Ingerii intrupati

fashiondays.ro

Ingerii intrupatiRelatările despre îngerii Întrupaţi datează cel puţin din vremea Apostolului Pavel, care le scria Evreilor (Iudeilor): „Nu uitaţi să-i trataţi cum se cuvine pe străini, deoarece făcând asta, fără să stie, unii vor trata îngeri”.
Unii îngeri iau, pentru scurt timp, înfăţişare umană, pentru a preveni o tragedie – şi apoi dispar fără urmă, înainte ca oamenii implicaţi să aibă ocazia să le mulţumească. Totuşi, sunt alţi îngeri întrupaţi care aleg să-şi trăiască întreaga viaţă într-un trup omenesc – şi sunt probabil printre cei mai dragi Lucrători Întru Lumină pe care ţi-i poţi imagina.
Când te uiţi în ochii unui înger întrupat vezi iubire duioasă, pură, necondiţionată .
Îngerii întrupaţi au tendinţa:
– Să aibă feţe duioase, în formă de inimă;
– Să se scuze şi să spună: „îmi pare rău”, în mod frecvent;
– Să „arate” ca nişte îngeri (atât femeile cât şi bărbaţii);
– Să aibă buze arcuite şi ochii mari ca de căprioară, care radiază inocenţă şi iubire;
– Să aibă probleme cu pofta crescută de mâncare şi cu greutatea;
– Să fie ajutoare calificate, cum ar fi profesori, însoţitori de zbor, asistente sau consilieri;
– Să-şi deschidă părul la culoare, sau să-l facă mai luminos (nu contează care este rasa lor genetică);
– Să fie foarte încrezători în oameni;
– Să le fie greu să spună nu şi să se simtă vinovaţi când alţii îi ajută;
– Să iubească îngerii şi au colecţii de statui cu Îngeri, cărţi, bijuterii, etc.
– Să aibă îngeri păzitori suplimentari;
– Să pară că strălucesc, având o aură uriaşă în jurul lor;
– Să se îndrăgostească de potenţialul cuiva şi să încerce să o instruiască pe acea persoană pentru a o conduce către măreţie;
– Să aibă relaţii cu dependenţi de alcool şi droguri;
– Să rămână într-o relaţie mai mult timp decât o fac persoanele obişnuite.
După cum am menţionat , fiecare grup are trăsături unice ale ochilor. Îngerii
întrupaţi au ochi plini de inocenţă pură şi duioasă. Ei radiază iubire necondiţionată, asemeni ochilor unui pui de căprioară.
Sunt întrebată adesea despre Îngeri Reîncarnaţi. Termenul de Întrupat este mai potrivit totuşi decât Reîncarnat. E posibil ca un înger să trăiască mai multe vieţi în formă omenească, dar dacă ultima, cea mai recentă, a fost angelică, caracteristicile trădează adevăratele lui origini spirituale.
Mulţi îngeri întrupaţi se luptă cu probleme de sănătate, mai ales de fibromilagie, sindromul oboselii cronice şi probleme ginecologice. Louise L. Hay, autoarea lucrării Vindecă-ţi trupul, spune că problemele de sănătate ale femeilor provin din „negarea sinelui şi respingerea feminităţii”, iar tumorile fibroide şi chisturile provin din „îngrijirea unor răni produse de un partener şi dintr-o lovitură dată ego-ului feminin”.
Aceste simptome pot să se aplice, în mod egal, la îngerii întrupaţi – atât la bărbaţi, cât şi la femei, care, atunci când întâlnesc oameni, se uită dincolo de suprafaţă şi le văd talentele interioare, divinitatea şi potenţialul. Îngerii întrupaţi împart aceste trăsături cu Îngerii din lumea spirituală, care se concentrează numai asupra frumuseţii interioare şi îndeamnă oamenii să-şi îmbunătăţească talentele naturale, pentru a face ca lumea să fie un loc mai bun.
Îngerii întrupaţi au deseori prieteni şi iubiţi care îşi maschează potenţialul de a avea dependenţe. Aceşti îngeri privesc aceste relaţii ca o „sarcină”, încercând să-i ajute pe ceilalţi să-şi înfrângă propriile îndoieli şi să se concentreze asupra punctelor tari şi asupra darurilor lor. Din nefericire, asta duce adesea la relaţii frustrante pentru ambele părţi. Îngerii întrupaţi simt că încearcă zadarnic să-i vindece si să-i redreseze pe parteneri, iar aceştia îi întreabă: „De ce încerci să mă schimbi?”. Mulţi îngeri întrupaţi visează că dacă ar fi făcut suficient pentru partenerii lor, sau le-ar fi oferit îndeajuns de multă iubire, aceşti oameni s-ar fi vindecat, în cele din urmă. Totul e în regulă, atâta timp cât aceste persoane cred că au nevoie de vindecare – şi că sunt gata să se vindece.
Experienţa mea cu clienţii care au suferit probleme ginecologice, probleme la sân şi la prostată mi-a relevat că aceştia suferă de asemenea şi de sindromul „femeilor şi bărbaţilor care iubesc prea mult”. Nu se poate să oferi prea multă dragoste. Oricum, când o persoană oferă iubire şi apoi suferă pentru faptul că nu este apreciată şi nu i se răspunde cu tot atâta iubire, furia adunată se poate manifesta în simptome fizice.
Mulţi îngeri întrupaţi au poveşti de relaţii abuzive, aşa că dacă reţin emoţiile toxice legate de aceste abuzuri, trupurile lor e normal să protesteze.

Îngeri şi pretenţii
Îngerii întrupaţi sunt născuţi pentru a ajuta şi a vindeca, şi vin pe Pământ pregătiţi pentru a-şi juca rolul. Oricum, această râvnă poate crea dificultăţi, dacă nu este echilibrată.
De exemplu, îngerii Întrupaţi au atâta optimism (şi Iubire) pentru omenire încât le este adeseori dificil să spună nu. Instruirea în privinţa răspunsului la pretenţiile cuiva, făcută cu ajutorul unul consilier, un curs, o carte sau o casetă de auto-perfecţionare poale fi necesară, deoarece mulţi îngeri întrupaţi îşi spun nu lor înşişi ca o formă de auto-negare, în timp ce spun da, tuturor celorlalţi.
Îngerii întrupaţi deseori se scuză când cer ajutor, sau nu le cer altora să facă ceva şi apoi reproşează faptul că nimeni nu-i ajută şi că ei trebuie să facă toată treaba. Aceasta poate avea ca rezultat un „complex de martir/victimizare”, în care îngerii întrupaţi cred că se profilă de ei şi nu realizează că singuri au creat acele situaţii.
Unii îngeri întrupaţi se simt vinovaţi când solicită ajutor – chiar dacă cer asistenţă Îngerului lor păzitor – de teamă să nu-i „deranjeze”. Uneori, această teamă este o consecinţă a anilor când au fost şicanaţi şi abuzaţi verbal îngerii întrupaţi cred că este ceva în neregulă cu ei, aşa că au impresia că nu merită ajutor. Ei pot dezvolta un model de auto-sabotare – şi astfel îndepărtează oportunităţile.
Modul de vindecare în această situaţie este să-şi restructureze întreaga mentalitate legată de „a primi”. Asta înseamnă că aceşti îngeri trebuie să înţeleagă că pot oferi şi îi pot ajuta mai mult pe ceilalţi, dacă mai întâi îşi permit lor înşişi să primească. De exemplu, dacă se simt obligaţi să fie vindecători, poate că au nevoie de un centru de vindecare, bani pentru publicitate, un calculator sau alte echipamente. Poate că au nevoie întâi de venituri suplimentare, pentru a părăsi slujba care le răpeşte timpul dedicat vindecării.
Legat de aceasta, unii îngeri Pământeni – inclusiv îngerii întrupaţi – au dificultăţi în acceptarea banilor pentru tratamentele lor de vindecare. Aceasta poate reprezenta o problemă în cazul îngerilor întrupaţi care vor să-şi părăsească slujbele de care depind financiar. Dacă ei ar accepta bani pentru vindecarea spirituală sau pentru consiliere, şi-ar putea permite să renunţe la serviciu şi să devină vindecători sau profesori cu normă întreagă.
Este important pentru client şi pentru vindecător să facă schimb de energie, în timpul şedinţelor de vindecare si de învăţare. Cu alte cuvinte, clientul sau elevul trebuie să ofere ceva la schimb. Aceasta poate consta în bani, mâncare, servicii sau o donaţie către organizaţia caritabilă favorită a vindecătorului sau învăţătorului. A încuraja clientul sau elevul să returneze cumva din cea primit, este o parte a procesului de vindecare, oferit de un înger întrupat.
Mulţi îngeri întrupaţi suferă de „dezechilibre legate de predare şi primire”. Legea cererii şi a ofertei spune că oricând oferim, primim în mod automat. Acesta este fluxul şi nucleul Universului.
Este clar că îngerii întrupaţi îşi petrec o mare parte din timp, oferind. De fapt, cei mai mulţi dintre ei lucrează în profesii ajutătoare, cum ar fi medicină, învăţământ, consiliere sau în industria turistică.
Oricum, ei blochează deseori fluxul primirii pentru ei înşişi, prin autosabotaj, auto-negare şi cheltuieli fără rost.
Energia feminină este o energie receptivă si când o femeie înger întrupat oferă prea mult, ea se poate dezechilibra, întrucât are prea multă energie masculină. Aceasta se aplică, de asemenea, şi îngerilor întrupaţi bărbaţi. Faptul de a oferi continuu, fără să îşi facă timp pentru ei înşişi, reprezintă un alt motiv pentru care îngerii întrupaţi pot suferi de oboseală.
Afirmaţiile pentru a vindeca acest dezechilibru sunt: „Primesc binele cu bunăvoinţă” şi „Cu cât îmi dau voie să primesc mai mult, cu atât sunt mai capabil să-i ajut pe ceilalţi”. Dacă îngerii întrupaţi vor rosti aceste vorbe în mod repetat şi vor adopta obiceiul auto-răsfăţului, vor fi cu mult mai deschişi să primească În diferite moduri – cum ar fi, să accepte ajutor în misiunea lor. îngerii
întrupaţi sănătoşi şi echilibraţi îşi dau seama că accelerează planul de pace al lui Dumnezeu, dacă lucrează ca o echipă, cerând şi primind ajutor unii de la ceilalţi.

loading...

Călăuzire şi sugestii dacă eşti un înger întrupat
Dacă eşti un Înger Întrupat, timpul petrecut pe Pământ va fi mai liniştit şi mai prosper, dacă îţi aminteşti să faci următoarele:
– Protejează-te cu energie şi lumină, mai ales înainte de a ajuta pe cineva. Aceasta îţi va reduce nevoia de a mânca prea mult, doar pentru a te proteja cu un strat de greutate corporală în plus.
– Aşteaptă înainte de a spune da. În loc de a aproba automat fiecare cerere de ajutor, oferă-ţi un timp pentru a medita şi a te gândi dacă este într-adevăr o parte a misiunii tale şi dorinţa inimii tale. Când oamenii îţi cer ceva, spune-le: „Lăsaţi-mă să mă gândesc”, sau „O să revenim asupra acestui subiect”. Aceste persoane vor respecta faptul că ai grijă de tine.
– Înlocuieşte obiceiul de a-fi cere iertare, cu afirmaţii pozitive. Îngerii Întrupaţi obişnuiesc să se scuze, deşi nu au făcut nimic greşit. Acest obicei îşi are rădăcinile în dorinţa de a-i face pe ceilalţi fericiţi, chiar dacă asta înseamnă să preia reproşurile asupra lor.
Pentru a creste coeficientul de fericire – al tău, cât şi al altora – foloseşte cuvinte pozitive.
Adoptă obiceiul de a vorbi despre tine, despre ceilalţi sau despre anumite situaţii, folosind fraze înălţătoare.
– Fă exerciţii pentru sistemul cardiovascular. Acestea ajută la managementul stresului şi al greutăţii şi sunt importante pentru sănătatea inimii Îngerilor Întrupaţi.
– Echilibrează cotele în care dai şi în care primeşti. Asigură-te că îţi oferi desfătări, în mod regulat;
– Renunţă la orice reguli care îţi îngrădesc misiunea. Observă dacă ai „reguli” personale pe care le urmezi fără să pui întrebări, cum ar fi „Mal bine să nu fiu prea norocos, deoarece oamenii vor fi invidioşi pe mine şi voi suferi din cauza acestei invidii.” E mai indicat să-ţi spui, „Această regulă lucrează pentru misiunea mea sau împotrivă?”
– Pune-i pe alţii să facă o parte din munca ta. Cere ajutor, fără să te scuzi;
– Acceptă binele cu graţie. Lasă-i pe oameni să îţi ofere ajutor, cadouri şi complimente.
– Joacă-te. Permite-i copilului din tine să fie mai mult timp naiv, liber şi creativ.
Doreen Virtue

Interesant de citit si:
Related:  Alte caracteristici ale starii de Iluminare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.