Viata te urmeaza

Destinul nu are nimic de-a face cu norocul, 
ci cu alegerea personala
William Jennings Bryan ( 1860-1925,lider politic american )

loading...

Viata te urmeaza . Toate experientele din viata ta sunt rezultatul gandurilor si sentimentelor pe care le-ai emis , indiferent daca esti constient sau nu de acest lucru . Viata nu ti se intampla pur si simplu … ci te urmeaza . Destinul se afla in mainile tale . El depinde in totalitate de gandurile si sentimentele tale .

Viata iti ofera tot ceea ce iti ofera cu unicul scop de a te decide ce anume iti place! Ea este un catalog si tu esti cel care comanda articolele preferate din acesta ! Problema este daca alegi cu adevarat articolele care ati plac , sau doar te limitezi sa le critici pe cele care nu iti plac … Daca nu esti multumit de viata pe care o duci , inseamna ca pana acum te-ai ocupat cu criticarea lucrurilor lucrurilor care nu iti sunt pe plac . Din acest motiv , ai uitat sa te mai focalizezi asupra adevaratelor scopuri pe care ti-ai dori sa le urmaresti . De fapt , singurul scop al vietii este iubirea , bucuria si alegerea lucrurilor care iti plac , evitandu-le pe celelalte .

Alege ceea ce iti place

Daca vezi masina viselor tale mergand pe strada , inseamna ca viata iti prezinta aceasta masina ! Totul depinde de ceea ce simti atunci cand o vezi . Daca optezi pentru a nu simti altceva decat iubire fata de ea , tu o atragi inevitabil catre tine . In schimb , daca simti o stare de invidie pentru ca altcineva conduce masina viselor tale , tu te indepartezi singur de posibilitatea de a avea candva o astfel de masina . Viata ti-a prezentat-o pentru ca tu sa poti opta . Alegerea unui articol din catalogul vietii se face prin iubire . Asadar , nu conteaza daca altcineva are un lucru pe care ti-l doresti , dar nu il ai . Viata iti prezinta articolele sale , iar daca vei simti o stare de iubire pentru ele , le vei atrage automat in viata ta .

Daca vezi un cuplu indragostit , iar tu nu ai un partener in viata ta , ai din nou de ales . Daca te simti singur si trist la vederea cuplului indragostit , tu emani o vibratie negativa . Este ca si cum i-ai spune Universului : „Imi doresc sa fiu singur si trist „. Daca vrei sa obtii lucrurile pe care ti le doresti , trebuie sa emiti o vibratie de iubire . In mod similar , daca esti supraponderal si vezi pe strada o persoana cu un corp superb , este ca si cum viata ti-ar prezenta o noua posibilitate . Optezi pentru ca , bucuradu-te sincer de imaginea vazuta ,sa devii la fel ,sau peferi sa iti pastrez corpul supraponderal , gandindu-te cu iritare la el ? Daca te lupti cu o boala si esti inconjurat de oameni sanatosi , ai din nou de ales . Viata iti prezinta acesti oameni pentru ca tu sa pti alege starea de sanatate . Daca vei simti o stare de iubire pentru sanatatea oamenilor care te inconjoara , intr-o masura mai mare decat tristetea sau durerea cauzata de boala ta tu vei atrage in viata ta vindecarea .

Ori de cate ori te simti bine vazand lucrurile bune din viata altor persoane , tu le atragi automat in viata ta . Daca te simti bine vazand succesul de care se bucura altcineva , fericirea sa sau orice alt lucru bun din viata sa , tu alegi practic aceste articole din catalogul vietii si le atragi in viata ta .
In cazul in care cunosti o persoana care dispune de calitati pe care ti-ai dori sa le ai chiar tu , priveste-o cu simpatie si vei atrage aceste calitati . Daca intalnesti o persoana inteligenta , frumoasa sau talentata , iubeste aceste calitati , iar viata ti le va oferi !

Daca doresti sa ai copii , dar nu ai reusit acest lucru pana acum , ofera-ti iubirea si simte-te bine ori de cate ori vezi copii insotiti de parintii lor ! Daca te simti deprimat , nu faci decat sa respingi posibilitatea de a devei vreodata parinte.

Daca joci un sport si echipa adversa castiga , daca un coleg de munca iti spune ca tocmai a primit o crestere de salariu , daca cineva castiga la loterie , daca o prietena iti spune ca sotul ei tocmai i-a facut un cadou minunat , surprinzand-o , sau ca se muta intr-o casa noua , sau ca fiul ei a castigat o bursa , bucura-te la fel de mult cum se bucura ei , ca si cum aceste lucruri ti s-ar fi intamplat tie . Procedand in acest fel , tu spui practic da acestor lucruri , le incarci cu iubire si le atragi in viata ta !

Daca vezi o masina de vis , un cuplu fericit , un corp ideal , copii , oameni de caracter sau orice orice altceva ti-ai dori , inseamna ca te afli pe frecventa de vibratie a acestor lucruri ! De aceea , bucura-te si umple-te de entuziasm , caci asta inseamna ca alegi pentru tine.

Viata iti prezinta in permanenta articolele sale pentru ca tu sa le poti alege pe cele pe care le preferi si sa te poti decide pe care dintre ele nu le doresti . Singura modalitate de a le atrage in viata ta pe cele preferate este iubirea . Catalogul vietii contine multe articole pe care nu ti le doresti . Nu le raspude prin negativitate , caci in acest caz viata iti va raspunde cu aceeasi moneda. Nu-i judeca pe ceilalti oameni si nu-i considera rai , caci in acest fel nu faci decat sa emiti o vibratie negativa , atragand-o astfel din ce in ce mai mult in viata ta . Nu fi invidios pe altcineva pentru ca are mai mult decat tine , caci invidia este un sentimnt negativ , si in acest fel nu vei atrage in viata ta lucrurile pe care le iubesti . Iubirea este singura forta care le poate atrage catre tine !

” In viata celor care iubesc apare un miracol : cu cat daruiesti mai mult , cu atat mai mult primesc . „
Rainer Maria Rilke ( 1875-1926 , autor si poet )

Rhonda Byrne

Loading...

One Reply to “Viata te urmeaza”

  1. Bine v-am gasit !
    Pana nu demult cautam vinovati in jur pentru toate nemultumirile,frustrarile ,supararile ,grijile ,ganduri le zadarnice,rautati,dusmanii…pe parcurs ,cautand in liniste,tacerea acea de diamant am descoperit in interior o fiinta minunata,la fel ca toate celelalte,unica,libera sa explorez pasnic atata vreme cat respect libertatea celorlati ,fiinte unice in infinita creatie si-am mai descoperit ca ,,Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze „( ieromonah Hrisostom Filipescu),cu drag si recunostinta ,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.