Trezirea la o viata extraordinara

Oare cand vei ajunge sa te saturi de aceeasi plicticoasa existenta ? Cand o sa te trezesti si sa creezi un vis nou , chiar o noua paradigma ? In vremurile mele , eu le-as fi numit aventuri . Atunci cand te trezesti si decizi ca vrei sa ai o aventura , caile si mijloacele catre acea aventura se aseaza la locul lor , pur si simplu , pentru ca tu vrei asta si esti gata pentru asta . E uimitor . Aceasta e o calitate divina , nu o coincidenta . Constiinta si energia creeaza natura realitatii , iar ceea ce gandesti devine viata ta . Asta iti da acea esenta de divinitate .

N-ar fi logic si nici rezonabil sa nu folositi ceea ce ati invatat . Daca nu aplicati constient ce v-am invatat eu , n-o sa puteti niciodata sa va dati seama pe deplin de mostenirea voastra . Mostenirea este ceea ce numim imparatia cerurilor . N-are nicio legatura cu vreo proprietate imobiliara aflata pe cine stie unde si numita rai . Este vorba despre abilitatea de a transforma si chiar de a transmuta materia si timpul cu scopul de a face cunoscut necunoscutul : de a crea , a experimenta , a dizolva si a crea din nou . Asta e o calitate dumnezeiasca – sau am mai putea sa o numim si evolutie .

Trebuie sa stiti ca nu e suficient sa intelegi , pur si simplu , ceea ce se numeste filozofie si teorie . Asta nu e destul . Trebuie sa invatati sa scoateti la lumina si sa dati nastere la tot ce este latent in voi – si sunt o multime de lucruri latente in voi . Daca in toata viata asta s-a folosit mai putin de o zecime din creier , atunci ce se intampla cu restul creierului ? De ce se mai afla el inca acolo , de ce nu s-a deformat in decursul evolutiei , de ce nu a ajuns la dimensiunile unui bob de mazare ?Oare am pastra asa un creier mare numai de dragul fetei pe care o avem ?Imaginati-va cum ar arata fata voastra sustinuta pe un bob de mazare . Asta va sta marturie muta – la fel ca regenerarea vietilor . Mai aveti si altele de facut – nu in sensul de a munci mai mult , ci in sensul aventurii si a ceea ce se numeste descoperire . Aveti to echipamentul si toate instrumentele necesare pentru a scoate la lumina acea imparatie manifestata . Viata este pentru a fi experimentata , este pentru a demonstra acel factor de evolutie si pentru a manifesta acea insusire dumnezeiasca in fiecare zi .

Related:  Ganditi frumos

Un maestru nu lasa o zi sa se intample . Maestrul creeaza ziua si o indruma intru experienta . Adevarul inseamna sa iei cunoasterea , filozofia , sa o absorbi si apoi sa o aplici .Putin cate putin , aplicati invataturile atunci cand sunteti fericiti , pentru ca sunt usor de aplicat , si e ca si cum Dumnezeu v-ar fi invaluit intr-o ploaie de binecuvantare rafinata , ca si cum nimic n-ar putea a mearga prost . Apoi intr-o zi lucrurile merg prost pentru ca ati uitat sa creati ziua aceea , asa ca ati devenit supusi realitatii , in loc sa fiti administratori ai realitatii. Iar cand merge prost , traiti in acel ceva care merge prost si ramaneti angrenati intr-o existenta problematica . De acolo vine depresia , iar depresia devine un obicei . Daca sunteti deprimati intr-o zi , atunci asta va stabileste standardul de existenta si pentru ziua urmatoare . Va treziti si ziua care urmeaza e cam mohorata pentru ca ea s-a nascut din ziua precedenta . Apoi traiti amaraciunea aceea si nu faceti decat sa strangeti si mai multa pentru ziua urmatoare . Asta e ciclul ei .
Nu exista niciun motiv pentru care viata voastra ar trebui sa fie lumeasca , dar aveti toate motivele ca viata voastra sa se schimbe in fiecare zi .

Schimbarea nu inseamna sa te duci sa dai pisica afara din casa . Inseamna o transformare in constiinta , care da zilei o alta nuanta . Lumina straluceste altfel si umbrele pe care le arunca sunt diferite , iar observarea umbrelor da Observatorului – care sunteti voi – o perspesctiva dimensionala . Ast inseamna crestere , evolutia care vi se intampla in fiecare zi a vietii voastre . Nu exista niciun motiv pentru care sa te razboiesti cu vecinii si chiar nu exista niciun motiv pentru care sa nu iubesti . Daca voi sunteti Dumnezeu , atunci voi sunteti totul . Daca ati indeplinit cu sinceritate tot ce v-am invatat si daca ati experimentat asta , atunci Dumnezeu nu este un mister . Dumnezeu sunteti voi .

Related:  Reprimarea emotiilor

Ramtha

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.