Iubiţi-vă maestre

vivre.ro

11264825_1003478039676388_7615476318966389226_nAţi venit în această lume numai în virtutea unei alegeri, graţie unui corp pe care l-aţi ales. Cu ajutorul unui ovul şi al unui spermatozoid, corpul dvs s-a creat în aşa fel încât să vă puteţi exprima din nou pe acest plan de iluzii creatoare.

N-aţi revenit în această lume pentru a lichida o karma, ci mai degraba pentru a împlini nişte emoţii.

Sunteţi în această lume pentru a învăţa că oriunde aţi fi, vă găsiţi numai pentru că aţi dorit, că aceasta a fost voinţa d-voastra. Sunteţi aici pentru a spicui înţelepciune şi a o pune la treabă pe scena Vieţii.

edenboutique.ro/

Sunteţi aici pentru această viaţă – şi pentru tot atâtea câte doriţi . De a juca serios această iluzie şi de a face experienţa de toate lucrurile de care are nevoie sufletul d-voastra pentru a se împlini în înţelepciune.

In ziua în care veţi cunoaşte întreaga bogaţie şi subtilităţile emoţiei, nu veţi mai avea nevoie şi nici poftă de a vă reîntoarce aici; dar numai dvs singur veţi decide pe moment.

Maestre, sunteţi în această lume pentru a deveni Dumnezeu. Ori pentru a deveni Dumnezeu este necesar să dezrădăcinezi în tine toate legile, toate credinţele dogmatice, toate practicile rituale şi să fii nelimitat în gândire.

Dacă doriţi să posedaţi libertatea de exprimare nelimitată, un corp nemuritor, pace şi bucurie, înţelegeţi că viaţa dvs este absolut fără graniţe. Înţelegând, ea va deveni, căci tot ceea ce vă doriţi să deveniţi devenind într-adevăr în fiinţa dvs pe care o recunoaşteţi ca adevar, va deveni efectiv. Astfel este singura lege ce trebuie acceptată în împărăţia dvs.

Intelegeţi că n-aveţi vreo datorie, în virtutea vreunui act sau gând, că ar fi vorba de viaţa aceasta sau de una anterioară, în măsura în care v-aţi iertat pentru acest act sau gând.

Iertarea de Sine este actul care şterge din inima dvs orice urmă de culpabilitate sau de condamnare. Culpabilitatea sau condamnarea împiedicându-vă de a exprima din plin Dumnezeul ce sunteţi. Acordându-vă iertarea, recunoaşteţi că această viaţă şi toate cele ce vor mai veni fac parte din prezent, care este viitorul de tot ceea ce este.

Intelegeţi că veţi trăi pe vecie, că niciodată n-aţi fost pe punctul de a greşi şi că unica vină a fost de a crede că aţi făcut rău. Iubiţi-vă maestre. Si ascultaţi ce vă spune sufletul, ceea ce are nevoie să afle, să resimtă, dăruieşte-i din toata inima, până când vă veţi sătura.

Plictiseala este semnalul prin care sufletul vă informează că o experienţă v-a învăţat tot ceea ce se putea învăţa de la ea şi că timpul a venit să mergeţi spre o nouă aventură.

Ascultându-vă sentimentele, veţi câstiga libertatea de a deveni instantaneu ceea ce aţi decis să deveniţi. Si aflaţi că nu aveţi de dat socoteală nici unei legi, nici unui învăţământ, nici unei entităţi. Prezentul cu sentimentele pe care vi le acordă, este tot ceea ce contează.

Ramtha

melimeloparis.ro savonnerie.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro