Prosperitate , mecanismul dare-primire

prosperitate…Una dintre legile fundamentale ale prosperităţii este următoarea:pentru a obţine bunăstarea, învaţă să dăruieşti fără încetare. …A dărui trezeşte în tine gândul că eşti bogat/ă. La fel ca şi celelalte gânduri, acesta îţi influenţează viaţa. Prin urmare, vei ajunge să te bucuri de tot mai multă prosperitate. Dacă ţi se întâmplă să crezi că nu primeşti întotdeauna ce vrei, că îţi lipsesc anumite lucruri, în tine există un gând datorită căruia ai ajuns să cunoşti această lipsă. …

Recent am primit un exerciţiu referitor la acest subiect şi mi s-a părut extraordinar. Ti-l împărtăşesc şi ţie. …Fă o listă cu cinci lucruri materiale sau de altă natură (bani, afecţiune, complimente etc.) care crezi că îţi lipsesc. Găseşte o cale de a dărui câte puţin din fiecare dintre acestea în următoarele douăzeci şi patru de ore. De fiecare dată când dăruieşti, respiră adânc şi spune-ţi: „Ceea ce dau îmi este înapoiat înmiit”. …Urmează acest exerciţiu în fiecare zi, timp de o săptămână, şi schimbările în modul tău de a gândi şi în ceea ce primeşti nu vor întârzia să apară !!!… (Lise Bourbeau)

Abundenta inseamna imparatia lui Dumnezeu. Inchipuiti-vi-l pe Dumnezeu gandind asa: „Astazi nu pot sa mai produc oxigen, sunt prea obosit; universul este deja prea mare, cred ca o sa ridic zidul si o sa pun capat expansiunii.” Imposibil! V-ati nascut dintr-o constiinta care a fost si este nelimitata.Atunci, ce v-ar impiedica sa va realiniati gandirea la aceasta constiinta nelimitata si sa pastrati aceasta imagine orice s-ar intampla? Ceea ce va impiedica este conditionarea la care ati fost supusi in timpul vietii, pe care insa o puteti schimba astazi – in urmatoarele minute daca vreti….

Pentru a va orienta mintea inspre belsug, repetati-va la nesfarsit ca sunteti nelimitati, deoarece proveniti din rezerva inepuizabila a intentiei.

Totul este sa ai o imagine interioara a abundentei, sa gandesti in feluri nelimitate si sa fii recunoscator(oare) pentru ghidarea spre care te duce intentia.

Dr. Wayne Dyer, Puterea intentiei

DESPRE MECANISMUL DARE-PRIMIRE, ŞI LEGEA COMPENSĂRII SAU CUM SĂ FACI SĂ PRIMEŞTI MAI MULT

Nu poţi să primeşti numic, şi nu poţi să dai nimic, dacă nu te implici deloc. Legea compensării îţi impune să dai pentru a primi, şi să primeşti pentru a putea da, pentru a-ţi putea fi acceptat ceea ce dai. Dacă ceea ce vrei să dai nu este primit, de fapt nu ai dat nimic deoarece nu a fost primit nimic, şi asta conduce la imposibilitatea de a mai primi ceva, la rândul tău, în continuare, datorită blocării ciclului transformării, căci nimic nu se câştigă, nimic nu se pierde, ci totul se transformă, prin compensare !

Concluzie : Primeşte orice, cu inima deschisă, pentru a-ţi fi primit orice, cu inima deschisă, căci doar aşa vei putea menţine deschis la maxim ciclul de dare-primire, procesul de compensare universal la nivelul tău individual…

Interesant de citit si:
Related:  Cum sa folosesti puterea mintii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.