Gandul vindecator . Metoda de auto-vindecare

auto-vindecareMetoda de auto-vindecare

Natura ne-a inzestrat pe fiecare dintre noi cu o farmacie individuala excelenta , continand medicamente impotriva tuturor bolilor pe care le putem avea. Singura noastra sarcina este sa invatam cum sa ne folosim de aceasta.
Procesul de autovindecare are doua faze . Prima faza este relaxarea muschilor din corp . In cea de-a doua faza , pornim un program de auto-vindecare in subconstient ( precum programul unui calculator ) menit sa porneasca procesul de auto-vindecare . Auto-vindecarea este eficienta deoarece foloseste mecanismele naturale de aparare .

Faza 1 – relaxarea
Intindeti o patura moale pe podea si intindeti-va pe spate . Mainile sa fie intinse de-a lungul corpului cu palmele indreptate spre exterior si degetele usor arcuite , picioarele intinse in afara ,capul intins pe o parte , gura usor deschisa , limba impinsa in dintii superiori si ochii inchisi pentru o mai buna concentrare . Incercati sa fiti calmi , sa nu va ganditi la nimic altceva si , cel mai important , sa respirati calm si egal . De obicei , dureaza doua pana la cinci minute sa atingem starea totala de relaxare.

Faza 2 – auto-vindecarea
Celule din organismul nostru au o capacitate mentala de baza asemanatoare cu cea a unui copil mic . Ar trebui sa ne aducem aminte ca ne adresam unui organ bolnav . Incercati sa vizualizati organul cu probleme , deschideti comunicarea cu el si concentrati-va pentru a-i da un ordin . Ordinul trebuie sa fie exprimat clar si decisiv , ca si cum ati incerca sa corectati comportamentul copilului vostru indragit . Fiecare organ in parte are personalitatea sa , de exemplu , stomacul si ficatul sunt incapatanati si nu foarte rezonabili . Trebuie sa ne adresam lor sub forma unei comenzi dure . Inima este mult mai inteleapta si asculta cererile exprimate gentil si cordial .

Odata indeplinita prima faza , de exemplu , ne imaginam ca ne uitam inauntru inimii si vedem o mica flacara in ea – sursa iubirii si a conservarii energiei . Imaginati-va ca flacara creste , umple toata inima si apoi se imprastie in tot organismul din cap pana in picioare . Incercati sa observati cum va curata corpul , indeparteaza inflamatiile si aduce sanatate si vigoare . Spuneti-va incet : ” fiecare respiratie ma aduce mai aproape de curatarea totala . Lumina corpului meu este vindecatoare ” . Daca stiti un anume loc cu o umflatura sau inflamatie , puneti mana dreapta pe acel loc si imaginati-va cum lumina vindecatoare este emisa dintr-un centru al palmei si topeste nodul precum razele solare topesc gheata si zapada primavara .

Related:  Cand aveti nevoie de reincarcare cu energie?

Acesta este doar un exemplu . Toti avem indeajuns de multa imaginatie cat sa dezvoltam un scenariu individual de vindecare . Cel mai important lucru este sa relaxam muschii si sa intram in programul de vindecare in subconstient . Puteti alege orice ora pentru sesiuni de auto-vindecare , dar este cel mai bine sa faceti aceste lucruri cand nu este nimeni in preajma pentru a va deranja . Daca va place muzica linistita , dati drumul unei piese favorite pentru un efect de relaxare mai bun.
In acest fel , putem influenta toate organele „defecte” si sistemele , precum sistemul nervos , memoria , vederea , auzul , etc.
Metoda presupune o apropiere serioasa si recunoasterea faptului ca suntem responsabili pentru problemele de sanatate .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.