Dezlegarea juramintelor

Uneori juramintele pe care le-am facut in alte vieti ne urmaresc si in aceasta viata. Vechile legaminte de saracie pot crea probleme financiare, legamintele de pastrare a celibatului pot duce la dificultati sexuale si relationale, iar legamintele de sacrificiu de sine pot crea tendinte catre autosabotaj. Atunci cand aceste juraminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este indepartat si vindecat.

Iata cum se poate face acest lucru:

Centrati-va in tacere, respirand profund. Spuneti in gand sau cu voce tare:

„Dezleg acum orice legamant de saracie pe care l-as fi putut face in alta viata. Cer ca toate efectele acestor legaminte de saracie sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.

Dezleg acum orice legamant de celibat pe care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de celibat sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.

Dezleg acum orice legamant de sacrificiu de sine  pe care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de sacrificiu de sine sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.”

Doreen Virtue

Adesea ne grabim sa-i aratam cu degetul pe ceilalti,facandu-i pe ei responsabili pentru furia noastra,pentru frustrarea noastra si pentru celelalte emotii negative.Credem cu tarie ca ei ne-au indus starea noastra negativa.Dar exista oare un alt mod de a vedea acest lucru?
Un alt mod care ne atribuie noua responsabilitatea – asa cum ne revine de fapt?Exista un proverb:”Cand aratam cu un deget spre celalalt,trei degete se indreapta spre noi!” .Aceasta ne reaminteste ca,in fiecare situatie,avem puterea de a alege.Noi alegem sa acceptam emotiile negative care apar in interiorul nostru si,de asemenea,avem libertatea de a alege emotiile pozitive si sa vedem astfel situatia intr-un mod complet diferit.
Sri Vasudeva

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.