Cadouri din suflet

10410956_991751657515693_8129620956454979068_n„O tânără femeie își făcuse o pasiune din a oferi cadouri. Găsea și crea cele mai neobișnuite obiecte care să se potrivească fiecărei persoane dintre cele cărora le oferea cadourile. Lăsa pachetele dimineața devreme în fața porților, pândea reacțiile fiecăruia, iar bucuria oamenilor era și bucuria ei. Toți se obișnuiseră să primească daruri de la tânăra femeie. Nu trecea nici o zi fără un obiect nou. 
După foarte multă vreme, tânăra a simțit că bucuriei sale îi lipsea ceva. Nu înțelegea exact ce, dar într-o dimineață, când stătea undeva departe și privea lumina de pe chipurile celor care primeau cadouri, a înțeles. Și-ar fi dorit ca măcar o dată să simtă și ea la fel ca ei. A trecut pe lângă casele lor și a privit pe ferestre. Oamenii toți erau foarte preocupați să-și despacheteze cadourile. Mult prea preocupați încât să se mai gândească la ea și la nevoile ei.

Morala: Atunci când oferi prea mult, gândește-te că ții oamenii ocupați cu despachetatul cadourilor și nu le mai lași timp să-ți ofere și ei ceva.”

Related:  Totul începe de la un simplu gând

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.