Cheile Genelor – Secvența Venus

Vindecarea Tiparelor Emoționale
16 -18 Octombrie 2015, Sinaia, Hotel New Montana ****

       

 

         Cropped-DNA-01 Gândurile, emoțiile, vorbele și faptele noastre ne influentează toate celulele corpului. În ADN, structura noastră genetică, există un potențial imens de cele mai multe ori neexplorat, iar manifestarea lui depinde doar de atitudinea noastră din prezent, de felul în care percepem realitatea înconjurătoare.

Loading...

           

            Cheile Genelor sunt o cale de dezvoltare personală și evoluție spirituală prin care, lucrând cu arhetipuri universale precum Adevărul, Iertarea, Onoarea, Compasiunea, conștientizăm blocajele interioare și le transcendem, reprogramându-ne astfel ADN-ul. Calea Cheilor Genelor este de fapt o sinteză ce aduce împreună atât tradiții spirituale din întreaga lume, precum taoismul, creștinismul, buddhismul și kabbalah, cât și ultimele descoperiri științifice în materie de genetică și fizică cuantică.
           

           Se lucrează astfel cu 64 de arhetipuri pe care le numim Chei ale Genelor și care se bazează pe cele 64 de hexagrame din vechiul Tratat Chinezesc al Transformarilor (I Ching). Există multe sisteme tradiționale de cunoaștere spirituală care vorbesc despre importanța numărului 64, el fiind simbolizat vizual în mai multe culturi, prin floarea vieții.

           În Cheile Genelor se lucreză, progresiv, cu aspecte majore ale vieții umane, grupate în trei secvențe:
          • Secvența de Activare – ne concentrăm pe descoperirea și activarea darurilor noastre esențiale,atât conștiente cât și inconștiente.
          • Secvența Venus – aceasta este probabil cea mai importantă parte a călătoriei Cheile Genelor deoarece se referă la felul în care ne deschidem și ne închidem inima în relații,elementul central fiind vindecarea emoțională.
          • Secvența Perlă – după ce ne-am descoperit darurile și ne-am vindecat inima, vine timpul pentru prosperitate. În Secvența Perlă aflăm cum ne punem cel mai bine darurile în slujba comunității pentru a atinge prospertatea pe toate planurile: emoțional, material, dar și la nivelul sănătății fizice.

descărcare-1-150x150

Richard Rudd, autorul Cheilor Genelor, revine în România alături de maestrul Tao, Andrew Fretwell, pentru un retreat de 3 zile la Sinaia – Secvența Venus – Vindecarea Tiparelor Emoționale – ce va avea loc între 16 și 18 octombrie. Împreună, ei reușesc să împletească rafinamentul și profunzimea cunoașterii Cheile Genelor cu practicarea și integrarea acesteia în corpul fizic, ambele esențiale pentru o viață din ce în ce mai conștientă.

Richard Rudd si Andrew Fretwell sunt pentru a doua oara în România în acest descărcare-2-150x150format. În 2014, după lansarea în limba română a cărții Cheile Genelor, au susținut împreună, la București, conferința Cheile Genelor – Activarea unei națiuni.

           Retreat-ul Secvența Venus – Vindecarea Tiparelor Emoționale se concentrează așadar, pe cea de-a doua și cea mai importantă secvență din Cheile Genelor, Secvența Venus. Aceasta este cea ai importantă deoarece se lucrează cu relațiile esențiale din viața noastră – partenerul de viață, parinții, copiii, familia extinsă și prietenii apropiați – și parcurgerea ei are scopul de a ne deschide inima. A trăi viața cu inima deschisă către oamenii din jurul nostru este un pas major pe care se bazează apoi prosperitatea noastră.
           Astfel, Secvența Venus este o unealtă extrem de eficientă în îmbunătățirea relațiilor noastre, ea revelând, pentru fiecare individ în parte, tiparele genetice ale condiționării din primii ani de viață. Acestea sunt cele care apar apoi, inerent, în relațiile noastre ulterioare. Scopul Secvenței Venus este de a ajuta individul sau cuplul să înțeleagă și să navigheze în ariile mai dificile ale dinamicii lor emoționale, aducând astfel pacea și armonia în relații.

           CE ÎȚI ADUCE ACEST RETREAT?

           Vei explora și aprofunda propria secvență Venus din Profilul Hologenetic*. 

                         *Profilul Hologenetic este unic pentru fiecare persoană și se numește “hologenetic”     deoarece ia ca reper data si locul nasterii , adica felul in care era organizat universul atunci cand te-ai nascut . Poți genera Profilul Hologenetic online, aici.
          • Vei descoperi ce tipar inconștient folosești atunci când menții blocajul și suferința emoțională. Fiecare folosim unul din cele 6 tipare fundamentale: ne ascundem, negăm, evadăm, respingem, amăgim ori ne separăm.
           Vei vedea cum potențialul și darurile ființei tale sunt revelate atunci când accepți și eliberezi tiparele emoționale.
           Vei afla de ce anume a avut nevoie corpul tău fizic în primii 7 ani de viață și, prin urmare, vei ințelege după ce tânjești acum în toate relațiile tale.
           Vei identifica mecanismele de apărare dezvoltate de mintea ta atunci când erai adolescent pentru a-ti proteja inima.
           Vei accesa calmul și pacea corpului cauzal (sufletul) pentru a vindeca mult mai volatilele corpuri mental și emoțional.
           Vei învăța să eliberezi rănile ancestrale din ADN-ul tău prin chemarea puterii grației și a iertării.
           Vei înțelege ce schimbare poți aduce în întreaga societate prin vindecarea inimii tale.

             Citește mai multe despre acest eveniment aici.

    Dacă dorești să afli mai multe despre Cheile Genelor, te invităm la una dintre prezentările

gratuite pe care le organizăm în București, în sprijinul acestui eveniment:

• Pe 8, 17, 21 și 29 septembrie, în intervalul orar 19:00 – 21:00
      • La U Business Center, sala AGAT, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 8

loading...

Related:  Vegetarianismul
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.