Carte: Initiere in reiki – maestrul Risvan Vlad Rusu

Tehnicile Reiki permit atingerea unui echilibru interior al spiritului si al trupului ,precum si o cumunicare absoluta cu toate elementele mediului in care traim .
Canalizarea energiei reprezinta , conform traditiei Reiki , modalitatea optima de vindecare a bolilor fizice si spirituale cu care adesea ne confruntam . Manualul va ofera elementele de baza ale intelegerii principiilor Reiki si tine cont de varietatea scopurilor pentru care doriti sa le aplicati . De la fondatorul acestei traditii , Mikao Usui , si pana la diversitatea practicilor pe care le cunoastem astazi , Reiki se impune ca un mod ideal de a ne intelege si de a ne imbunatati existenta .
„Reiki este intelepciune combinata cu energie , ne conecteaza la lumina , ne stimuleaza cresterea ; ne echilibreaza din punct de vedere fizic si spiritual ne poate vindeca cele mai adanci rani si poate sa ne scoata la iveala potential nebanuite ale fiintei noastre . Reiki este suportul pentru sanatatea optima a corpului …El este un vehicol catre adevarul nostru interior , care ne indruma catre fericire , iar fericirea nu este altceva decat vindecare ” – Mikao Usui .

Related:  Detoxifiere cu ajutorul Reiki-ului

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro