Reiki. Cele doua precepte Reiki

banner4

 

Ce este Reiki?

Arta punerii mâinilor spre vindecare este la fel de veche ca şi munţii, oamenii au practicat punerea mâinilor încă de la începutul timpurilor. Este un instinct natural să pui mâna pe cel rănit sau bolnav. Mamele sunt un exemplu în acest sens, când copilul este rănit, mama pune mâna pe locul lovit. Atingerea umană înseamnă vindecare şi dragoste. Această energie este cunoscută sub mai multe nume: CHI (în China), PRANA (în India), RUACH (la evrei), REIKI (în Japonia).

Această energie este una şi aceeaşi cu energia folosită de practicanţii REIKI. Vindecătorul REIKI are acces la această energie într-un mod mult mai eficient datorită INIŢIERII pe care o primeşte, care elimină blocajele din canalele de energie ale corpului său. Iniţierea (punerea pe lungime de undă cu energia REIKI), îi creşte vindecătorului propria energie vitală. În acelaşi timp,conectează practicantul REIKI cu sursa de energie REIKI. Această sursă poate fi numită în orice fel omul doreşte: energia marii zeităţi, energia lui Dumnezeu, energia sursei primare. REIKI nu are legătură cu nici o religie. Aşa că vă rog, numiţi energia oricum vă face plăcere. Eu, personal,numesc această energie ca venind de la Dumnezeul Mamă / Tată.

Iniţierea propriu-zisă nu este o şedinţă de vindecare. INIŢIEREA creează un vindecător,după patru iniţieri succesive. Acesta este numit nivelul REIKI 1. Persoana iniţiată primeşte un dar magic de la Dumnezeu. După ce ai primit nivelul REIKI l, nu ai altceva de făcut decât să-ţi pui mâinile pe tine sau pe altul şi energia va începe să curgă prin mâinile tale.

Când începi să practici REIKI, poţi experimenta lucruri noi, deosebite. Unii simt mai mult decât alţii. Unii nu simt nimic. Dar, oricum ar simţi ei, sigur canalizează energia. Poţi simţi căldură în mâini ca şi cum ai fi conectat la o reţea electrică. Dar, de câte ori pui mâna pe tine sau pe altcineva, energia este acolo.
REIKI nu este numai pentru cei ce vor să practice vindecarea, deci să devină vindecători, ci este şi pentru oamenii simpli, care nu au aspiraţii de acest gen, ci numai doresc să se perfecţioneze din punct de vedere spiritual. Iniţierile REIKI îţi dau posibilitatea să te vindeci pe tine însuţi, atât fizic cât şi spiritual. Este un mod foarte bun de a abandona vechi obişnuinţe sau dependenţe, de a te vindeca pe tine însuţi la nivel spiritual,mental , emoţional,fizic si material. Oameni care au avut probleme de sănătate sau sănătate precară toată viaţa lor, sau au suferit de dezechilibru mental,le-ar fi recomandată iniţierea în REIKI. Vindecarea este uşurată de tehnicile de vindecare arătate în manual. Aceleaşi poziţii sunt folosite şi pentru vindecarea altora.
După primirea iniţierii, ar fi o idee bună să faci în fiecare zi autovindecare pe tine şi, dacă este posibil, şi pe alţii, deci, ENERGIA trebuie folosită. Aceasta ajută la AŞEZAREA şi la OBIŞNUINŢA organismului cu energia, şi, de asemeni, să te obişnuieşti psihologic cu energia. Situaţia aceasta poate lua aproape o lună.

Related:  Ce este tratamentul cu Energie Universala si cum vindeca el bolile ?

Folosind REIKI pentru a vindeca o problemă, de cele mai multe ori reuşeşti să vindeci şi altă afecţiune. De multe ori durerea apare în cu totul alt loc decât unde este afecţiunea. De exemplu: migrena cauzată de stres emoţional.
Vindecarea migrenei produce şi vindecare emoţională.

Trebuie ţinut cont de către vindecătorul REIKI că bolile îşi au originea în modificările produse în trupurile emoţional şi mental, transmise ulterior corpului fizic (îmbolnăvire). Dacă reducem cauza, efectul dispare. Ca vindecător, trebuie să încurajezi omul să vorbească, să se confeseze (problemele emoţionale sunt cauza îmbolnăvirilor în trupul fizic). Prin confesare putem descoperi metoda de vindecare şi cauza îmbolnăvirii. Este posibil să fim martorii unor teribile dezvăluiri, dar nu trebuie să participi la confesare (nu te teme, nu te mira, nu judeca). Aceasta este parte a procesului de vindecare. Energia fricii trebuie mutată în dragoste, asta înseamnă să dăm pacientului sprijin prin IUBIRE. Acceptând confesiunea pacientului, îi dăm posibilitatea acestuia să descopere el însuşi sursa răului, care pot fi experienţe chiar din vieţi precedente. Dacă
un pacient devine emoţional şi tu simţi că tu nu poţi face faţă situaţiei, doar cere în gândul tău ajutor de la ghizii REIKI. Fii calm şi universul îţi va oferi soluţia. Fii convins că prin şedinţa de vindecare pe care o faci, tu însuţi ai mai crescut spiritual un pic. Ca vindecător REIKI trebuie să înţelegi că vindecarea nu este totdeauna posibilă, pentru că boala în sine poate fi o parte a rostului omului în viaţa lui (KARMA).

Se întâmplă uneori ca vindecarea să fie blocată voit de către pacient, asta se întâmplă, de obicei când pacientul nu crede în vindecare. De aceea, trebuie întotdeauna ca pacientul să-şi dea acceptul să fie vindecat. Aceasta va însemna că este deschis colaborării cu energia. Este posibil ca pacientul să se simtă temător (anxios), în acest caz, dacă perseverezi cu dragoste, vei putea elimina blocajul. Fii atent! Este întotdeauna la alegerea pacientului de a vrea sau a nu vrea să se vindece spiritual. Nu poţi forţa vindecarea pe nimeni.

REIKI relaxează şi întinereşte. Mulţi pot critica REIKI că nu poate să facă organe amputate să crească la loc sau că nu poţi corecta defecte congenitale. Acestora le răspund că nu este decât o limită a sistemului prezent. Dacă nu este la alegerea sufletului de a suferi mutilarea în timpul acestei vieţi, pot spune cu convingere că datorita ajutorul lui Dumnezeu, orice poate să se realizeze.
Programarea divină a creaţiei presupune perfecţiunea, iar perfecţiunea este una cu dragostea. REIKI este dragoste (iubire), aşa că atunci când lucrezi cu REIKI, nu te limita pe tine însuţi, fiecare vindecare REIKI să o faci cu gândul finalităţii vindecării în minte (a vindecării totale).
În acest caz, dacă Karma pacientului permite, rezultatul vindecării va fi PERFECŢIUNEA, în conformitate cu voinţa divină. Acest lucru se întîmplă chiar dacă tu, ca vindecător, nu poţi înţelege totul în mod deplin. Dacă întotdeauna te pui de acord cu voinţa divină când foloseşti energia REIKI,îţi vei da seama că poţi obţine rezultate uimitoare chiar şi asupra celor cu boli terminale.
Să nu-ţi fie teamă că vei lua boala altora chiar dacă aceasta este transmisibilă. Acest lucru nu se va întâmpla pentru că vei fi protejat de ghizii REIKI şi de Dumnezeu, mai mult chiar, din ce vei face mai multă vindecare, te vei vindeca pe tine însăţi de mai multe probleme. Fii credincios principiilor REIKI şi nu te băga peste religia şi sistemul de credinţe al altora, fa tot ce faci cu dragoste. Renunţă la propriul EGO şi lasă doar ca energia REIKI să curgă prin tine şi să lucreze.healing

Related:  Care sunt alte tehnici de lucru cu Energie ?

Deschide uşa MAGICULUI în viaţa ta şi devino una cu Dumnezeu! Din ce vei renunţa mai mult la EGO sau EU, din aceea energia va curge prin tine.
Vârsta nu este un impediment pentru REIKI. Copiii pot fi iniţiaţi în REIKI la orice vârstă,astfel ei îşi încep viaţa pe drumul servirii altora. REIKI nu este numai pentru cei ce vor să facă vindecare pe alţii, ci este pentru toată lumea. Tu fiind pe lungimea de undă cu Dumnezeu (prin iniţierea REIKI), eşti mai aproape de a fi perfect.

Cele doua precepte Reiki

1.PERSOANA TREBUIE SĂ CEARĂ (să fie vindecată sau iniţiată).
Noi trebuie să cerem să fim vindecaţi. Prin a cere, noi ne deschidem la nivelul gâtului. Când verbalizăm şi ne auzim spunând: „Vreau să schimb starea în care mă aflu, vreau să-mi schimb starea de existenţă!”. Prin această cerere, persoana respectivă afirmă o decizie conştientă, de a se implica în procesul de vindecare. Această cerere poate fi făcută de asemeni la nivelul sufletului (cererea de vindecare să fie făcută din tot sufletul persoanei care o solicită).
Ca vindecător REIKI, tu eşti viaductul, canalul prin care curge energia REIKI. Este esenţial să asculţi şi să-ţi oferi serviciile unei cereri venite din tot sufletul.

2.TREBUIE SĂ EXISTE UN SCHIMB DE ENERGIE PENTRU SERVICIU
Energia vindecătoare aparţine universului şi lui Dumnezeu. Totuşi există necesitatea unui schimb creativ de la pacient la vindecător, care îşi pune la dispoziţia pacientului timpul şi serviciul său oferit pacientului pentru vindecare. Dacă oferă ceva gratis, aceasta cauzează un dezechilibru datorită unei obligaţii care trebuie plătite. Schimbul de energie între cele două persoane implicate menţine echilibrul. Schimbul de energie poate implica orice, de la conceptul de energie precipitată (bani), până la schimbul de servicii. Cei care practică REIKI la un nivel profesional, îşi stabilesc o sumă fixă pentru onorariu. Acest onorariu reprezintă valoarea serviciului care este considerat de majoritatea oamenilor ca o realitate completă. Starea de sănătate este ea însăşi o valoare şi reflectă, în ultimă instanţă, sentimentele de dragoste de sine şi de apreciere de sine ale persoanei care doreşte să se vindece. (Cât este deschiderea pacientului, atât primeşte. Ce dai tu este valoarea pe care o dai tu pe tine).

Related:  Imaginatia , sugestia si credinta

A se vedea articolul: Cum functioneaza vindecarea energetica .

AUTOR: JOHN ARMITAGE(cunoscut şi ca Hari Das Melchizedek,este fondatorul sistemului de Vindecare Multidimensionala Shamballa )

Persoanele care doresc sa paseasca pe aceasta cale frumoasa a Reiki-ului,sau care doresc sa avanseze,pot beneficia de reduceri substantiale astfel :in data 21  iunie 2015 ,intre orele 17-23( ora se stabileste cu fiecare persoana ,initierile se fac individual )

ReikiInitieri la distanta pentru:

Reiki Usui – gradele I+II+III , 175 lei (toate cele 3 grade,fiecare parcurgand gradele in ritmul propriu )
Karuna      – gradele I+II ,200 lei (ambele grade)

– Reiki Usui –maestru ,200 lei

– Karuna      –maestru 250 lei

 

Cum va pregatiti pentru a primi initierea,puteti citi aici.

Persoanele care doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate,sunt rugate sa acceseze pagina de Contact unde vor trimite un mesaj in care sa specifice :

– sistemul pe care doresc initierile

– numele de botez

– data nasterii si localitatea de domiciliu

Pentru initierile in Karuna este necesar sa aveti acordajul pe minim gradul III Reiki Traditional (Usui) .

Primind mai multe initieri odata ,fiecare participant va avea posibilitatea sa invete si sa practice Reiki in ritmul propriu,trecand la urmatorul grad atunci cand simte .

Dupa initieri veti primi manualul corespunzator gradului in ziua urmatoare.

Relatia maestru – practicant nu se incheie odata cu initierile. Oricand exista nelamuriri,intrebari nu ezitati sa intrebati.

Namaste!

Contravaloarea initierilor se va depune sub forma de donatie intr-unul din conturile:

RO23BTRL00701201I46762XX (RON)
RO95BTRL00704201I46762XX (EUR)

Titular : Daniela Larisa Gherman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.