Cum pot descoperi care este scopul vieţii mele?

Angels-image-angels-36393840-1500-1223Îngerii îţi răspund la întrebări
Întrebare: Cum pot descoperi care este scopul vieţii mele?
Răspuns: Răspunsul la întrebarea ta despre scopul vieţii este mereu acelaşi: „iubirea”. Totuşi, tu ai putea respinge asta ca fiind prea simplist şi imprecis. Forma şi direcţia scopului vieţii tale este de fapt grija ta. Tu întrebi de fapt despre paşii pe care trebuie să-i faci şi cum să scapi din situaţiile care te fac nefericit.
Visezi să ai o libertate mai mare în ce priveşte timpul şi resursele tale financiare, astfel încât să-ţi poţi realiza cele mai profunde dorinţe. Te încurajăm să te răsfeţi cu asemenea vise şi să nu le priveşti doar ca pe nişte capricii. Acestea sunt foile de parcurs pentru împlinirea scopului vieţii tale.
Ne dăm seama că ne adresezi aceste întrebări pentru că-ţi este greu să crezi că aceste vise sunt în realitate posibilităţi.
Totuşi, toţi cei care visează şi care îşi urmează visele îţi pot mărturisi că succesul lor s-a bazat pe aceiaşi paşi ai dorinţei,urmaţi de curaj şi de acţiune. Ai aceleaşi drepturi să-ţi împlineşti visele ca şi fraţii tăi, dragul meu!
Simplifică-ţi dorinţele prin accesarea lor astăzi. Fii convins ca îţi stau la dispoziţie, şi cu atât mai mult vor fi. Prin urmare, atunci când te rogi cu privire la scopul vieţii tale, noi îţi răspundem imediat în inima ta. Îţi aducem toate mijloacele pe care ţi le poţi dori. Şi totuşi, te opreşti singur la scurt timp,trebuie să se întâmple asta – nu mai trebuie de acum înainte,dragul meu!
Pune astăzi în mişcare toate intenţiile tale bune. Eliberează-te singur de nefericire adăugând mai întâi noi dimensiuni de lumină vieţii tale de fiecare zi. Ascultă un coleg de muncă, iartă un prieten, hrăneşte un animal flămând. Fă orice act de caritate doreşti. Asta îţi va oferi impulsul de a face faţă oricărei situaţii existente, pe care tu o consideri intolerabilă.
Pe măsură ce adaugi lumină nouă în viaţa ta, inima ta se umple de un curaj nou descoperit. Foloseşte cu înţelepciune acest curaj făcând din ce în ce mai mulţi paşi care să-ţi amintească de dorinţele visului tău. Unul după altul, aceşti paşi duc cu siguranţă în vârfului muntelui – până când într-o zi eşti capabil de a răspunde altora exact la întrebarea pe care ne-ai adresat-o nouă cândva: „Care este scopul vieţii mele?” Atunci îţi întinzi mâna şi prin puterea exemplului, arăţi drumul spre fericire, însemnătate şi împlinire, urmând drumul dorinţei din inimă.
Doreen Virtue

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Related:  Imbratisarea Ingerului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.