Cum sa traim bine cele 24 ore prezente

vivre.ro
vitamix.ro

11014939_990531640971028_8152926296954966114_nIntregul vostru destin este inscris in viata pe care o duceti astazi, in directia pe care o dati astazi gandurilor si sentimentelor voastre, in activitatile unde va cheltuiti astazi energiile voastre. Ca urmare a faptului ca sunteti atenti si vigilenti sau nu, va curatati terenul pentru viitor sau din contra, il incarcati cu tot felul de lucruri inutile sau chiar nocive care impiedica buna voastra dezvoltare.
Acesta este sensul cuvintelor lui Iisus cind spunea sa nu ne gandim la ziua de miine, pentru ca daca in fiecare zi vegheati ca in comportamentul vostru totul sa fie corespunzator, ziua de miine va fi complet degajata si veti fi liberi sa intreprindeti tot ce doriti, ramanand vigilenti pentru a nu lasa nimic sa treneze. Numai astfel fiecare zi va va gasi bine dispusi, pregatiti sa respirati, sa studiati, sa va bucurati, sa cantati si toata viata va capata o culoare extraordinara de fericire si de binecuvintare. Iata cum trebuie sa intelegem. Numai veghind cum sa ne rezolvam totul astazi, va ganditi indirect la ziua de maine. Nu va ganditi deci de loc la ziua de miine, ganditi la cea de astazi.
Daca totul este aranjat pentru astazi, va fi si pentru maine, automat. si cum totul este inscris, odata ce ati trait o zi splendida, o zi de viata eterna, ea este inregistrata, ea nu moare, ea ramine vie si are misiunea sa antreneze toate celelalte zile, sa o urmeze pentru ca sa-i semene. Incercati cel putin sa traiti bine o singura zi, pentru ca ea le va influenta pe celelalte; ea le va vorbi sa le convinga sa fie ca ea, echilibrate, ordonate, armonioase.
Cum inca n-ati studiat aspectul magic al acestei probleme, va spuneti: „Ah, o zi, ce-ar putea face asta? Am trait in dezordine, dar maine va fi mai bine „. Da, va fi mai bine cu conditia sa faceti imediat efortul de a restabili ordinea. Daca nu, se va intampla ca in anumite jocuri de la iarmaroc: cu o minge daramam o cutie sau un popic care, in caderea sa, antreneaza dupa sine o alta serie.
O.M.Aivanhov

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi 

melimeloparis.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro