A fi sincer cu tine insuti

Loading...

10689599_730993867005191_2902384529039836641_n„„Ne dăm bine seama că avem nevoie să fim orientate, spun unele persoane, dar există mulți oameni care se dau drept niște Maeștri Spirituali și sunt de fapt niște șarlatani,niște dezechilibrați!” Este adevărat, dar dacă vă temeți să fiți înșelați, abuzați de un ghid viu, nimeni nu vă împiedică să vă îndreptați spre cei care au părăsit demult pământul. Operele tuturor Inițiaților și ale marilor Maeștri ai omenirii vă stau la dispoziție, rafturile bibliotecilor sunt pline cu ele, și sub diferite forme ele transmit aceleași adevăruri. Străduiți-vă deci să vă acordați gândurile și sentimentele cu ale lor: nici o forță naturală sau supranaturală nu vă va putea împiedica întâlnirea.
Nimeni nu vă va reproșa că nu ați străbătut lumea în căutarea unui Maestru viu. Nimic nu vă va putea însă justifica rămânerea în mediocritate și eroare, sub pretext că nu ați întâlnit nicioodată pe cineva capabil să vă ghideze. Când ești sincer, când cauți cu adevărat lumina, o găsești. Cerul nu l-a lăsat niciodată să se rătăcească pe cel care caută cu sinceritate să progreseze.”

Omraam Mikhaël Aivanhov

Vrem să fim iertaţi dar nu suntem dispuşi să iertăm şi noi. Vrem să ni se acorde atenţie şi să ne fie luate în seamă toate drepturile, dorinţele, de nu şi capriciile, luăm însă foarte grăbit şi împrăştiat aminte la nevoile, doleanţele şi solicitările celorlalţi. Ceilalţi! Ei ne apar undeva, departe, un soi de fantome pierdute în ceaţă. Ni se pare de fapt, că toţi cei din jurul nostru au obligaţii faţă de noi, iar noi faţă de nimeni, niciodată. Toate ni se cuvin, tot ce facem e bun şi îndreptăţit, numai noi avem întotdeauna dreptate.
Nicolae Steinhardt – Daruind vei dobandi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *