Gandul vindecator . Metoda de auto-vindecare

auto-vindecareMetoda de auto-vindecare

loading...

Natura ne-a inzestrat pe fiecare dintre noi cu o farmacie individuala excelenta , continand medicamente impotriva tuturor bolilor pe care le putem avea. Singura noastra sarcina este sa invatam cum sa ne folosim de aceasta.
Procesul de autovindecare are doua faze . Prima faza este relaxarea muschilor din corp . In cea de-a doua faza , pornim un program de auto-vindecare in subconstient ( precum programul unui calculator ) menit sa porneasca procesul de auto-vindecare . Auto-vindecarea este eficienta deoarece foloseste mecanismele naturale de aparare .

Faza 1 – relaxarea
Intindeti o patura moale pe podea si intindeti-va pe spate . Mainile sa fie intinse de-a lungul corpului cu palmele indreptate spre exterior si degetele usor arcuite , picioarele intinse in afara ,capul intins pe o parte , gura usor deschisa , limba impinsa in dintii superiori si ochii inchisi pentru o mai buna concentrare . Incercati sa fiti calmi , sa nu va ganditi la nimic altceva si , cel mai important , sa respirati calm si egal . De obicei , dureaza doua pana la cinci minute sa atingem starea totala de relaxare.

Faza 2 – auto-vindecarea
Celule din organismul nostru au o capacitate mentala de baza asemanatoare cu cea a unui copil mic . Ar trebui sa ne aducem aminte ca ne adresam unui organ bolnav . Incercati sa vizualizati organul cu probleme , deschideti comunicarea cu el si concentrati-va pentru a-i da un ordin . Ordinul trebuie sa fie exprimat clar si decisiv , ca si cum ati incerca sa corectati comportamentul copilului vostru indragit . Fiecare organ in parte are personalitatea sa , de exemplu , stomacul si ficatul sunt incapatanati si nu foarte rezonabili . Trebuie sa ne adresam lor sub forma unei comenzi dure . Inima este mult mai inteleapta si asculta cererile exprimate gentil si cordial .

Odata indeplinita prima faza , de exemplu , ne imaginam ca ne uitam inauntru inimii si vedem o mica flacara in ea – sursa iubirii si a conservarii energiei . Imaginati-va ca flacara creste , umple toata inima si apoi se imprastie in tot organismul din cap pana in picioare . Incercati sa observati cum va curata corpul , indeparteaza inflamatiile si aduce sanatate si vigoare . Spuneti-va incet : ” fiecare respiratie ma aduce mai aproape de curatarea totala . Lumina corpului meu este vindecatoare ” . Daca stiti un anume loc cu o umflatura sau inflamatie , puneti mana dreapta pe acel loc si imaginati-va cum lumina vindecatoare este emisa dintr-un centru al palmei si topeste nodul precum razele solare topesc gheata si zapada primavara .

Acesta este doar un exemplu . Toti avem indeajuns de multa imaginatie cat sa dezvoltam un scenariu individual de vindecare . Cel mai important lucru este sa relaxam muschii si sa intram in programul de vindecare in subconstient . Puteti alege orice ora pentru sesiuni de auto-vindecare , dar este cel mai bine sa faceti aceste lucruri cand nu este nimeni in preajma pentru a va deranja . Daca va place muzica linistita , dati drumul unei piese favorite pentru un efect de relaxare mai bun.
In acest fel , putem influenta toate organele „defecte” si sistemele , precum sistemul nervos , memoria , vederea , auzul , etc.
Metoda presupune o apropiere serioasa si recunoasterea faptului ca suntem responsabili pentru problemele de sanatate .

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.