Aruncarea poverii

10850021_764448936960569_8965191117333640959_n (2)Impresionarea subconstientului

Cand omul reuseste sa ajunga la constientizarea puterii sale, a puterii procesului sau mental, dorinta lui cea mai mare este sa gaseasca mijlocul cel mai usor si rapid care-i va permite sa impresioneze subconstientul prin ideea de bine, deoarece cunoasterea intelectuala a Adevarului nu da rezultate.
Un metafizician l-a explicat astfel: ‘Ceea ce da oricarui lucru sau fiinte greutate in natura, este legea gravitatiei. Daca o masa de stinca ar putea fi transportata destul de departe, deasupra planetei, ea nu ar mai avea greutate; iata deci, ce intelegea Iisus Hristos cand spunea: ‘Jugul Meu este usor si povara Mea usoara.’
EL depasise vibratia lumii si Se misca in cea de-a patra dimensiune, unde totul este doar perfectiune, implinire, viata si bucurie.
EL a spus: ‘Veniti la Mine, voi, toti cei care truditi si care sunteti impovarati, si Eu va voi odihni!’ ‘Luati jugul Meu, caci el este usor; la fel povara Mea!’
Citim de asemeni, in Psalmul LV: ‘Arunca-ti povara asupra lui Dumnezeu!’.
Numeroase pasaje din Biblie proclama ca lupta ii revine lui Dumnezeu, nu omului, si ca acesta trebuie intotdeauna sa stea linistit si sa astepte Eliberarea de la Dumnezeu.
Atitudinea stiintifica consta deci in a arunca povara asupra Supraconstientului (Hristos din noi) unde ea ori ‘devine Lumina’, ori dispare si se intoarce ‘in neantul ei originar’.
Povara sa era teama de saracie si, in timp ce o arunca asupra lui Hristos, Supraconstientul a inundat subconstientul cu credinta in abundenta si de aici a rezultat o mare prosperitate.
Citim in Sfanta Scriptura: ‘Hristos Isi pune in noi speranta de glorie’.
‘Arunc aceasta povara asupra lui Hristos care este in mine, iar eu inaintez libera!’.
Aceste afirmatii trebuie sa fie repetate continuu, ore intregi, cateodata in gind, alteori cu voce tare, linistit, dar cu adinca convingere.
Indoielile si frica otravesc sufletul, mintea si corpul, imaginatia se dezlantuie, ceea ce provoaca dezastrul si boala.
Prin repetare constanta a afirmatiei: ‘Arunc aceasta povara asupra lui Hristos care este in mine, si avansez liber!’, viziunea se transforma si, in acelasi timp apare un sentiment de usurare, iar mai devreme sau mai tarziu, survine si manifestarea binelui, fie ca este vorba de sanatate, de fericire sau de prosperitate.
‘totul pare sa mearga rau‘ si constiinta este intunecata de o stare de depresie. Atunci omul trebuie sa faca sa se auda chimvalele, asemenea lui Iosif, si sa multumeasca ca este salvat, chiar daca pare inconjurat de dusmani (penuria si boala).
‘Pina cind reusesti sa vezi in intuneric, ori atunci cind arunci povara, asta te ajuta sa vezi.’
Pentru a impresiona subconstientul, o credinta activa este intotdeauna esentiala.
‘Credinta fara fapte este moarta.’
Subconstientul este deseori impresionat de muzica, caci muzica apartinand celei de-a patra dimensiuni, elibereaza sufletul; ea face posibile miracolele si faciliteaza indeplinirea lor!
Se cuvine de asemenea ca elevul sa-si aminteasca ca nu trebuie sa dipretuiasca ‘ziua micilor evenimente‘. in mod invariabil, inaintea unei demonstratii, se manifesta ‘semne ale pamantului’.
‘A FACE CA SI CUM ASA AR FI’, in mod continuu, impresioneaza subconstientul. Daca te consideri bogat, daca crezi ca esti pe drumul reusitei, ‘la timpul potrivit vei recolta’.
Iisus Hristos a spus: ‘De ce te temi, omule cu credinta slaba?’ ‘Totul este posibil pentru cel care crede’.
Adeseori, unii dintre elevii mei ma intreaba:
‘Cum putem scapa de frica?’ Eu le raspund: ‘Infruntand ceea ce va inspaimanta!’
‘Leul isi trage ferocitatea din teama voastra.’ Repeziti-va spre leu si el va fugi; daca fugiti, el va va urmari.
Am aratat in capitolele precedente, cum ‘leul’ saraciei disparea cind persoana cheltuia fara teama, dovedind astfel ca Dumnezeu era pentru el bogatia sa si ca aceasta abundenta era infailibila.
Iata o minunata afirmatie: ‘Multumesc lui DUMNEZEU DONATORUL, pentru DUMNEZEU DARUL!’.
‘Alege ACUM, ASTAZI pe cine vrei sa slujesti’: teama sau credinta?!
Invatati sa ramaneti insensibili la riscurile de contaminare; astfel va veti imuniza.
Microbii nu exista in Supraconstient, adica in Spiritul Divin; ei sunt doar un produs al imaginatiei false a omului.
‘Intr-o clipa’ se va realiza Eliberarea omului cind acesta isi va da seama ca RAUL ESTE LIPSIT DE PUTERE.
Lumea materiala (valul ignorantei, iluzia ego-ului) se va risipi si cea de-a patra dimensiune, ‘Lumea Miraculosului’ se va ivi.
‘Si am vazut un Cer nou si un pamant nou – nu vor mai fi nici moarte, nici necazuri, nici dureri; caci toate cele vechi sunt deja trecute!’

Related:  Puterea gandului

Florence Scovel Shinn

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.