : „Maestre,nu esti realist ” ,o sa va rad in fata . Eu sunt intotdeauna realist .Voi nu sunteti realisti .Voi ati ratat foarte multe ,dar nu mai e nevoie sa fie asa . Eu va spun ca cel mai bun mod de a iesi din asta e sa lasati totul la o parte si sa dati voie lui Dumnezeu ,sa dedicati acele momente pur si simplu numai Marii Lucrari si apoi sa mergeti sa le traiti . Atunci o sa vedeti despre ce vorbesc.
Va iubesc – si o sa fiu cu voi ,in visele voastre.
Asa sa fie.
Ramtha

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.