Trezirea la o viata extraordinara

11051788_10206504085455071_7921984832908903190_nOare cand vei ajunge sa te saturi de aceeasi plicticoasa existenta ? Cand o sa te trezesti si sa creezi un vis nou , chiar o noua paradigma ? In vremurile mele , eu le-as fi numit aventuri . Atunci cand te trezesti si decizi ca vrei sa ai o aventura , caile si mijloacele catre acea aventura se aseaza la locul lor , pur si simplu , pentru ca tu vrei asta si esti gata pentru asta . E uimitor . Aceasta e o calitate divina , nu o coincidenta . Constiinta si energia creeaza natura realitatii , iar ceea ce gandesti devine viata ta . Asta iti da acea esenta de divinitate .
N-ar fi logic si nici rezonabil sa nu folositi ceea ce ati invatat . Daca nu aplicati constient ce v-am invatat eu , n-o sa puteti niciodata sa va dati seama pe deplin de mostenirea voastra . Mostenirea este ceea ce numim imparatia cerurilor . N-are nicio legatura cu vreo proprietate imobiliara aflata pe cine stie unde si numita rai . Este vorba despre abilitatea de a transforma si chiar de a transmuta materia si timpul cu scopul de a face cunoscut necunoscutul : de a crea , a experimenta , a dizolva si a crea din nou . Asta e o calitate dumnezeiasca – sau am mai putea sa o numim si evolutie .

Trebuie sa stiti ca nu e suficient sa intelegi , pur si simplu , ceea ce se numeste filozofie si teorie . Asta nu e destul . Trebuie sa invatati sa scoateti la lumina si sa dati nastere la tot ce este latent in voi – si sunt o multime de lucruri latente in voi . Daca in toata viata asta s-a folosit mai putin de o zecime din creier , atunci ce se intampla cu restul creierului ? De ce se mai afla el inca acolo , de ce nu s-a deformat in decursul evolutiei , de ce nu a ajuns la dimensiunile unui bob de mazare ?Oare am pastra asa un creier mare numai de dragul fetei pe care o avem ?Imaginati-va cum ar arata fata voastra sustinuta pe un bob de mazare . Asta va sta marturie muta – la fel ca regenerarea vietilor . Mai aveti si altele de facut – nu in sensul de a munci mai mult , ci in sensul aventurii si a ceea ce se numeste descoperire . Aveti to echipamentul si toate instrumentele necesare pentru a scoate la lumina acea imparatie manifestata . Viata este pentru a fi experimentata , este pentru a demonstra acel factor de evolutie si pentru a manifesta acea insusire dumnezeiasca in fiecare zi .

Un maestru nu lasa o zi sa se intample . Maestrul creeaza ziua si o indruma intru experienta . Adevarul inseamna sa iei cunoasterea , filozofia , sa o absorbi si apoi sa o aplici .Putin cate putin , aplicati invataturile atunci cand sunteti fericiti , pentru ca sunt usor de aplicat , si e ca si cum Dumnezeu v-ar fi invaluit intr-o ploaie de binecuvantare rafinata , ca si cum nimic n-ar putea a mearga prost . Apoi intr-o zi lucrurile merg prost pentru ca ati uitat sa creati ziua aceea , asa ca ati devenit supusi realitatii , in loc sa fiti administratori ai realitatii. Iar cand merge prost , traiti in acel ceva care merge prost si ramaneti angrenati intr-o existenta problematica . De acolo vine depresia , iar depresia devine un obicei . Daca sunteti deprimati intr-o zi , atunci asta va stabileste standardul de existenta si pentru ziua urmatoare . Va treziti si ziua care urmeaza e cam mohorata pentru ca ea s-a nascut din ziua precedenta . Apoi traiti amaraciunea aceea si nu faceti decat sa strangeti si mai multa pentru ziua urmatoare . Asta e ciclul ei .
Nu exista niciun motiv pentru care viata voastra ar trebui sa fie lumeasca , dar aveti toate motivele ca viata voastra sa se schimbe in fiecare zi .

loading...

Schimbarea nu inseamna sa te duci sa dai pisica afara din casa . Inseamna o transformare in constiinta , care da zilei o alta nuanta . Lumina straluceste altfel si umbrele pe care le arunca sunt diferite , iar observarea umbrelor da Observatorului – care sunteti voi – o perspesctiva dimensionala . Ast inseamna crestere , evolutia care vi se intampla in fiecare zi a vietii voastre . Nu exista niciun motiv pentru care sa te razboiesti cu vecinii si chiar nu exista niciun motiv pentru care sa nu iubesti . Daca voi sunteti Dumnezeu , atunci voi sunteti totul . Daca ati indeplinit cu sinceritate tot ce v-am invatat si daca ati experimentat asta , atunci Dumnezeu nu este un mister . Dumnezeu sunteti voi .

Ramtha

1. Dumnezeu a stat în dumnezeiască adunare şi în mijlocul dumnezeilor va judeca.
2. Până când veţi judeca cu nedreptate şi la feţele păcătoşilor veţi căuta?
3. Judecaţi drept pe orfan şi pe sărac şi faceţi dreptate celui smerit, celui sărman.
4. Mântuiţi pe cel sărman şi pe cel sărac; din mina păcătosului, izbăviţi-i.
5. Dar ei n-au cunoscut, nici n-au priceput, ci în întuneric umblă; stricase-vor toate rânduielile pământului.
6. Eu am zis: „Dumnezei sunteţi şi toţi fii ai Celui Preaînalt”.
7. Dar voi ca nişte oameni muriţi şi ca unul din căpetenii cădeţi.
8. Scoală-Te, Dumnezeule, judecă pământul, că toate neamurile sunt ale Tale.[Psalmul 81]

loading...

Related:  Ghidul începatorului pentru crearea realitatii
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.