Cum sa contracarezi energiile psihice malefice emise de altcineva asupra ta

11949450_10206488301700487_7957345422656560452_n1. Pentru a reusi sa contracarezi un conflict este necesar sa raspunzi cu IUBIRE sau cu UMOR (care arata o stare de detasare). Procedand astfel, nu vei mai interfera cu vibratia energetica negativa a agresorului, ba chiar vei reusi sa-l faci sa constientizeze starea sa penibila, determinandu-l sa si-o modifice radical.

Multi dintre noi am intalnit persoane despre care spunem: „Cu el (ea) nu te poti certa”. Aceasta arata ca acel om are o structura psihica echilibrata si armonioasa, care il apara de conflicte si de agresivitatea celorlalti.

loading...

2. A doua modalitate necesita o forta interioara si mentala mult mai mare. Daca simtiti ca cineva va absoarbe energia, deliberat sau nu , ori focalizand ganduri negative sau simtiti energiile psihice malefice asupra voastra, invocati Lumina Alba Stralucitoare si trimiteti-o asupra persoanei in cauza. Vizualizati cum aura sa se umple de Lumina Alba si mentalizati ca aceasta reuseste sa anihileze energia negativa manifestata asupra voastra.

3. Canta , danseaza , alearga .Plimba-te in natura . Dusul cu lumina asigura o protectie deosebita.

Alegeti-va una dintre aceste tehnici si aplicati-o perseverent, studiindu-i efectele.

 

-Să nu uiţi niciodată că cele mai frumoase zile nu sunt niciodată frumoase pentru toţi!
-Când fratele tău te obideşte pe nedrept, ar trebui să suferi mai mult pentru el decât pentru tine.
-Nu trebuie să ne mirăm, nici să ne plângem de nerecunoştinţa semenilor.Recunoştinţa este mai rară decât binefacerea şi mai presus de ea.
-Când cineva ne dovedeşte recunoştinţa el ne dăruieşte mai mult decât i-am dat.
Monseniorul Vladimir Ghika

Interesant de citit si:
Related:  Etapele ascensiunii in dimensiunea 5D

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.