Ce trebuie sa faceti cand va aflati in diverse situatii neplacute

calea-spirituala-Dacă vă este frig, dacă vă simțiți părăsiți, având impresia că nimeni nu vă iubește, pronunțați de mai multe ori și în diferite moduri cuvântul IUBIRE.

-Când vă simțiți în întuneric, ca și cum ați fi căzut într-o prăpastie, pronunțați cuvântul ÎNȚELEPCIUNE, LUMINĂ până când ele vor vibra și vor cânta în toate celulele corpului vostru. În acel moment, totul se va lumina.

-Dacă vă simțiți amețiți, limitați, tulburați, pronunțați de mai multe ori cuvântul LIBERTATE.

-Dacă vă simțiți tulburați,dacă sunteți tentați de ceva, înseamnă că sunteți atacați de spiritele rele. Deci nu ieșiți afară pentru a lupta cu ele. Dacă ieșiți din cetatea voastră, veți fi cu siguranță atinși pentru că nu purtați nici armură nici scut nici arme. În acel moment, intrați profund în voi înșivă.Nu luptați, pătrundeți adânc în voi înșivă și gândiți-vă la Dumnezeu și cereți ajutor. Veți vedea că după în scurt timp răul dispare.

-Atunci când ne lipsește clarvederea, luciditatea, trebuie să spunem : Doamne Dumnezeule, fie ca voința Ta să se realizeze, chiar și împotriva dorinței mele. Când vă rugați spuneți așa : Doamne Dumnezeule, vino să-mi înlocuiești personalitatea. Preia Tu însuți conducerea vieții mele.

-Dacă doriți ca familia voastră să trăiască în armonie, gândiți-vă că locuința voastră plutește în Lumină.
Omraam Mikhael Aivanhov

Doamne, dă-mi ceea ce trebuie să dau, pentru a avea cu adevărat de unde să dau, astfel încât să se simtă că Tu eşti cel care, prin mine, dai. – Monseniorul Vladimir Ghika

Multumesc.

Related:  Reguli pentru o viata frumoasa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.