Metode de protectie personala

11143285_1842915129265953_6296872068414312590_n1.Crearea unui camp protector de energie divina 

Vizualizati un glob de lumina alb stralucitoare in centrul pieptului vostru. Mentalizati ca aceasta lumina incepe sa se roteasca, marindu-se. Ea se dilata pana cand va umple corpul si se revarsa in exteriorul acestuia. Pe masura ce lumina expansioneaza, tot intunericul se retrage din fata ei. Mariti sfera de lumina pana cand ea va avea cam 50 cm grosime in jurul corpului vostru. Fiind cat se poate de focalizati, fixati aceasta imagine cat de mult timp puteti. Reluati aceasta vizualizare de cat mai multe ori in timpul zilei .

Lumina Alba Pura , profund binefacatoare si atotputernica , a Constiintei divine ma protejeaza inundandu-mi fiinta si aparandu-ma de tot ceea ce este impur. Prin prezenta Ei datatoare de fericire in propria mea fiinta, orice rau este neutralizat, deoarece eu am devenit invulnerabil si invincibil, gratie ajutorului Ei Divin.

2.Cu ajutorul plantelor medicinale.

Dintre acestea fiind : busuiocul, scoarta de stejar, salvia, iarba sarpelui si iarba Sfantului Ion.

Pentru protectie personala energetica se va face un tratament care se va efectua o perioada minima de 3 luni.Metoda consta in ingerarea plantei urmand urmatoarea metoda : planta fin maruntita ( jumatate de lingurita ) se tine sub limba 15 minute ,apoi se inghite cu putina apa .

Se repeta de 3-4 ori pe zi .

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Related:  Vindecare prin post

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.