Rugaciune pentru libertate

10300957_656538404446859_5209954562957300997_nCreator al Universului, ne rugam tie sa vii printre noi si sa impartasesti cu noi o puternica comuniune de iubire. Noi stim ca adevarul tau nume este Iubire, ca a fi in comuniune cu tine inseamna a impartasi aceeasi vibratie, aceeasi frecventa care o ai tu, doarece tu esti singurul lucru care exista in univers.

Astazi, ajuta-ne sa fim la fel ca tine, sa iubim viata, sa fim una cu ea, sa fim iubire. Ajuta-ne sa iubim la fel cum iubesti tu, neconditionat, fara asteptari, fara obligatii, fara judecati. Ajuta-ne sa iubim si sa ne acceptam pe noi insine fara a ne judeca, deoarece daca ne judecam pe noi, ne vom gasi vinovati si va trebui sa fim pedepsiti.

Ajuta-ne sa iubim tot ceea ce ai creat tu, neconditionat, dar mai ales pe celelalte fiinte umane, indeosebi pe ceilalti oameni pe care incercam atat de mult sa-i iubim. Deoarece atunci cand ii respingem pe ei, noi ne respingem de fapt pe noi insine. Iar atunci cand ne respingem pe noi insine, iar atunci cand ne respingem pe noi, te respingem pe tine.

Ajuta-ne sa-i iubim pe ceilalti asa cum sunt ei, neconditionat. Ajuta-ne sa-i acceptam asa cum sunt, fara a-i judeca, deoarece daca-i judecam pe ei, ii vom gasi vinovati si vom simti nevoia de a-i pedepsi.

Astazi, curata-ne inimile de orice emotie otravita pe care o mai avem, elibereazane mintea de orice judecata, astfel incat sa putem trai in pace si iubire.

Astazi este o zi foarte speciala. Astazi ne deschidem inimile pentru a iubi din nou, asa ca ne putem spune unul altuia: “Te iubesc”, fara nici o frica, si cand spun aceasta o spun din tot sufletul. Vino la noi, foloseste vocile noastre, foloseste ochii nostri, foloseste mainile noastre si foloseste-ne inimile pentru a ne oferi celorlalti intr-o comuniune de iubire cu toata lumea. Astazi, Creatorule, ajuta-ne sa fim la fel cum esti tu. Iti multumim pentru tot ceea ce primim astazi, dar mai ales pentru libertatea de a fi cei care suntem cu adevarat. Amin.

Related:  Calea Inteleptilor

Don Miguel Ruiz

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.