Cum sa tratati crampele musculare

vivre.ro
circulon.bucataras.ro

crampe-musculareExista numeroase posibile cauze ale crampelor musculare , de la deficienta de magneziu pana la o intindere , insa problema poate fi abordata energetic , experimentand cu un magnet lipit pe zona afectata . Tineti polul Nord al unui magnet mic si slab pe zona afectata de crampe timp de cel mult doua minute . Daca crampele nu incep imediat sa cedeze , incercati cu polul Sud . In cazul crampelor , au loc doua procese opuse . Unul este durerea , pe care o trateaza polul Nord al magnetului , celalalt implica circulatia , pe care o trateaza polul Sud .
S-ar putea sa simtiti nevoia de a folosi un pol , apoi pe celalalt , ceea ce permite senzatiilor sau unui test energetic sa va furnizeze un biofeedback.

 

Vrem să fim iertaţi dar nu suntem dispuşi să iertăm şi noi. Vrem să ni se acorde atenţie şi să ne fie luate în seamă toate drepturile, dorinţele, de nu şi capriciile, luăm însă foarte grăbit şi împrăştiat aminte la nevoile, doleanţele şi solicitările celorlalţi. Ceilalţi! Ei ne apar undeva, departe, un soi de fantome pierdute în ceaţă. Ni se pare de fapt, că toţi cei din jurul nostru au obligaţii faţă de noi, iar noi faţă de nimeni, niciodată. Toate ni se cuvin, tot ce facem e bun şi îndreptăţit, numai noi avem întotdeauna dreptate.
Nicolae Steinhardt – Daruind vei dobandi

vivre.ro

Related:  Chakrele divine

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.