Imbratisarea Ingerului

Metoda de autovindecare 

 

angelic-reiki-4Este o metoda care li se potriveste mai ales persoanelor sensibile si afective, care au o credinta puternica. Ele pot mult mai usor sa se concentreze si sa faca vizualizarea terapeutica atunci cand se raporteaza la un mesager al lui Dumnezeu. In masura in care emotia si credinta cu care se face vizualizarea sunt sincere si profunde, rezultatele terapeutice sunt uimitor de puternice si rapide. Mai mult, s-a constatat ca acest exercitiu confera pacientilor, mai mult decat celelalte, un echilibru psihic si o stare de pace sufleteasca extraordinare – elemente foarte importante, mai ales in terapia bolilor somatice grave, care produc un stres puternic, precum si a celor psihice. Iata cum se face acest tip de vizualizare:

– Intr-un loc linistit si pe cat posibil izolat, inchidem ochii si spunem de cateva ori rugaciunea „Inger, ingerasul meu” sau „Tatal Nostru”.

– Ne imaginam apoi ingerul pazitor: putem sa-l vedem ca in iconografie, cu aripi albe, cu plete aurii, cu ochii blanzi si plini de iubire, sau putem sa-l vizualizam ca pe o sfera de lumina alb-stralucitoare care emana dragoste, forta si protectie.

– Dupa ce ne-am creat imaginea mentala a ingerului, ne fixam atentia in zona pieptului si incercam de acolo sa il „vedem cu inima” – element care va intensifica mult emotia benefica. Apoi chemam ingerul sa ne imbratiseze si vizualizam cum o lumina alba, plina de iubire si compasiune, ne invaluie, protejandu-ne si alinandu-ne.

– Vedem apoi cu ochii sufletului cum lumina pe care ingerul nostru o raspandeste se orienteaza spre zona corpului care este bolnava, scaldand-o si tamaduind-o progresiv. Daca mintea se deconcentreaza si se intrerupe acest proces de vizualizare, cautam sa ne fixam din nou atentia la nivelul pieptului si sa chemam, plini de rabdare, imaginea ingerului, dupa care reincepem sa vedem cum zona afectata este scaldata in lumina binefacatoare pe care acesta o raspandeste.

– Acest exercitiu se face 5-10 minute, de minimum doua ori pe zi. Este foarte util sa-l facem seara, inainte de a adormi, pentru a avea un somn odihnitor si a ne incarca subconstientul cu imagini pozitive si pure.
Ilie Tudor

Vrem să fim iertaţi dar nu suntem dispuşi să iertăm şi noi. Vrem să ni se acorde atenţie şi să ne fie luate în seamă toate drepturile, dorinţele, de nu şi capriciile, luăm însă foarte grăbit şi împrăştiat aminte la nevoile, doleanţele şi solicitările celorlalţi. Ceilalţi! Ei ne apar undeva, departe, un soi de fantome pierdute în ceaţă. Ni se pare de fapt, că toţi cei din jurul nostru au obligaţii faţă de noi, iar noi faţă de nimeni, niciodată. Toate ni se cuvin, tot ce facem e bun şi îndreptăţit, numai noi avem întotdeauna dreptate.
Nicolae Steinhardt – Daruind vei dobandi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.