Legea nonrezistentei

‘Nu rezistati raului! NU VA LASATI IMPRESIONATI DE RAU, CI INVINGETI RAUL PRIN BINE !’
Raul iese din imaginatia iluzorie a omului, adica din credinta in doua puteri: Binele si raul.
Prin urmare, RAUL ESTE O LEGE FALSA PE CARE OMUL A ELABORAT-O din cauza unui psihom sau a adormirii sufletului, ceea ce inseamna ca omul a fost hipnotizat de credinta in pacat, boala, moarte, etc., de gindirea carnala, si astfel, faptele sale si corpul sau au luat forma iluziilor sale.
SUFLETUL ESTE SUBCONSTIENTUL si ca TOT CEEA CE OMUL RESIMTE PROFUND, IN BINE SAU IN RAU, ESTE REPRODUS DE ACEST FIDEL SERVITOR.

CORPUL SAU SI FAPTELE SALE REPREZINTA CEEA CE EL SI-A IMAGINAT.

Am auzit intr-o zi un metafizician afirmind: ‘DACA NU VA DIRIJATI SINGURI SUBCONSTIENTUL, ALTCINEVA O VA FACE PENTRU VOI!’.

Mamele atrag in mod inconstient asupra copiilor, bolile si dezastrele temindu-se incontinuu si pandind simptomele.

CEL CARE SE PROIECTEAZA SI SE STABILESTE IN ADEVAR, CEL CARE ARE DOAR GANDURI POZITIVE FATA DE CEILALTI SI CARE NU SE TEME, ACELA NU POATE FI ATINS SAU INFLUENTAT DE GANDURILE NEGATIVE ALE ALTOR PERSOANE. TRIMITAND DOAR GANDURI BUNE, NU POATE PRIMI DECAT GANDURI BUNE.

Rezistenta este Infernul, deoarece ea il aseaza pe om intr-o stare de neliniste.
Un metafizician mi-a dat intr-o zi o minunata reteta pentru a-mi asigura toate reusitele: neutralitatea totala.
Este vorba aici de LEGEA TRANSMUTATIEI care se bazeaza pe nerezistenta. Prin cuvintul sau, acest om transforma in succes toate esecurile sale !
Ea afirma: ‘deoarece nu exista decat o singura putere, Dumnezeu, acest om este aici pentru binele si pentru prosperitatea mea’ (adica exact contrariul a ceea ce parea sa fie !).
Orice om este o veriga de aur in lantul binelui meu !’, caci orice om este o manifestare a lui Dumnezeu, asteptand ocazia, data prin el insusi, de a servi planul Divin privind viata ta.
‘BINECUVANTATI PE DUSMANUL VOSTRU SI II VETI LUA SAGETILE’. ELE SE VOR TRANSFORMA IN BINECUVANTARI.
Aceasta lege este tot atat de adevarata pentru natiuni ca si pentru persoane. BINECUVANTATI o natiune, trimiteti ginduri de dragoste si de bunavointa fiecaruia dintre componentii ei SI ASTFEL NIMENI NU VA MAI PUTEA SA VA FACA VREUN RAU.

Related:  Rugaciune pentru armonie

‘Cind va veti servi cu intelepciune de nerezistenta, nimeni nu va putea sa va calce in picioare!’
‘Ideile Divine nu intra niciodata in conflict; aceasta comunicare va veni la momentul potrivit’,lasa
aceasta in grija Inteligentei Infinite, eu am inceput sa dirijez singura operatiunea – adica sa ma ocup singura de actiune, cind de fapt ea apartine lui Dumnezeu (‘lupta este a Celui Divin !’) si ramaneam incordata si ingrijorata

ATATA TIMP CAT UN OM REZISTA UNEI SITUATII, ACEASTA SE VA MENTINE. Daca el fuge de ea, aceasta il va urmari.

Fii prompt in acord cu adversarul tau! Ceea ce inseamna: ‘Considera ca situatia este buna, nu fi tulburat si ea o sa dispara de la sine.’.
‘Nimic nu ma emotioneaza’ este o afirmatie excelenta.
Trebuie deci sa lucram cu noi insine!
‘Nu, am sa pronunt cuvintul pentru ca sa va schimbati dumneavoastra! Atunci cind va veti schimba, sotul si fratele se vor schimba si ei!’.
‘Ei bine, pentru ca tu minti, cineva trebuie sa te minta! Si sa fii convinsa ca va fi tocmai acela de la care vei dori doar Adevarul!’
Ne vindecam adeseori de defectele noastre cind le intalnim la altii.
VIATA ESTE O OGLINDA, SI NOI VEDEM in CELALALT PROPRIA NOASTRA REFLECTARE.

A trai in trecut este nefast si, in acelasi timp, este o violare a legii spirituale. Iisus Hristos a spus: ‘ACUM este ziua propice, ziua mintuirii!’.
Sotia lui Loth a fost preschimbata in statuie de sare pentru ca a intors capul.
TRECUTUL SI VIITORUL ITI FURA TIMPUL.
MAI BINE SA BINECUVANTEZI TRECUTUL SI SA-L UITI, SA BINECUVANTEZI VIITORUL CU CERTITUDINEA CA-TI VA ADUCE BUCURII FARA DE SFARSIT. SI SA TRAIESTI DIN PLIN PREZENTUL.
‘Niciodata, am exclamat eu, nu veti face o demonstratie pecuniara, atata timp cat va veti plange, cersind mila si veti trai doar in trecut!’. ‘Traiti din plin momentul prezent si pregatiti-va sa oferiti cadouri de Craciun! PREGATITI-VA SA PRIMITI BANII SI EI VOR SOSI!’
A trai in momentul prezent este esential.
‘Traieste din plin aceasta zi!’ iata salutul Aurorei.

Related:  Picatura din Ocean

Omul trebuie sa fie spiritual in alerta, sa prinda mereu intuitiile sale, nelasand sa-i scape nici o ocazie.
Intr-o zi, repetam incontinuu (in tacere): ‘Spirit Infinit, nu ma lasa sa scap vreo ocazie favorabila!’Este necesar sa incepi ziua cu cuvinte adevarate. De cum va treziti, faceti o afirmatie!
‘Faca-se voia Ta, azi! Azi este o zi plina de realizari; eu multumesc pentru aceasta zi perfecta! Miracolele se succed si nu se mai opresc!’.
Faceti-va din aceasta o obisnuinta si veti vedea minunile aparand in viata voastra.

Intr-o zi, am deschis o carte si am citit: ‘Priveste cu incintare ceea ce se afla in fata ta!’. Mi s-a parut a fi mesajul zilei si l-am repetat mereu.
Totusi, nu trebuie sa ne servim de o afirmatie decat atunci cand ea ne satisface pe deplin constiinta si cand ni se pare cu adevarat convingatoare; adeseori o afirmatie trebuie sa fie modificata pentru a conveni fiecarei persoane in parte.

Afirmatia urmatoare a adus reusita multor oameni:
‘Eu am mult de lucru, Acest lucru/afacere mi-a fost dat in mod Divin, Eu muncesc cat mai bine Si sunt foarte bine platit/a.’
Aceasta este o afirmatie foarte puternica, deoarece trebuie sa existe intotdeauna o plata pentru un lucru perfect si, de altfel, este usor sa faci sa patrunda versurile in subconstient.

Fiecare afirmatie trebuie sa fie alcatuita cu grija si trebuie sa exprime tot ceea ce este necesar,

ABUNDENTA ESTE DREPTUL DIVIN AL OMULUI!
El are dreptul la mare abundenta! ‘Hambarele sale trebuie sa fie pline si chiar sa-i prisoseasca!’ Iata ideea lui Dumnezeu pentru om, si cand acesta va indeparta barierele saraciei, pe care el insusi si le-a format in constiinta, Varsta de aur va straluci pentru el si fiecare dintre dorintele sale va fi indeplinita!

Florence Scovel Shinn

Luaţi decizia să dăruiţi oriunde v-aţi afla, tuturor celor cu care vă întâlniţi. Atât timp cât veţi dărui, veţi primi. Cu cât veţi dărui mai mult, cu atât mai mare va deveni încrederea dumneavoastră în efectele miraculoase ale acestei legi a dăruirii. – Deepak Chopra

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.