Totul este posibil, dar numai daca veti face eforturi

fashiondays.ro

12027535_911992202206241_3451446362892502491_n“Ceea ce vreau sa va spun este ca in domeniul spiritual se produc aceleasi fenomene ca in domeniul fizic. Veti gasi invataminte, sisteme filozofice care se aseamana cu vinurile falsificate, ele sint facute cu o cantitate de elemente bizare, care nu contin in interiorul lor nimic viu sau substantial. Odata ce ai baut din acest vin te simti ametit, ai indigestie, esti bolnav. Decit sa mergi sa cumperi vin din orice magazin, secretul este sa-ti prepari singur vinul pe care-l bei, sa-ti pregatesti singur propriile ginduri, sentimente si actiuni. Veti zice: „Atunci dumneata care in acest moment versi vin in burdufurile noastre (nota: a se intelege invataturi spirituale), poate ca versi vin falsificat?” Eu va sfatuiesc doar sa plantati o vita de vie in sufletul vostru, sa o cultivati, sa-i culegeti strugurii, sa-i sfarimati si sa le beti sucul. Vinul bun pe care il preparati voi insiva il puteti bea cit vreti.

Am vazut oameni care, dupa ce au imbratisat viata spirituala, au devenit exagerat de nervosi cu nevasta si copiii lor. Un Invatamint spiritual nu trebuie sa provoace asemenea reactii, aceste fermentatii sint datorate faptului ca burdufurile erau vechi si uzate.

loading...

Simt ca unii dintre voi sint pe cale sa gindeasca: „Este foarte bine, am inteles ca exista un Invatamint magnific. Ca avem nevoie sa evoluam, ca avem o munca de implinit, este sigur, dar nu stim cum s-o facem. Dati-ne metode, caci metodele sint cele care ne lipsesc.” Ceea ce ziceti este adevarat si fals in acelasi timp, caci v-am dat deja multe metode, dar nu pareti a le aprecia, pentru ca ele va par nesemnificative. Asteptati intotdeauna momentul in care va voi dezvalui mijloace atit de senzationale, incit va vor transforma instantaneu. Din pacate, asemenea mijloace nu exista.

Nu o sa gasiti niciodata un veritabil Initiat care sa va dea retete pentru a va linisti, a va fortifica si a va elibera dintr-un singur foc. Transformarea fiintelor nu este posibila decit printr-o munca neintrerupta de zi cu zi. Daca cineva va zice: „Luati aceasta formula, aceste procedee magice, ele va vor salva imediat”, sa stiti ca acestea sint minciuni ale unei creaturi care are interes sa va insele.

Un adevarat Initiat va va spune: Totul este posibil, dar numai daca veti face eforturi: in acel moment, ceea ce veti obtine va patrunde atit de profund in voi, incit nimeni nu va putea sa vi-l ia. Tot ceea ce se obtine prin mijloace imediate, prin procedee magice nu poate fi durabil. Dupa putin timp se pierde tot ceea ce am crezut ca posedam, caci aceste achizitii nu vin din interior prin eforturi personale.

Exista Initiati care, intr-un moment, ar putea dezvolta in voi tot felul de calitati, dar ei nu o vor face, caci aceste calitati nu pot dura. Dragostea, cunostintele, puterile nu pot veni din afara, ca vinul pe care-l versi intr-o sticla. Noi sintem cei care trebuie sa muncim zilnic pentru transformarea „burdufurilor” noastre. Din pacate, toate scolile care fac intr-adevar eforturi nu au succes, pe cind acolo unde se promit toate binefacerile fara sa faci nimic, apare toata gloata. De aceea adevaratele Invataminte nu atrag prea multi discipoli.

Cerul pregateste expedierea unor puternice energii asemanatoare vinului nou, iar burdufurile care nu sint pregatite sa suporte acest vin reinnoit nu vor putea rezista, caci lumea invizibila vrea sa umple toate burdufurile, atit cele vechi cit si cele noi. Aceasta inseamna ca se apropie epoca in care marile mistere vor fi revelate. Umanitatea este compusa din burdufuri vechi si noi – indiferent – noi sau uzate, cind vinul va fi adus nu se va alege, vor fi umplute toate: cele noi vor rezista, pe cind cele vechi vor exploda.

Munciti in fiecare zi sa va „reinnoiti burdufurile”, munciti deci asupra voastra, asupra tuturor celulelor voastre, tuturor organelor voastre pentru a fi pregatiti sa primiti vinul nou: energii puternice si benefice pe care lumea invizibila se pregateste sa le deverse pe intregul pamint”.

O.M. Aivanhov

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Interesant de citit si:
Related:  Probleme cardiace

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.