Secretele prosperitatii

 

Abundance21. Sunteti aici pentru a trai o viata abundenta , plina de fericire , bucurie , sanatate si bogatie . Incepeti acum sa eliberati bogatiile ce se afla in interiorul vostru .

2. Bogatiile se gasesc in mintea voastra subconstienta . Un geolog care credea in principiul calauzitor al mintii subconstiente a descoperit comori in pamant , foarte reped si usor ; rivalul sau , care nu credea , a explorat aceeasi suprafata saptamani intregi si nu a descoperit nimic.

loading...

3.Cel mai mare secret al lumii este ca Dumnezeu salasluieste in oameni. O fiinta obisnuita cauta peste tot in jur , mai putin in ea insasi , bunastarea , succesul , fericirea si abundenta .

4.Saracia este o boala a mintii . Credinta in saracie produce lipsuri si limitari . Bunastarea este o stare a mintii . Credeti in legea bogatiilor si le veti primi . Inainte de a eradica mizeria si saracia , trebuie mai intai sa curatam gandurile murdare si credintele false din mintile oamenilor .

5.Puteti extrage bogatiile din subconstientul vostru cerand ghidare , bunastare , siguranta si actiune dreapta . Faceti-va un obicei din a medita la aceste adevaruri , si subconstientul va va raspunde pe masura .

6.Daca veti adormi in fiecare seara cu doua idei , bunastare si succes , stiind ca prin repetarea lor va activati puterile latente ale mintii voastre profunde , veti putea sa experimentati apoi bunastarea si succesul.

7.Inteligenta infinita din subconstientul vostru poate face pentru voi doar ceea ce poate face prin voi. Gandurile si sentimentele voastre va controleaza destinul.

8.Atunci cand credeti ca Inteligenta infinita din mintea voastra subconstienta este menita sa raspunda cererilor voastre , raspunsurile vor veni intotdeauna catre voi , in moduri pe care nici nu le banuiti.

9.Gandurile voastre sunt creatoare . Fiecare gand tinde sa se manifeste pe sine in viata voastra . Gandurile de promovare , bogatie , expansine si impliniri , care nu vor fi negate ulterior , vor ajunge sa se reproduca intocmai . De fapt , voi va promovati . Va raspundeti la propriile rugaciuni , deoarece ele deja s-au indeplinit prin credinta voastra .

10.Fiti atenti atunci cand mentalizati bunastare , succes , actiune justa si promovare , sa nu negati ulterior aceste afirmatii . Ar fi ca si cum ati amesteca un acid cu o baza si ati obtine o substanta neutra. Cu alte cuvinte , incetati sa va opuneti propriului bine . Gandurile sunt materiale . Ce simtiti , aceea atrageti , si ceea ce va imaginati , aceea deveniti.

11.Asigurati-va ca nu sunteti invidiosi sau gelosi pe succesul , bogatiile si bunastarea altora . Amintiti-va , gandul vostru este creator . Daca sunteti invidios sau critic la adresa altora care se bucura de prosperitate si recunoastere , va veti limita pe voi insiva in obtinerea lor . Ceea ce le doriti altora , tindeti sa creati in propria viata .

12.Orice simtiti cu adevarat ca este real si cereti pentru viata voastra , se va petrece cu siguranta . Cereti bogatii , bnastare , sanatate , frumusete , siguranta si actiune justa . Cand te vei hotara sa faci un lucru , lucrul il vei izbuti si lumina va straluci pe toate drumurile tale (Iov 22:28)

Joseph Murphy

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.